3.5 yıllık sevgilim bana : "Sana lanet olsun" dedi.

galaxyy

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2013
17
0
16
İstanbul
Sebebi ise alışverişteyken onu üstüste aramam.Alışverişe çıkalı 2 saat olmuştu hiç ses vermeyince bende arıyayım dedim.İlk aradıgımda meşgule verdi mesaj atmasını bekledim atmayınca tekrar aradım bu sefer hiç cevap vermedi bende mesaj attım alışverişteyken telefonlar açılmıyomu diye, cevap vermedi 5 dk sonra tekrar aradım,açtı ve şuan müsait degilim arıcam seni dedi bende tamam dedim.10 dk sonra bana mesaj attı lanet olsun sana lanet lanet lanetsin sen... benim bildiğim insan düşmanına bela okur karşındakinden bi kötülük gördüğü zaman bela okur.peki 3.5 yıldır hayatımda olan biri neden bela okur?

iyide bunalmışsın gerçekten..
müsait değilim demiş niye bu kadar üstüste aradınki..
ben sakin biriyim ama bu durumda bende çileden çıkardım

çok aşırı bunaltmışsın kusura bakma

benım sevgilimde yapıyor böyle açmıyorum meşgule atıyorum ölümüne arıyor en sonunda açıp teli patlıyorum

sinirim geçince geçiyor

onunda sınırı geçsin geri arar lanet olsun derken de sinirle söylemiş bence gerçekten olmasını istediğinden değil ciddiye alma

insan bazen böyle olabiliyor.

100 kere de arasan öyle bir şey demeye hakkı yok. Açmaz telefonunu işi bitene kadar sonra arar çok meşgulse. Lanet okumak da ne demek sanki çok önemli bir iş yapıyor. Altı üstü alışveriş. Şu anda konuşuyor musunuz peki düzeldi mi aranız?

Yanlış yanlışı doğurmuş.
Sizin -acil durumlar dışında- üst üste aramanız, meşgul olduğu halde (alışverş dahi olsa) ısrar etmeniz yanlış.
Onun da bu yanlışlığın karşısında verdiği tepki yanlış.
O da size daha güzel bir dille ifade edebilirdi durumun onu rahatsız ettiğini.
Saygısızlık saygısızlığı doğurmuş.

Bende çıkıyorum alışverişe deneme kabininde mi saatlerce açsın iki dakika konussun ben bunaltma görmedim. Lanet olsun ne demek

hayır..o mesajlrdan yarım saat sonra aradı yine hakaret etti gerizekalımsn salakmsn diye bende suratına kapadım..bi kaç kere msjla konuştuk ama benim onu aramamın sebebi güvenmememmiş onun alışverişte degilde başka yerde oldgnu düşünmemmiş bu harektlrmden çok yorulmş sıkkılmış bunalmış

güvenmediğiniz için aradığınızı söylemiş, normalde böyle güvensizlikleriniz mi oluyor?

Sevgilimi istersem 100 kere de ararım. Hele inat etmişsem 500 de olabilir.
Ne münasebet işim var?
Alışverişteyken ne işi bu?

Hiç bir şey benim sevdiğim adamdan önemli olmadı şu hayatımda, onun için de öyle olmuyorsa, önceliği ben değilsem ne anlamı kalıyor ilişkinin?

Ciddi anlamda önemli bir işi olur, bu da önceden konuşulur, anlarım. Alışverişteyken bir insan neden sevgilisini iter?

Konu sahibesi arkadaşım, ben hiç bir bunaltma göremiyorum, aramanda asla bir anormallik yok.
Sana lanet okumasına gelince, alışverişte her ne halt yiyorsa, belli ki epey zor durumda bırakmışsın onu.
Bu olayın ardını bırakma ve görmezden gelme derim.

Siz 3 dakikada veya 20 dakikada bir konuşacağınız, her telefona bakacak bir erkek arıyorsanız bu adam olmaz, onu söyleyeyim... Hiç 3,5 yıl filan diye dramatize etmeye gerek yok, yol yakınken bırakın gitsin...

Ha ama haklı mıdır acaba bir parça diye soruyorsanız, sizin ve onun sorunlarından bahsetmeniz gerek... Böyle yazınca siz masum masum aramışsınız, adam da cevap olarak lanet olsun sana demiş gibi duruyor.... (Eğer sürekli böyle davranıyorsanız, bazı insanlar için bu çekilebilir bir şey değildir; bir de hesap soran bir üslupla birleşirse...)

