3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Emre : Dun aksam kopekler yan bahceden koku aldi ve jandarma bahceye bakindi. Bakilmayan tek yer pis suyla dolu havuzdu. Soyledik, dinlemediler

bence pisi pisine bi ihmal var. ben cocugun öldurulup havuza atıldıgını sanmıyorum. cocuk havuza dusmus ama havuza iyice bakmamışlar, ya yüzeysel bakıldı yada fazla bakılmadı..

tarafımdan kaldırılmaya çalışıldı...

Son düzenleme:

Evin güvenlik kaydı yenimi izlenmiş

Bütün herkez köşe bucak yavruyu aradı bilseydik bu kadar düşünemediklerini! Yetkililerden rica ederdik güvenlik kamerasına bizahmet göz atmalarını!

Nasıl bir ihmaldir bu!

Spiker diyoki bahcivan almis cocugu bahceye birakip zile basmis bide gitmis
Hadi kendi evinden cikti yan tarafa nasil gecti kapilar kapali olmazmi

tuylerım dıken dıken oldu..melek olmuş yavrum..

ben konuşamıyor oluşunu erkek çocuklarının gec konuşmasına bağlamıştım..
kımının 4-5 yasına kadar dili çözülmüyor..

ama bu aılede bısey var örtbas edılen..

ılk bakılacak yer orası halbukı..dun tvde havuzda yapılan aramaları gösterıyordu karış karış..
bı tek o havuz mu es gecılmıs..ne garıp

Evet ceseti oyle bulmuslar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

offf Allahım çok kötü oldum yavrum benim kırmızı mavi çizgili tulumuyla öylece çıkardılar(Melek oldu Allah ailesine sabır versin.

Keşke yalan haber deseler ya ben hep bir yerden çıkar diyordum

Şu çocuğun üstünden siyaset yapanlar, aleviydi oydu buydu diyenler saçma sapan teoriler üretenler utanmıştır inşallah

Benim aklım halen almıyor kuyulara huvuzlara bakıllımasına rağmen yan evin havuzuna bakılmaması çok garip yani aileden biri bile gidip bakıbilirdi havuz pisse bile dikkat edilmesi gerekir diye düşünüle bilinir

Son düzenleme:
ya arkadaşlar böyle resimler paylaşmayın dünden beri zaten mahvolduk düşünmekten.

dondum kaldım..keşke görmeseydim..

inşallah canı yanmamıştır yavrumun..aayy cok kötü oldum ya

ben anlamadım iyice de bakamadım o temsili bir resim mi gerçek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…