Tesekkürler dr tahlil yapıp bişe yok normal hersey dedi ama içiyo tadını seviyomuşBence her ihtimale karsi dra goturun. Eger tahlilleri normalse yonlendirir sizi dr. Normalse normal der. Cocuklarda diyabet olabiliyor. İnsallah olmaz. BiRsey cikmazsa Tedirgin olmazsiniz iciniz rahat eder. Bi akrabamizin oglu uc yada dort yasindayken surekli yemek yiyordu doymuyordu. Herkes istahlidir şudur budur yorumlariyla yaklasti. Bi kac dra goturduler. En son bi cocuk dru tahlil yapti troid cikti. Sizdede illa birsey olacak diye birsey yok. Ama cocuklar sıkıntılarini soyleyemiyorlar. Anormal bi durumda dr a goturmekte fayda var.
Ay gülümsedim bu konuya çok şeker :)
Eğer doktor bir şey yok dediyse bırakın içsin annesi
Belki vücudunun ihtiyacı vardır
Herkesin metabolizması farklı
Hem su içmesi iyi bir şey
Doktor uygun gördüyse sıkıntı yok
4ün üstüne de çıkmasın yine de su zehirlenmesi diye bir şey de var
Çok sağolun can sıkıntısından yapıo sanırımmm:)))
Herkese merhabaa,
3.5 yaşında kızım var ve ben böyle bi su içme görmedim günde 4 litre ben içemiyorum nası içiyo aklım almıyo ve otururken öyle çay içer gibi yada canı sıkılınca su içiyo susamadığına eminim ama engelleyemiyorum sonra bütün gün tuvaletteyiz tabi nası engellicemmm yada engellemelimiyim acaba
3 buçuk yaşındaki çocukmu böyle bı düşünceye girmiştirBenim de aklıma ilk şeker geldi. Ama çocukken kendimden hatırlıyorum. Koca 5 lt suyu içmek için kendimle iddialaşmıştım. Sonra başım falan dönmüştü. Çocuk bu belki böyle bi düşünceye girmiştir.
Canim qecen qun hastanede bi cocuk qordum yaklasik 3 yasinda vardi.Niye yatiyoki diye sordum cocuk cok su ictiqi icin tedavi qoruyomus yani su icipde doyma yeteneqi yokmus dediler.Oyle bisey olabilir baktir tekrar bence bi.Herkese merhabaa,
3.5 yaşında kızım var ve ben böyle bi su içme görmedim günde 4 litre ben içemiyorum nası içiyo aklım almıyo ve otururken öyle çay içer gibi yada canı sıkılınca su içiyo susamadığına eminim ama engelleyemiyorum sonra bütün gün tuvaletteyiz tabi nası engellicemmm yada engellemelimiyim acaba
Benim kızım 2 bardak su icse gunde seviniyorum böyle de bobreklere zarar zorla da iciremiyorum ne yapayimHerkese merhabaa,
Valla bizde çok iceriz suyu su içmek güzeldir bir sorunu yoksa bırak içsin cami istiyor demekki bende susamadan su icenlerdenim mesela seviyorum aklıma geldikçe içiyorum o da öyledir diye dusunuyorumEvet 1 senedir böyle tahlil yapıldı hiçbişe yok çok şükür
İstanbul kilyos sıcak değil yani içi yanıyo sanki 3 büyük kokoreç yemiş gece sabah kalkıp damacanaya sarılıo :)
Kontrol edildi değil şükür
Soruyorum susadınmı diyorum yoo diyo ee ne içiyosun diyorm tadı güzel diyo ama 4 litrede çok değilmi sizce
Ben de küçüklüğümden beri en az 3-4 lt su içiyormuşum, herhangi bir sorun yokmuş. Aile içinde su kırbası olarak anılırım hala:) Daha bugün yine konusu oldu, sabahtan beri 4 lt su içmişim.Herkese merhabaa,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?