Doktora gidin şeker hastalığı veya böbrekle ilgili sorun olmasınHerkese merhabaa,
3.5 yaşında kızım var ve ben böyle bi su içme görmedim günde 4 litre ben içemiyorum nası içiyo aklım almıyo ve otururken öyle çay içer gibi yada canı sıkılınca su içiyo susamadığına eminim ama engelleyemiyorum sonra bütün gün tuvaletteyiz tabi nası engellicemmm yada engellemelimiyim acaba
Şekerini ölçtunuz mu hiç ?
İstanbul kilyos sıcak değil yani içi yanıyo sanki 3 büyük kokoreç yemiş gece sabah kalkıp damacanaya sarılıo :)Ohh likir likir soğuk soğuk... sıcak bir yerde mi yaşıyorsunuz ?
şeker hastası olabilir kontrol ettirin
Susamadığına nasıl emin oluyorsunuz yahugüzel bi şey su içmeyi sevmesi ama allah korusun çocuklarda da diyabet oluyor artık, bi sıkıntısı falan da olabilir doktora gösterin ama endişelenmeyin su içmesi çok güzel bi şey
Evet 1 senedir böyle tahlil yapıldı hiçbişe yok çok şükür
İstanbul kilyos sıcak değil yani içi yanıyo sanki 3 büyük kokoreç yemiş gece sabah kalkıp damacanaya sarılıo :)
Kontrol edildi değil şükür
Soruyorum susadınmı diyorum yoo diyo ee ne içiyosun diyorm tadı güzel diyo ama 4 litrede çok değilmi sizce
Benim kızım da 4 lt yakın içiyordu tahlilde bişey çıkmadı doktor yemeğini güzel yiyorsa olabilir demişti
Kilo kaybı yok ama almıyoda çok su içtiği içinn evet bende öyle düşünüyorum teşekkürlerr önlemeye çalışıcamDiyabeti olmasın? Kilo kaybı da var mı çok yemesine rağmen?
Diyabeti olmasa bile çok fazla su içmesi böbreklerine zarar verebilir dikkat edin çok fazla içmesin
Bu kadar su içmesi böbreklerine zararlı
Az su içmekte zararlı çk su içmekte.
Ben günde Değil 4 litre 1.5 litre bile zor içerim. Su hiç olmasa arayan biri değilim buda kötü tabi.
En iyisi birlikte gidip iki tane matara alın. Artık suları bununla içiceğiz diye anlatın ama en fazla 3 kere doldurabiliriz daha fazlası olursa bozulur felan dersiniz :)
Başka bir çözüm bulamadım suyu elinden alıp vermezseniz kötü olur. Belki bu şekilde azaltır.
Herkese merhabaa,
3.5 yaşında kızım var ve ben böyle bi su içme görmedim günde 4 litre ben içemiyorum nası içiyo aklım almıyo ve otururken öyle çay içer gibi yada canı sıkılınca su içiyo susamadığına eminim ama engelleyemiyorum sonra bütün gün tuvaletteyiz tabi nası engellicemmm yada engellemelimiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?