3.5 yıl evlilik 4.boşanma kararı

Kybele64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
261
78
48
Ankara
Mrb arkadaşlar şuan bir arkadaşım adına yazıyorum sizlere kendisi fikir istiyor sizlerden.biraz uzun olabilir kusura bakmayın şimdiden;
Bir eş düşünün sizin aldığınıza, giydiğinize,gezdiğinize kısaca hiçbişeyinize karışmaz sizi parasız bırakmaz . Ailenize iyi davranır.sizi üzmemek kırmamak için gayret eder.ancak siz ailesinden hickimseden hoslanmasaniz. Eşiniz tel de bile konussa surat assaniz. Annesi hastalansa eşiniz memlekete gidip onlara destek olmak istese ama siz parayı sorun edip kavga çıkarsanız .onlara 1 kuruş vermesine konuşmasına bile karissaniz. Geldiklerinde surat asıp hürmet etmeseniz. Eşinizin davranislarini sürekli kontrol etmeye çalışsanız.
İşte arkadaşlar olay bu .adam 4.kez bu kızı affediyor. Ciddi bir boşanma eşiğinden 4. Kez dönüyorlar. Arkadaşım hatalarının farkında. Ve düzelmek eşini mutlu etmek istiyor.sizden tavsiyelerinizi bekliyor.ben çok konuştum ama sizlerden de fikir bekliyoruz .şimdiden teşekkürler.:)

Zorla kayin ailesini sevemez ama onlarin bi kusuru yoksa saygi duymak zorunda Bana pek cozulur gibi gelmedi cunku kiz bencil malesef

bence bu iş olmaz, boşansınlar, çocuk oyuncağı mı 4. kez boşanma kararı alınıyor, ayrısınlar kimse kimsenin vaktini enerjisini çalmasın daha fazla

Adam derhal boşansın.
Evlat olsa sevilmez cinsinden huyları var arkadaşınızın.
Adam bundan ayrılınca anlar kıymetini anca.

Valla bende kaynanamdan hoşlanmıyorum ama benim kocam annemi ailemi çok sever. Saygıda kusur etmez. Aylık haftalık alışveriş yaparız benim aileme. Böyle olunca ve kocamı çok sevdiğim için ailesine saygısızlık etmiyorum. Her zaman ılımlı oluyorum.
Her şey kocam için kısacası...
kocasını seviyorsa huzursuzluk istemiyorsa böyle yapmamalı. Ama yok umrumda değil derse adam zaten boşamayı bir kere diline dolamış er geç yapacaktır

Tavsiye falan istemeyin bence adamın başını yakmayın en doğru kararı vermiş zağar..

Kaçsın adam hemde arkasına bakmadan kaçsın.
Çekilir dert değil. Benim annem hasta olacak göndermeyecek , sıkar biraz.

Kesin evlilik öncesi de böyleydi durumları. Genelde evlilik tutmuyor ozaman.

4 kez boşanma aşamasından dönüpte kendisine bir ders cikarmadiysa biz ne desek boş..Eşini sadece kendisi sahiplenmek istiyor sanırım acilinden bi psikologtan yardım alsın hayatı kendinede zindan etmiş

oooo burdakiler hem kocalarına kızarlar hemde kendi kocaları annelerine para verdimi cırlarlarrr valla kimseye bisey veremem esimede verdirtmem bu kadar basit anasını isteyen adam karı almıcak yanına o zmana

Ben erkek olsam bosarim. Arkadasinizin empati kurma yetenegi yok galiba..

oooo burdakiler hem kocalarına kızarlar hemde kendi kocaları annelerine para verdimi cırlarlarrr valla kimseye bisey veremem esimede verdirtmem bu kadar basit anasını isteyen adam karı almıcak yanına o zmana
Kuzum sen konuyu anladın mı gerçekten? Adam melek melek. Ailesine saygılı, eşine saygılı, karışmaz etmez bir adam ama karşısında bir kadın var ki evlerden ırak. Hasta annesini görmeye gidecek adam ve kadın para problemi çıkaracak. Annesiyle telefonda kpnuşacak suratını asacak. Nesi annecilik bunun pardon ama. Her evladın yapması gerekeni yapıyor aşırı bir durum yok.

demekki kadın artık sabrın son noktasında kaynannaya karsı sahsen ben kendi adıma cvp verdim eskiden böyle degildim simdi esim telde konustukca kadının tavırlarından elime teli alıp senin allah diye baslayıp küfür edesim geliyo öyle nefret ediyorum tahammük 0 kaldı yani k,mse durduk yere böyle olmaz vardır bi huzursuzluk

İyi de karşı tarafın bir kötülüğünden bahsedilmemiş burada. Okuduğumuza göre yorum yapıyoruz. Onlar masumlar henüz.

Çok haklısınız aynı yorumları ben de yaptim kendisine.o da düzelmek istiyor .hatalari kolay unutup kabullenmiyor .para konusunda da sanki kocasının ailesi sürekli kendilerini somurecekmis gibi düşünüyormuş .bir kaç olay yaşamışlar.

Boyle iken 180 derece degismesi lazim. Degisir mi zannetmem. Ama degisirse de yipranmis bir evlilik var kurtarir mi sevgi varsa kurtarir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…