oooo burdakiler hem kocalarına kızarlar hemde kendi kocaları annelerine para verdimi cırlarlarrr valla kimseye bisey veremem esimede verdirtmem bu kadar basit anasını isteyen adam karı almıcak yanına o zmanaMrb arkadaşlar şuan bir arkadaşım adına yazıyorum sizlere kendisi fikir istiyor sizlerden.biraz uzun olabilir kusura bakmayın şimdiden;
Bir eş düşünün sizin aldığınıza, giydiğinize,gezdiğinize kısaca hiçbişeyinize karışmaz sizi parasız bırakmaz . Ailenize iyi davranır.sizi üzmemek kırmamak için gayret eder.ancak siz ailesinden hickimseden hoslanmasaniz. Eşiniz tel de bile konussa surat assaniz. Annesi hastalansa eşiniz memlekete gidip onlara destek olmak istese ama siz parayı sorun edip kavga çıkarsanız .onlara 1 kuruş vermesine konuşmasına bile karissaniz. Geldiklerinde surat asıp hürmet etmeseniz. Eşinizin davranislarini sürekli kontrol etmeye çalışsanız.
İşte arkadaşlar olay bu .adam 4.kez bu kızı affediyor. Ciddi bir boşanma eşiğinden 4. Kez dönüyorlar. Arkadaşım hatalarının farkında. Ve düzelmek eşini mutlu etmek istiyor.sizden tavsiyelerinizi bekliyor.ben çok konuştum ama sizlerden de fikir bekliyoruz .şimdiden teşekkürler.:)
Ben erkek olsam bosarim. Arkadasinizin empati kurma yetenegi yok galiba..Mrb arkadaşlar şuan bir arkadaşım adına yazıyorum sizlere kendisi fikir istiyor sizlerden.biraz uzun olabilir kusura bakmayın şimdiden;
Bir eş düşünün sizin aldığınıza, giydiğinize,gezdiğinize kısaca hiçbişeyinize karışmaz sizi parasız bırakmaz . Ailenize iyi davranır.sizi üzmemek kırmamak için gayret eder.ancak siz ailesinden hickimseden hoslanmasaniz. Eşiniz tel de bile konussa surat assaniz. Annesi hastalansa eşiniz memlekete gidip onlara destek olmak istese ama siz parayı sorun edip kavga çıkarsanız .onlara 1 kuruş vermesine konuşmasına bile karissaniz. Geldiklerinde surat asıp hürmet etmeseniz. Eşinizin davranislarini sürekli kontrol etmeye çalışsanız.
İşte arkadaşlar olay bu .adam 4.kez bu kızı affediyor. Ciddi bir boşanma eşiğinden 4. Kez dönüyorlar. Arkadaşım hatalarının farkında. Ve düzelmek eşini mutlu etmek istiyor.sizden tavsiyelerinizi bekliyor.ben çok konuştum ama sizlerden de fikir bekliyoruz .şimdiden teşekkürler.:)
Kuzum sen konuyu anladın mı gerçekten? Adam melek melek. Ailesine saygılı, eşine saygılı, karışmaz etmez bir adam ama karşısında bir kadın var ki evlerden ırak. Hasta annesini görmeye gidecek adam ve kadın para problemi çıkaracak. Annesiyle telefonda kpnuşacak suratını asacak. Nesi annecilik bunun pardon ama. Her evladın yapması gerekeni yapıyor aşırı bir durum yok.oooo burdakiler hem kocalarına kızarlar hemde kendi kocaları annelerine para verdimi cırlarlarrr valla kimseye bisey veremem esimede verdirtmem bu kadar basit anasını isteyen adam karı almıcak yanına o zmana
demekki kadın artık sabrın son noktasında kaynannaya karsı sahsen ben kendi adıma cvp verdim eskiden böyle degildim simdi esim telde konustukca kadının tavırlarından elime teli alıp senin allah diye baslayıp küfür edesim geliyo öyle nefret ediyorum tahammük 0 kaldı yani k,mse durduk yere böyle olmaz vardır bi huzursuzlukKuzum sen konuyu anladın mı gerçekten? Adam melek melek. Ailesine saygılı, eşine saygılı, karışmaz etmez bir adam ama karşısında bir kadın var ki evlerden ırak. Hasta annesini görmeye gidecek adam ve kadın para problemi çıkaracak. Annesiyle telefonda kpnuşacak suratını asacak. Nesi annecilik bunun pardon ama. Her evladın yapması gerekeni yapıyor aşırı bir durum yok.
+1Adam kaçsın hemen. Arkadaşın çekilecek çile değil. Annem hastalanacak ve eşim parayı sorun edecek öyle mi? Çok afedersiniz ağzına tükürürüm adamın.
İyi de karşı tarafın bir kötülüğünden bahsedilmemiş burada. Okuduğumuza göre yorum yapıyoruz. Onlar masumlar henüz.demekki kadın artık sabrın son noktasında kaynannaya karsı sahsen ben kendi adıma cvp verdim eskiden böyle degildim simdi esim telde konustukca kadının tavırlarından elime teli alıp senin allah diye baslayıp küfür edesim geliyo öyle nefret ediyorum tahammük 0 kaldı yani k,mse durduk yere böyle olmaz vardır bi huzursuzluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?