aminn :) 2 yasına 1 ay kaldı kızım varBu arada Allah bağışlasın canım Seninkinin cinsiyeti ne ve ne kadarlık oldu?
Sorma ya öyle yakışıklı kiz çocuğumu olurAy benim annemde bir takvim var bi akrabaya doktoru vermiş, bebeğin cinsiyetini ayarlıyorsun annem de almışız onun copy sini eşe dosta dağıtıyor hayrına. Kim çocuk yapmaya karar verdiyse anneme koşuyor ve istisnasız kim ona bakarak hamile kaldiysa istediği cins bebeği oldu. Ama tabi o zenginler kromozomla falan oynuyordur parasıyla değil mi şekerim Angelina nin kızı da nasıl yakisikli velet
Ay yerler onun açıkta kalan göbüşünübenım kız oglak yukselenı yengec
ben hayatımda bu kadar zor bır cocuk gormedım
ılla kendı dedıgı olacak kendı gozuyle gorecek ılla kendı yapacak
2 yasına gırmesıne 1 ay kaldı acaba su meshur sendrom mu dıyorum
mesela 2 saat once canım baya sıkıldı
kalkmıs ustunu cıkarmıs sadece ustunde atlet katına ustu acık yatmıs uyumus kontrol ıcın gıttım bı baktım buzzz karnı gogsu bobregı acıkta
uyudugu yerde hemen ustunu gıydırdım bı sinirlendı cektı elımden uyku tulumunu yere fırlattı hayır dıye
bı afralar bı tafralar
ay benım ismim nisaAy yerler onun açıkta kalan göbüşünüşu çocuktan al haberi programında bi Nisa var öyle bi kız geldi gözümün önüne bayılıyorum o cadiya
O kız değişmeyecek canım. Benim kardeşimde oğlak 20 yaşında aynı dediğin hareketlerbenım kız oglak yukselenı yengec
ben hayatımda bu kadar zor bır cocuk gormedım
ılla kendı dedıgı olacak kendı gozuyle gorecek ılla kendı yapacak
2 yasına gırmesıne 1 ay kaldı acaba su meshur sendrom mu dıyorum
mesela 2 saat once canım baya sıkıldı
kalkmıs ustunu cıkarmıs sadece ustunde atlet katına ustu acık yatmıs uyumus kontrol ıcın gıttım bı baktım buzzz karnı gogsu bobregı acıkta
uyudugu yerde hemen ustunu gıydırdım bı sinirlendı cektı elımden uyku tulumunu yere fırlattı hayır dıye
bı afralar bı tafralar
Valla dimi çocuğu bulduk da cinsiyet seçiyoruzSorma ya öyle yakışıklı kiz çocuğumu olurkız annecigine söyle banada yollasin. Ama ikizlerdeki puf nokta ne onuda sor ya şaka bi yana sağlıklı olsunda. Tek tesellim yaşım geçtiği icin doğum iznine hemen ayrılabiliyorum, yani 6 aya kadar çalışmak zorunda degilim
Ben bu gece iyi nokta atışı yapıyorum hayırlısıay benım ismim nisabı an nisa deyınce sok oldum
ızlemedım bı netden bakayım ona
Bende zorda olsa buldum kocayiValla dimi çocuğu bulduk da cinsiyet seçiyoruzhayır ben daha kocayı bulamadım doğmamış çocuğa don biciyorum
oyyyO kız değişmeyecek canım. Benim kardeşimde oğlak 20 yaşında aynı dediğin hareketlerbebekkende aynıydı cocukkende şimdi hala. Ama güzel yanlarıda var bu burcun. Allah bağışlasın♡
hakıkaten cok tatlıymıs yahuBen bu gece iyi nokta atışı yapıyorum hayırlısıo kız da 3 yasinda sanırım ama nasıl cadı nasıl mikrop ya maşallah. Instagramda hesabı var videoları efsane bak mutlaka
Yaa aynı dikkafalilar isteoyyysanırım kızımla yasamayı ogrenmem gerekecek
bende yay burcuyum alabıldıgıne gergıncok catısıyoruz
babasıyla ıyı arası boga oglak anlasıp gıdıyorlar
gecen gun bı gevezelık yaptı kı kucuk hanım
evden cıktık asansore bındık
asansorde bır hanımla karsılastık onun elını tuttu babasının elını tuttu bastı gıttı
dedım ben gıdım barıgulustuk falan ama ıcten ıcten de bozuyor benı carsıya gıderken bana sen gıt dıyor neymıs babasıyla gıtceklermıs ben evde kalmalıymısım
Yaa aynı dikkafalilar istesize mutluluklar diyip gideydin bari ama sözlerini tutarlar mesela. Çok azimli olurlar. Başladıklarını bitirirler. Bende akrep burcuyum. Mesela beni seviyorsan ye diyorum son bir kaşık yemek kalmış, koca eşek yemiyor. Beni sevmiyorsun falan diyorum yok inat etti yemicek bende yaşlandıkça başka burç olmaya basladim herhalde. Bi duygusallastim kova yada basak oldum galiba ahahaha
Ben erkek istiyorum ama burcundan emin olamıyorumBende zorda olsa buldum kocayiseneye düğünden sonra çalışmalara başlıcam sende bul hemen eylüle kadar vaktin var. Birlikte hazırlaniriz takvimlerle falan
