3,5 yaşındaki Pamir Dikdik her yerde aranıyor

Benim aklım halen almıyor kuyulara huvuzlara bakıllımasına rağmen yan evin havuzuna bakılmaması çok garip yani aileden biri bile gidip bakabilirdi havuz pisse bile dikkat edilmesi gerekir diye düşünüle bilinir

bakıldı deniliyor ya öyle bir iddia var ...

Muhabirin anlattıklarına göre bahçıvan çok şüpheli:26:

çok fazla şüpheli durum var ki :26: bahçıvan da var şüpheli de dünden beri oraya bakılmaması şüpheli, oraya bakalım diyen kadını engellemeye çalışanlar şüpheli :26: hiç bişey anlamadım ben

kızlar benim merak ettiğim bu mevsimde neden havuzlar suyla dolu ki?yani bu dönemde havuzları suyla doldurmak neyin nesidir bu soğukta havuza mı giriyorlar acaba

Evinin yanında ki havuza baktık .Kesinlikle havuzda yoktu. UZUN KALASLARLA BAKTIK. NEDEN CESET SU ÜSTÜNE ÇIKMADI. AİLE OTOPSİ İSTESİN.

twitter da yazılanlardan biri :26:

İnanamıyorum sosyal medyada insanlar zavallı sabinin ölüsü üzerinden birbirlerine laf sokma yarışında, birileri hadi çapulcular diğerleri sapık akpliler. Allah akıl ve vicdan versin.

kızlar benim merak ettiğim bu mevsimde neden havuzlar suyla dolu ki?yani bu dönemde havuzları suyla doldurmak neyin nesidir bu soğukta havuza mı giriyorlar acaba

yagmur suyuyla dolmuş da boşaltılmamış sanırım, çok kirli havuz :26:

Spiker diyoki bahcivan almis cocugu bahceye birakip zile basmis bide gitmis
Hadi kendi evinden cikti yan tarafa nasil gecti kapilar kapali olmazmi

bahçıvan alıp bıraktıysa kaybolduğu andan itibaren oraya bakılması lazım değil miydi
çocuk oraya gittiyse bi daha gider çünkü meraktan
kafaya koyduğunu yapar çocuklar

çok ihmal var bence bu olayda

Son düzenleme:
Kızlar sansürsüz fotoğraflar yayınlamayın lütfen ya

kaldırdım. kusura bakmayın gerçekten. resmen sorumsuzluktu ve maalesef çocuklar hayvanlar konusunda oldukça hassas bir insanm

Bizim sitemizin de havuzu var ama kışın üstü branda gibi bir şeyle kapatılıyor. Çünkü gerçekten yağmur kar yağınca çok çirkin bir görüntü oluşuyor orda. Yosun tutuyor falan. Kışın ayrı bakım gerekiyor. Kullanılmayan havuza kışın bakım yapmak da gereksiz masraf olacağı için komple boşaltılıp üstü kapatılıyor. Burası ev bir de ya. İnsan evi için daha özenli olur. Bahçvan bile çalıştırıyorsan orda uğraşamadın mı böyle şeylerle.

Havuzlu evler beni hep bu konularda tedirgin ediyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…