3-4 bebek

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
53
Merhaba arkadaslar
derdim su bi bebegim var Allah herkesinkini bagislasin olmayana da nasip etsin.
Konu su benim hep hayalimde 3-4 cocuklu civiiiil civil bi evdi.Dusunsenize cok neseli bi ev....
Bebegim cok uslu buyuyor uykusu yemesi icmesi cok rahatim anlicaginiz en az 12 saat gece uykusu var.
Suan 5 aylik
Acaba diyorum hayalimi gerceklestirsem yapabilir miyim? Maddi anlamda sorunumuz yok cok sukur geleceklerini hazirlayabiliriz.Esim cok istiyor ama bebegim de cok kucuk.1 den fazla aileler nasil yapiyor merak ediyorum.Acaba bende yapabilir miyim ????? İcime dert oldu.karar vermem lazim.
Ekleme:Kayinvalidem asla ikinci bi cocuk dusunmeyin 1.harap olur yavrum napar ne gerek var tamam diyor ki daha hic konusu bile acilmamisti.Niye harap olsun ki dedim yazik yazik diyor.Ona biz karar veririz anne sen cok dusunme bosver bunlari seninle bi alakasi yok ki dedim artik yani :) yok korunun bilmem ne utandiriyor insani.Fikrini soyleyebilir ama kendi karar aliyor.Hayret.Guluyorum.

Son düzenleme:
off ıyı cesaret valla
ben olsam yapamazdım bukadar kısa aralıklarla ne desem yalan olur bunu en ıyı sız bılırsınız
ben hep soyle dusunurum maddıyat en kolay kısmı ılla cozulur de
halı hazırda cocuga ayıracagınız emek zaman sevgı ılgı cok cıddı anlamda bolunecek bu haksızlık olmaz mı cunku bebek ya daha ...

Yapabilirsin neden olmasin..bebegin daha kucuk 1 yasina gelince dusunebilirsin cunku yuruyor olur sen agirlasincaya kdr. Cunku gebeligin nasil gececegi belli degil. Belki hic birsey kaldiramiycaksin vs. Her cocuk bir olmaz. Ne guzelki bebegin uykusu filan yerindeymis. Maalesef oyle bi cocugum olmadi :)

Şu devirde peygamber sabrı gerek herhalde 3-4 çocuğa, kendinize güveniyorsaniz 2.yi yaparak test edebilirsiniz 3'le 4'e gücümvar mı diye:) bir de ilk bebeğiniz çok sakinmis maşallah, onun bakımının kolaylığı da teşvik etmiş olabilir ama ya diğerleri öyle olmazsa?

Benimde hayalim hemen arka arkaya iki bebişim olsun. Benim abimle aramızda 15 ay var yok ondan arkadaş gibiyiz, hep çok güzel geçti çocukluğum birlikte büyüdük. Hatta ikizim üçüzüm olsun istiyorum
Benim de abimle aramda o kadar var hala abi demem adıyla hitap ederim arkadaş gibi büyüdük aslında en temizi ikiz tek seferde iki bebeği aradan çıkarican ama ucuz için aynı şeyi düşünemiyorum

Benim de abimle aramda o kadar var hala abi demem adıyla hitap ederim arkadaş gibi büyüdük aslında en temizi ikiz tek seferde iki bebeği aradan çıkarican ama ucuz için aynı şeyi düşünemiyorum
bızım aılede ıkız cok
tek seferde cıkıyor aradan olmuyor valla ıkısı bırden aynı anda acıkıyor aynı anda aglıyor aynı anda altını yapıyor aynı anda hasta oluyor offff

ben ınsallah ıkızım olur dedıgımde 10 kısılık bır ortamda hepsı bırden bır agız allah korusun dedıler ... gercekden cok zor sanırım ıkız cocuklarım olsa sinir hastası olurdum :)

Ben yaşlaniyorum yavas yavas canim, menapoza girmeden hemen halletmeliyim tabikide Allah nasip ederse Bizim abimle baska bir bagimiz var. Ben saygıdan değilde ağız alışkanlığı abi diyorum, ama genelde başka isimler kullanıyoruz birbirimize

5 aylık bebek hangi burca tekabül ediyor onu düşünüyorum, uysal deyince yengec mi acaba dedim, diğerlerini de aynı aya denk getirip ilki gibi uysal olması açısından:))

Valla ben de yaşlanıyorum o yüzden hayalim yapmışken tek seferde iki tane birden olsun ikincisine kadar menopoza girmiş olabilirim çünkü

Tam da bebegim sizinki kadarken hamile olduğumu öğrendim.
Şuan küçüğüm 2 büyüğüm 17 aylık.
Küçük beklenenden sonra doğdu çok şükür de aralari neredeyse 15 ay oldu.
Çok ama çok zor inanın.
Siz şanslısınız bebeğiniz usluymus ama hep öyle olacak diye bir kaide yok.
Büyük oğlum 3 çocuğa bedeldir benim o sebeple ev resmen deli evi.
Sürekli yanımızda biri kalıyor çünkü iki küçük bebege yalnız bakmak diye bir şey yok.
Küçük de yaramaz sağolsun ama bu devirde biraz geleceklerini düşünmek lazım çok fazla çocuk için.
Hepsine güzel imkanlar verebilecekseniz, hamileyken bile bakıcınız olacaksa, aile feetleri ile aynı sehirdeyseniz ve eşiniz gocunmadan bir bebegin bakımını her şeyiyle yapabilecekse düşünün.
Ben ki çocuk istemeyen insandım, şimdi 3.yu istiyorum çünkü büyüğün peşinde koşarken, onunla yaşam zaten çok zor iken diğeriarada kaynıyor.
Bunyem hamileliğe alışmış, meslek gibi oldu bende hamile olmak.

Valla ben de yaşlanıyorum o yüzden hayalim yapmışken tek seferde iki tane birden olsun ikincisine kadar menopoza girmiş olabilirim çünkü
Nedense zengin sanatçıların hep ikiz ve hep kiz erkek bebeği oluyor. George clooney eşinin, angelina jolie, jennifer lopez. Artik bunlari bile seçebiliyormuşsun ne tuhaf. Ama ben dogal yoldan zorlicam bakalim hayırlısı olsun ikimiz icinde ♡

Ailede çoksa çok büyük risk altındasın biliyorsun dimi:)) ya konu bi tek çıkarmak da değil aslında iki tane bebek nasıl taşınır onu düşündüm şimdi. Geçenlerde bi kadın 5iz doğurmuş. 5 tane bebek nereye sığmıs, nasil çıkmış o kadın şimdi ne yapıyor allahım düşünürken tansiyonum çıktı

Nerdeeee ben hep yanlizim :) kimse zor gunlerimde yok cok sukur ne logusalik ne baska bi durum anca cagirirlar sen gel derler.Bende gitmem.zorlandim yani bebegim 10 gunluk tek basima aglaya aglaya yikadim ama Allah yardim ediyor cok uysal bi bebegim oldu.

Omg!!!!!! Cokkkkkk zor

Kız doğal yollara nasıl zorlucan formülü mu varmış ki öyle seçmece ben de istemem bak Angelina seçti de noldu kız diye doğurdu çocuk tutturdu ben erkeğim diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…