Bir gün gözümü karartıp sosyal hizmetleri aradım. Çocuğun durumunu anlattım.İlgilendiler sağolsunlar.Aileye ihtar verdiler arada gelip kontrol edeceklerini söylediler.Çocuğu bir daha o kadar perişan görmedim,korktular herhalde.Bir süre önce taşındılar şu an durum ne bilemiyorum.Ama sizde böyle birşey yapabilirsiniz.Ama ben kimliğimin açıklanmaması kaydı ile görüştüm görevlilerle, sizde öyle yapın ki başınız ağrımasın.
sorma tatlım yaa aynı dert bizim sitede var. çocuklarına hiç sahip çıkmıyorlar aç mı sususz mu tınlayan yok. çocuklar sahipsiz gibiler çete oldular artık.
biz en alt katta oturuyoruz. kardeşim 6 yasında o bizim kapımızın önünde oynar hep ağaçta salıncağı falan var. ama onalr geliyor bizim kızımızı tartaklıyorlar. herşeyi istetiyorlar benden. bana geliyor abla su bi bakıyorum suyu kardeşim dğil çocuklar içiyor. asla gocunmam etmem ama ailesi bi gram bişy vermio çocuklarına. üstüne üstelik diğer çocuklarıda sövmeler dövemeler falan. bizimki onlardan tuhaf kelimeler öğrenip diklenmeye çalışıyor ama kızıyoruz ayıp günah diye diye. ne diyim Allah ıslah etsin böyle ana babaları. söyleyince çocuk bu oynar oluyor adı. ne düzgün aileler çocuk diye yanıp tutuşuyor böyle kadir kıymet bilmezler de bulup bunuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?