3-4 bebek

Sorma ya öyle yakışıklı kiz çocuğumu olur kız annecigine söyle banada yollasin. Ama ikizlerdeki puf nokta ne onuda sor ya şaka bi yana sağlıklı olsunda. Tek tesellim yaşım geçtiği icin doğum iznine hemen ayrılabiliyorum, yani 6 aya kadar çalışmak zorunda degilim

Ay yerler onun açıkta kalan göbüşünü şu çocuktan al haberi programında bi Nisa var öyle bi kız geldi gözümün önüne bayılıyorum o cadiya

Ay yerler onun açıkta kalan göbüşünü şu çocuktan al haberi programında bi Nisa var öyle bi kız geldi gözümün önüne bayılıyorum o cadiya
ay benım ismim nisa bı an nisa deyınce sok oldum
ızlemedım bı netden bakayım ona

O kız değişmeyecek canım. Benim kardeşimde oğlak 20 yaşında aynı dediğin hareketler bebekkende aynıydı cocukkende şimdi hala. Ama güzel yanlarıda var bu burcun. Allah bağışlasın♡

Valla dimi çocuğu bulduk da cinsiyet seçiyoruz hayır ben daha kocayı bulamadım doğmamış çocuğa don biciyorum

Valla dimi çocuğu bulduk da cinsiyet seçiyoruz hayır ben daha kocayı bulamadım doğmamış çocuğa don biciyorum
Bende zorda olsa buldum kocayi seneye düğünden sonra çalışmalara başlıcam sende bul hemen eylüle kadar vaktin var. Birlikte hazırlaniriz takvimlerle falan

O kız değişmeyecek canım. Benim kardeşimde oğlak 20 yaşında aynı dediğin hareketler bebekkende aynıydı cocukkende şimdi hala. Ama güzel yanlarıda var bu burcun. Allah bağışlasın♡
oyyy sanırım kızımla yasamayı ogrenmem gerekecek
bende yay burcuyum alabıldıgıne gergın cok catısıyoruz
babasıyla ıyı arası boga oglak anlasıp gıdıyorlar

gecen gun bı gevezelık yaptı kı kucuk hanım
evden cıktık asansore bındık
asansorde bır hanımla karsılastık onun elını tuttu babasının elını tuttu bastı gıttı
dedım ben gıdım barı gulustuk falan ama ıcten ıcten de bozuyor benı carsıya gıderken bana sen gıt dıyor neymıs babasıyla gıtceklermıs ben evde kalmalıymısım

Ben bu gece iyi nokta atışı yapıyorum hayırlısı o kız da 3 yasinda sanırım ama nasıl cadı nasıl mikrop ya maşallah. Instagramda hesabı var videoları efsane bak mutlaka
hakıkaten cok tatlıymıs yahu

Yaa aynı dikkafalilar iste size mutluluklar diyip gideydin bari ama sözlerini tutarlar mesela. Çok azimli olurlar. Başladıklarını bitirirler. Bende akrep burcuyum. Mesela beni seviyorsan ye diyorum son bir kaşık yemek kalmış, koca eşek yemiyor. Beni sevmiyorsun falan diyorum yok inat etti yemicek bende yaşlandıkça başka burç olmaya basladim herhalde. Bi duygusallastim kova yada basak oldum galiba ahahaha

alemsın ya

Bende zorda olsa buldum kocayi seneye düğünden sonra çalışmalara başlıcam sende bul hemen eylüle kadar vaktin var. Birlikte hazırlaniriz takvimlerle falan
Ben erkek istiyorum ama burcundan emin olamıyorum söyle bi düşününce Ağustosa denk getirip aslan burcu aslan gibi bi şey yapıp adı da aslan konulabilir aslında benim bir ay öncesine kadar evlilik düşündüğüm bir bey vardı ama çok catismali ayrıldık kendisiyle en son ayrıldıgimiz hafta ne olursa olsun evlenicem seninle yemin ediyorum falan diyordu ama bakalım kısmet

Hahaha Ay ben de arada ikizlerlikten yengece evriliyorum gıcık oluyorum dün bi konuda bi üye doğum takvimine bakmayı anlattı baktım bilmemne burcum yengeçmis zaten

Evlen bari yazik kırma cocugu olmazsa gelir burda konu açarsın hemen bosatiriz biz seni biliyorsun bdv de hersey mümkün hayırlısı olsun canim.
Ben ne burcu yapicam çocuğumu bilmiyorum. Yay veya yengec olabilir. Ikizler terazi oğlak ve balık istemiyorum denk getirmemem lazım mutlaka. Babaları ikizler anaları akrep olucak, bilmiyorum o çocuk nasil birsey olur kestiremiyorum

Hahaha Ay ben de arada ikizlerlikten yengece evriliyorum gıcık oluyorum dün bi konuda bi üye doğum takvimine bakmayı anlattı baktım bilmemne burcum yengeçmis zaten
Yukseleninmi yengecmis canim. En güzel çin burçları yinede at keçi fare maymun domuz ben orda fareyim

Kız yok yay yapma yay sıkıntılı hatta geçen ufak tefek cinayetler dizisi konusunda herkes Taylan'a yay burcu dedi iyi düşün yükselenim yengeç değil terazi ama Ay burcu bilmemne burcu bi dünya şey var totalde 5 burçtu galiba herkesin etkisi altında olduğu, sahiplenici korumacı tarafım yengecten geliyormus çin astrolojisinde burçtașmisiz ben de fareyim

Sendemi 84lusun hadi ya yay sikintilimiymis. Ben az daha arastiriyim bilinçli cocuk yapicam. Cok zamanimiz varya icime sinsin yahu ahahah sen senin alamanciyi dusun bidaha canim buraya gelirsin kocaman bir aile oluruz

ben yay burcuyum yay gercekden sıkıntılı
uzaya fırlatılmayı bekleyen roket gıbıyım yemın ederım bır gergın bır yerınde durmayan bır acelecı bır bırseyler

Ben yaş farkı olması gerektiğini düşünüyorum.Benim ilki ,5 yaşında iken ikinciyi istedik, ikizlerimiz oldu.

Riskli gebelik, uzun küvez macerası ya ilk çocuğum küçük olsaydı çok zorlanirdik.

Bu arada 1 saatlik uyku ile ayaktayım, birini uyutuyorum başımı yastığa koyduğum an diğeri uyanıyor anlaşmışlar sanki mübarekler üstelik ikisi de kendini tek bebek zannediyor birbirlerinden habersizler ikisi de anne istiyor velhasıl iki bebek bilhassa ikiz bebek peygamber sabrı gerektiriyor.

Benim ikizler de oğlak demek ondan dediğim dedikler.ben de babalarına çektiklerini düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…