3+1 mi ? 2+1

Çocukların ayrı odaları olmasından yanayım daima. Şu an 2 çocuğum var ama imkanlardan dolayı 2+1 de oturuyorum, çoook daralıyorum. Ama küçük ilkokula başlarken kira da olsa daha geniş bir eve çıkacağım.

1 oglum var evimiz 2+1 ve 3+1 eve bakiyoruz tasinicaz.. imkani olan geniş eve çıksın valla

Oda sayisi fikri herkese gore degisir. Onemli olan nerede huzurlu oldugunuz.
Ev buyudukce esya sayisi da artiyormus onu farkettim. Oglum ve ben yasiyoruz. 4+1de oturuyordum. Tum odalari kullanmasam bile temizligi zor oluyordu. Tum odalar da doluydu bu arada. Hatta bir de kiler odasi da vardi o bile doluydu.
3+1eve yerlestim. Nasil sigacagim diye dusunuyordum. Kullanmadigim birsuru sey varmis meger bos yere tuttugum. Biri gelirse yatar diye fazladan aldigim baza mesela. Bir kere bile yatan olmadi. Boyle boyle bazi seyleri gozden cikardim. Onemli olan huzur. Iki goz odada mutlu olan var, sarayda yasayip mutsuz olan da...

2 çocuğum var ve cinsiyetleri farklı ama cinsiyetleri aynı olan arkadaşlarım bile mutlaka her çocuğa bir oda lazım geldiğini söylüyorlar.
3+1 iyidir sakın vazgeçmeyin.

3+1 15 yıllık bina
bence satmayın
2+1 e borca girin, kiraya verin
2+1 sırf sıfır olsun diye alınmaz
üstelik son yıllarda önüne gelen inşaatçı oldu
sıfır binada ofisimiz ve ülkenin en önde gelen inşaat firmalarından birinin yapısı
4 yıldır inan sanki 50 yıllık bina gibi üst katımızda şimdi dolu olsa da boş ofis vardı
2 yıl boyunca sürekli yapılmasına rağmen ofisin neredeyse ortasına su aktı, her yapılışında farklı yerden aktı
4 yıldır 4 tarafın üçü cemaken ve bir tarafının yarısındaki cemaken istisnasız 4 yıldır her şiddetli yağmur da yada az karda göl oluyor şıp şıp su basınca her kış aynı terane
sıfır bina bence şu dönemde pişmanlıktır muhakkak içerisinde birkaç yıllık oturan olmalı

Ben gibi minimal biriyseniz kesinlikle 2+1. Ne nerde bellidir az oda az yorgunluk demektir. Bir salon bir yatak odası bir çocuk odası mis. 3+1 de oturdum. Temizlik yaparken midem bulanıyordu. Şimdi hop bir bakıyorum heryer düzenlenmiş, temiz. Oda sayısı artınca doldurmaya çalışıp ıvır zıvırı eve tıkıyorsun. Ama 2+1 öyle mi :KK9: Evİm yok ama ev almaya kalksam kesinlikle 90-95 metrekare civarlarında 2+1 ev bakardım.

3+1 her zaman daha kullanisli
gelip giden illaki olur 2+1 evde sorun yaşarsiniz eger durumunuz varsa 3+1 dusunun
iki erkek olduklari icin ayni odayi kullanmak istemek zorunda degiller sonucta

Vallahi 1 oğlum var yinede 2+1 eve sığmıyoruz. 1 sene sonra taşınacağız o zaman minimum 3+1 olmasına özen göstereceğiz. 4+1 bile olabilir.

Evim 5+1, dubleks de değil şükür. her yere dolap yaptırdığım için temizlik vs çok kolay oluyor. Evet insanın ruhu ferahlıyor ama farkında olmadan eşyayla doldurmaya başladım. Açıkçası planı güzel 3+1ler daha cazip geliyor artık bana. Minimal yaşamın gözünü seveyim

Eşimle 3+1,98 m2, sıfır evimizi aldığımız zaman sadece ikimizdik. Sonra oğlum ve kızım katıldılar aramıza. O ev üstümüze üstümüze gelmeye başladı. Eşyaları ne kadar azaltmaya çalışsak da olmadı. Ev rahat ve kullanışlı idi ama depolama alanı hemen hemen yok gibiydi. 15 gün öne 16 yıllık 4+1 evimize çıktık. 2 buçuk ay sürdü tadilatı. Radyatörlere kadar değişti, 4 duvar kaldı ev. Şu an sıfırdan hiç bir farkı yok, geniş, aydınlık.. Depolama alanı mevcut vs. Ben imkan elverdiğince geniş evden yanayım.

Bence 3+1 evinizi satmayın. İleride 2 çocugunuza ayrı odalar yapın.
2+1 sıfır evde komşuluk ilişkilerinin iyi olacağının garantisi yok. Bina dısını boyatıp yeniletebilirsiniz çoğunluk isterse herkes çogunluğa uymak zorunda.
Bir de merkezi tadilatlı 2+1ler merkezi olmayan tadilatı olmayan 3+1 fiyatına . araştırma yaptınız mı okula çarşıya uzak 2+1 sıfır evler kar zarar hesabını iyi yapın