Hahaha Ay ben de arada ikizlerlikten yengece evriliyorum gıcık oluyorumYaa aynı dikkafalilar istesize mutluluklar diyip gideydin bari ama sözlerini tutarlar mesela. Çok azimli olurlar. Başladıklarını bitirirler. Bende akrep burcuyum. Mesela beni seviyorsan ye diyorum son bir kaşık yemek kalmış, koca eşek yemiyor. Beni sevmiyorsun falan diyorum yok inat etti yemicek bende yaşlandıkça başka burç olmaya basladim herhalde. Bi duygusallastim kova yada basak oldum galiba ahahaha
Evlen bari yazik kırma cocuguBen erkek istiyorum ama burcundan emin olamıyorumsöyle bi düşününce Ağustosa denk getirip aslan burcu aslan gibi bi şey yapıp adı da aslan konulabilir aslında benim bir ay öncesine kadar evlilik düşündüğüm bir bey vardı ama çok catismali ayrıldık kendisiyle en son ayrıldıgimiz hafta ne olursa olsun evlenicem seninle yemin ediyorum falan diyordu ama bakalım kısmet
alemsın ya
Yukseleninmi yengecmis canim. En güzel çin burçları yinede at keçi fare maymun domuzHahaha Ay ben de arada ikizlerlikten yengece evriliyorum gıcık oluyorumdün bi konuda bi üye doğum takvimine bakmayı anlattı baktım bilmemne burcum yengeçmis zaten
Kız yok yay yapma yay sıkıntılı hatta geçen ufak tefek cinayetler dizisi konusunda herkes Taylan'a yay burcu dedi iyi düşünEvlen bari yazik kırma cocuguolmazsa gelir burda konu açarsın hemen bosatiriz biz seni biliyorsun bdv de hersey mümkün hayırlısı olsun canim.
Ben ne burcu yapicam çocuğumu bilmiyorum. Yay veya yengec olabilir. Ikizler terazi oğlak ve balık istemiyorumdenk getirmemem lazım mutlaka. Babaları ikizler anaları akrep olucak, bilmiyorum o çocuk nasil birsey olur kestiremiyorum
Yukseleninmi yengecmis canim. En güzel çin burçları yinede at keçi fare maymun domuzben orda fareyim
Sendemi 84lusunKız yok yay yapma yay sıkıntılı hatta geçen ufak tefek cinayetler dizisi konusunda herkes Taylan'a yay burcu dedi iyi düşünyükselenim yengeç değil terazi ama Ay burcu bilmemne burcu bi dünya şey var totalde 5 burçtu galiba herkesin etkisi altında olduğu, sahiplenici korumacı tarafım yengecten geliyormus çin astrolojisinde burçtașmisiz ben de fareyim
ben yay burcuyum yay gercekden sıkıntılıKız yok yay yapma yay sıkıntılı hatta geçen ufak tefek cinayetler dizisi konusunda herkes Taylan'a yay burcu dedi iyi düşünyükselenim yengeç değil terazi ama Ay burcu bilmemne burcu bi dünya şey var totalde 5 burçtu galiba herkesin etkisi altında olduğu, sahiplenici korumacı tarafım yengecten geliyormus çin astrolojisinde burçtașmisiz ben de fareyim
Merhaba arkadaslar
derdim su bi bebegim var Allah herkesinkini bagislasin olmayana da nasip etsin.
Konu su benim hep hayalimde 3-4 cocuklu civiiiil civil bi evdi.Dusunsenize cok neseli bi ev....
Bebegim cok uslu buyuyor uykusu yemesi icmesi cok rahatim anlicaginiz en az 12 saat gece uykusu var.
Suan 5 aylik
Acaba diyorum hayalimi gerceklestirsem yapabilir miyim? Maddi anlamda sorunumuz yok cok sukur geleceklerini hazirlayabiliriz.Esim cok istiyor ama bebegim de cok kucuk.1 den fazla aileler nasil yapiyor merak ediyorum.Acaba bende yapabilir miyim ????? İcime dert oldu.karar vermem lazim.
Ekleme:Kayinvalidem asla ikinci bi cocuk dusunmeyin 1.harap olur yavrum napar ne gerek var tamam diyor ki daha hic konusu bile acilmamisti.Niye harap olsun ki dedim yazik yazik diyor.Ona biz karar veririz anne sen cok dusunme bosver bunlari seninle bi alakasi yok ki dedim artik yani :) yok korunun bilmem ne utandiriyor insani.Fikrini soyleyebilir ama kendi karar aliyor.Hayret.Guluyorum.
O kız değişmeyecek canım. Benim kardeşimde oğlak 20 yaşında aynı dediğin hareketlerbebekkende aynıydı cocukkende şimdi hala. Ama güzel yanlarıda var bu burcun. Allah bağışlasın♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?