- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.183
- 798
- Konu Sahibi dimple2015
-
Ne yapmalıyım sizce diye sormuşsun ve sonrasında evliliğe ikna silsilesi şeklinde yorumların alt alta dizelenmiş.Merhabalar;
Öncelıkle kendımızı tanıtayım.
Ben 29 yaşında, güzel ve akıllı sayılabilecek bir bayanım. İlişkimde hep açık sözlü ve dürüst oldum, fedakarlık yaptım maddi ve manevi anlamda, affeden, özür dileyen, sorunları çözmek için çözüm arayan ama aynı zamanda kırılan hep ben oldum..!!
Sevgilim 42 yaşında, aşırı düşkün olduğu 8 yaşında bir oğlu var ve bir evlilik yapmış zamanında.. Aynı zamanda beni de etkileyen maddi problemleri var, onu tanıdığımdan beri maddi konularda hep sorumsuz davranıyor ve borcu hiç bitmiyor. Ayrıca sorun olduğunda konuşmak yerine ötelemeyi ya da kaçıp gitmeyi tercih ediyor. Bana karşı güven sorunu var ve kıskanç biri, sürekli beni deniyor, gözetliyor neredeyim ne yapıyorum vs.... Ben bir aile olmak ve ondan çocuk sahibi olmak istiyorum o ise git gel ler yaşıyor, bir gün sıcak bakarken bir gün ben istemiyorum diyor.
Ben o hastayken, bir ara işsiz kaldı o parasız günlerinde, canı sıkkınken, boşanma arefesinde ( o ara tanışmıştık) hep yanında oldum, ona destek oldum ama aynı desteği ondan göremedim.
En son sorun bende evlendim boşandım, evlensek boşanırız, zaten sende çocuk istiyorsun sadece seni yıpratıyorum deyip kestirip attı. Ben psikolojik destek almayı önerdim ama sıcak bakmıyor ki beni sevdiğini de biliyorum.. Ne yapmalıyım sizce ?
zil takıp oyna bence
adam senden yaşlı boşanmış çocuğu var
bitmeyen borçları olduğuna göre sorumsuzun önde gideni
sana gereken değeri vermiyor sadece boşanma sonrası boşluğunu doldurmuş
bu adamla evlenirsen sonu yüzde yüz boşanma
eminim maddi destek te olmuşsundur bu işe yaramaz adama sen
dost acı söyler güzel kardeşim kurtar yakanı birdaha da bulaşma
sonra gördüm siz aynı evde yaşıyorsunuz
her türlü hevesini de almıştır zaten
işine gelirse böyle yaşa gelmezse sen bilirsin demeye getiriyor adam
sakın çocuk yapma bu adamdan
bende bunu anlamıyorum işte kim mükemmel ki, kimin sorunları problemleri olmuyor ki??? boşanmak suç mu değil ama boşanmış kadın yada erkekte güvensizlik oluyor çünkü hayal kırıklığı yaşamış..
evet maddi anlamda destek oldum ama kım olsa olurum param varsa neden yardım etmeyım ki hayat müşterek sonuçta!Birde olayın su tarafı var: boşanan erkekse maddi yüküde çok oluyor kurulu düzeni evi bırak, yeniden bir ev kur, nafaka ver kolay mı bunlar sanki ?? bayanlar evi düzeni bozmuyor üstüne nafakasını da alıyor bir tek çocuğun sorumluluğu anne de kalıyor ama bızde oyle bıseyde yok o her zaman onun babası hep yanında maddı ve manevı boşanıp haftada bır cocugunu gören sorumsuz babalardan değil ve goruyorum çocuğuna olan ılgısını ve dıger çocuklara bılıyorum kı ıyı bır es olamasa bıle ıyı bır baba olacak...
bırde iş bıseyler alıp verme olayı değil çok kabasınız açıkcası! kımse mal degıl! kımse kimseyle zorla bısey yasamıyor, ısteklı yaşanıyorsa hersey fızıkı ve ruhı anlamda kımsenın kimseden heves alması soz konusu olamaz...
bende çocuk değilm yani olay al gülüm ver gülüm olayı olsa herkes alırdı alçağını degıl 3,5 yıl bı gun surmezdı bu ılışkı..!!
Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim. O yüzden tam olarak nereye yazacağımı bilemedim.
Benim de 1,5 yıllık bir ilişkim var. Biribirimizi çok seviyoruz.En azından ben seviyorum.O da sevdiğini söylüyor.
Sevgilimin eski evliliğinden 9 yaşında bir oğlu var.Her pazar onunla.Ben de boşanmış biriyim ama çocuğum yok.
İlişkimizin başında sevgilim benimle evlenmek çocuk sahibi olmak istiyordu ama zaman içinde bu konuyu hiç açmaz oldu.Bazen bu sorun kavgaya dönüşüyor.Böyle durumlarda ben dediğimin arkasındayım diyor ama sonra yine konu kapanıyor ve bir daha hiç açılmıyor.Bu kadar zaman içinde çocuğuna benden bahsetmedi bile. Bu normal mi. Ayrılmak üzereyiz.Ne yapacağımı bilmiyorum.
Çok mutsuzum.Lütfen yorumlarınızı benden esirgemeyin.
Bunun için zamana ihtiyacı var bence o kişinin.
Böyle bir süreçten geçmiş bir insana zaten 2. evlilik, çocuk vs. dersen korkularıyla yüzleştirmiş değil, korkularıyla karşı karşıya getirmiş oluyorsuz bir nevi canavarı hortlatıyorsunuz gözünde.
yerinizde olsam evlilik ve çocuk konusunu dillendirmezdim. Biraz zaman tanırdım ona.
sizin düşüncenizi biliyor sonuçta bence zaman geçtikçe o da bunu isteyecektir. ama bu zaman gelir mi gelirse kaç sene sonra gelir inan bu tamamen o kişiye bağlı bişey.
uzun zaman oldu su an nısanlıyız, yakında evlenıyoruz sanırım artık bana olan guvenı yerıne geldı ve evlenıyoruz sabrın sonu selamettır dıye bosuna dememısler..
uzun zaman oldu su an nısanlıyız, yakında evlenıyoruz sanırım artık bana olan guvenı yerıne geldı ve evlenıyoruz sabrın sonu selamettır dıye bosuna dememısler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?