Bence 3+1 evinizi satmayın. İleride 2 çocugunuza ayrı odalar yapın.
2+1 sıfır evde komşuluk ilişkilerinin iyi olacağının garantisi yok. Bina dısını boyatıp yeniletebilirsiniz çoğunluk isterse herkes çogunluğa uymak zorunda.
Bir de merkezi tadilatlı 2+1ler merkezi olmayan tadilatı olmayan 3+1 fiyatına . araştırma yaptınız mı okula çarşıya uzak 2+1 sıfır evler kar zarar hesabını iyi yapın
Şuan oturduğum site maalesef yönetim konusunda sıfır
Kimsenin umurunda değil binalar
Daha önce yöneticiyle mahkemelik olunmuş
Aidatları bile düzgün ödeyen yok
Eşim iş karşılığı alınmış bi 2+1 buldu benim evim 220.000,00 TL o ev 250.000,00 ama adam çok sıkımış 200.000,00 TL ye veriyor amacımız şu çocuklar büyüğüne kadar orada oturup ekstra karlı satıp büyük ev almak

Ben 2+1 parklı temiz Bı sitede oturuyorum 1 kız cocugum var evimin kullanım alanı genıs 110 metrakare balkon Bı yemek odası kadar buyuk suan yetıo

4 yıl önce esim 2+1 ev alalım borçsuz alalım demişti. Oğluma hamileydim o zaman. olmaz dedim esime sigamayiz. 3+1 aldık ama asiri buyuk degil 110 m2 simdi esim iyiki benim aklıma uyup 2+1 almamışız diyor. bir cocuk daha dusunuyoruz ve esin kendine bilgisayarini hic toplamayacagi bir calisma odasi istiyor. simdi gözümüz 4+1 lerde.

Aslında kapatip oda gibi kullanabileceğim bir balkonum var. esim onu kapatip bana calisma odasi yapalim diyor ama oglumun odasi kucuk kardesi olursa ikisi oraya sigmaz mecbur oturma odasini bozup orayida cocuk odasi yapmam lazim ama oturma odami bozarsam 2 cocuk salonu cok dagitirlar ve ben calisan bir bayanim ailelerimiz torun sevmek icin geliyorlar bazen kaliyorlar o zaman salon kurtarici oluyor onlari hem orada agirliyorum hemde salonda yatiriyorum.

Yeri geliyor 3+1 de yetmeiyor. 2+1 i dusunemiyorum.

Yönetim yok mu aidatları biraz yükseltin ya da bir miktar toplu para ödeyin çevre düzenlemesi yapılsın evlerin değeri de artar

Ev sıfır olsun küçük olsun baskasinin pisligi siniyor banyo tuvalete mutfak dolaplarina istedigin kadar temizle.
Az esya cok huzur mantiginda yasiyorum esyan az ve öz olur 1 oda size 1 oda 2erkek cocuguna 1 oda da oturmaya yeter de artar bile.Ebeveyn banyosu zaten oluyor o şart. Misafir gelince salonda yatsin bana pek yatili misafir gelmez .Ayrı oda verince misafir uzun kalir evi küçük der kaçarlar işte .Temizligin kolay olur hem.Korkma cesaret et bence.Tasinirken de fazla esyalardan kurtul.Mutfak esyalari da buna dahil çalışan ve 2 cocuklu kadinin esyaya hizmet etmesi gereksiz.Instagramda en cok uzulduklerim mutfak dolaplari sacmasapan rengarenk servis tabaklari dolu olan sunumcu kadınlar yazik gunah o evden 5evlik esya cikar .

Ev sıfır olsun küçük olsun baskasinin pisligi siniyor banyo tuvalete mutfak dolaplarina istedigin kadar temizle.
Az esya cok huzur mantiginda yasiyorum esyan az ve öz olur 1 oda size 1 oda 2erkek cocuguna 1 oda da oturmaya yeter de artar bile.Ebeveyn banyosu zaten oluyor o şart. Misafir gelince salonda yatsin bana pek yatili misafir gelmez .Ayrı oda verince misafir uzun kalir evi küçük der kaçarlar işte .Temizligin kolay olur hem.Korkma cesaret et bence.Tasinirken de fazla esyalardan kurtul.Mutfak esyalari da buna dahil çalışan ve 2 cocuklu kadinin esyaya hizmet etmesi gereksiz.Instagramda en cok uzulduklerim mutfak dolaplari sacmasapan rengarenk servis tabaklari dolu olan sunumcu kadınlar yazik gunah o evden 5evlik esya cikar .
Bu yorum biraz cesaretlendirdi
Eşyalarım küçük zaten evlenirken en küçüklerini beğenmiştim
Fazlalık eşyalarım içinde eşimin anne babasının iki katlı müstakil evi var oranın çatı katı müsait oraya koyuyorum
Baktığımız evin çok büyük balkonu var kapatıp yemek odası yapabilirim
Salona hiç masa koymadan tv ve koltuk çocuklarımın odası yatak odası şeklinde olacak
İlerde olmazsa satar alırız dedik
Şimdilik 5-1,5 yaşlarındalar aynı oda sıkıntı olmaz

Evimde tadilatlık durum yok
Sitemiz bakımsız
çevre düzenlemesi yok
temizlik yok
ışıklandırma yok
Çocuk parkı var inanın otlar çocuk boyuna geliyor apartmanda bir iki adam eşim dahil çocuğu olanlar park oynayanlar akşamları temizliyor yoksa evimde sıkıntı yok ama misafirim gelecek olunca sitenin pisliğinden utanıyorum
Bence temiz olsun, güvenli olsun, parkı, yürüyüş yolu olsun olacaksa da küçük olsun. Küçük evler için çok iş gören harika tasarımlar var. Hem artık koca koca vitrinler, yemek odaları çok avam kaldı. Az eşya, çok huzur.

Back
X