Valla benimde sevgilim çok aranmaktan hoşlanmaz hele ki meşgule aldıysa mesaj da atmasa en azından 1 saat snra falan ararım bazen mesaj atarım aradıktan . arkadaşlarıyla da olsa dışarıda da olsa ne bileyim evde de olsa açmadıysa açmaz. çok ısrar edersem o da tersler yada telefonu açar ''canım bak şununla dışarıdayım biliyorsun hadi hayatım ben seni birazdan arayacağım öpüyorum '' der ama sesinden o tiz tınıyı belli eder baktı çok çok ısrar ediyorum işimin olduğunu söylüyorum neden üsteliyorsun işim bitince elbette arayacağım ısrar etme bir der zaten olay orada kopar bende o arayana kadar aramam tekrar çünkü haklı olduğunu anlarım(zaten artık çok önemli bir şey olmadıkça yapmıyorum bunu çünkü haklı) bir bakarım 20 kere aramış üstelemişim. bazen sıkıntıya gelemeyebilir yani insan bizler bile bazen gelemiyoruz ister sevgili ister arkadaş olsun . hayatında ki birincil kişiyimdir tamam ama bir insanın hayır dediği reddettiği durumu üstelemeyi doğru bulmuyorum çünkü üst üste o kadar çok önemli bir sorun olmadıkça aranması rahatsız edebilir. alış veriş demişsiniz belkide o anda karttan geçecekti aldıklarını bir hata oldu yada bir sebepten ötürü biri ile tartışıyor o arada çalan bir telefon insanı iyice alt üst eder yani. telefonlarımıza yapılan kapatma tuşları müsait olunmayan anlar için yapılmış nitekim. müsait olmadığı zaman elbette o tuşu kullanacaktır kişi. he şu da var sürekli benzer nedenler ile benzer tepkiler veriyorsa hata tabi . geri zekalı salak manyak hiç birimiz çocuk değil onun demesiyle elbette salak olmazsınız fakat üslup yanlış saygısızlık var demektir. ve erkek arkadaşınızın dediği gibi eğer ki güvensizliğinizi varsa nedeni ne ise önce onu çözmenizi tavsiye ederim

Yani lanet, gerizekalı mısın kısımlarına kılıf bulmak zor ancak telefonu açmadı diye 3049304 kere aramanın mantığı nedir?

Müsait olmayabilir ben de ayda yılda bi'ablamla dışarı çıkınca telefonla uğraşmak istemem kaçmıyorum ya adam zaten nerede olduğumu biliyor.

Böyle anlatınca siz masumca aramışsınız, merak etmişsiniz gibi durmuş ama olay bundan ibaret değil, sanmıyorum
Siz bunu sürekli yapıyormuşsunuz da adam artık bunalmış, daralmış son noktaya gelip patlamış gibi:44:

sırf sevgilisiniz diye her dk sizinle konuşmak zorunda değil

her insanın bi hayatı var. orada alışverişte dolanırken bir şeylere bakarken vs ısrarla aramanın mantığı ne ki, müsait olsa açar zaten demek ki o an açmak istememiş .

böyle her dk el telefonda olursa insan da bıkar tabi ''nasılsa önemli bir şey değildir sonra ararım'' diye düşünür. mıç mıç ilişkiler çabuk yıpranır söyleyeyim. sürekli aramak, günde 500 msj atmak falan. çok saçma bana göre. sevgiliniz hayatınız temelinde olabilir ama tamamında olmasın.

Bende birşeyle uğraşırken aranmaya sinir olurum, hele ki uyardığım müsait değilim dediğim halde yaparsa daha da sinirlenir o yaptığım işi de beceremem..

Ama lanet etmem..

Tamam çoğu kişi hoşlanmaz meşgulken birinin sürekli aramasını ama sizin durum farklı bence.
Hiç öyle sıkmışsın bunaltmışsın demicem çünkü aynısını o yaşasa büyük ihtimal bi sürü yakıştırma (!) yapardı.
Meşgule atmak yerine sana kısada olsa bi mesaj atsa aramakta bu kadar ısrarcı olmazdın herhalde.
Hadi çok sinirlendi diyelim bela okumak ne?
Çok önemli bi toplantıdaydı da işi mi kaybetti?
Bence davranışınız abartı değil kim olsa merak ederdi sevdiğini.
Bela okuyacak kadar pot kırmış galiba.
Neyse sen bu konuyu bastırmasına izin verme. Hiçte masum gelmedi bana bu hareketi.

sevince fedakar oluyorsun görmuyorsun bir alttan al iki alttan all sonra karsındakı kısıyı tanıyamıyorsun bence tavrını çok geç olmadan koymalısın ki üzülmeyesin tecrübeyle sabittir.!!!

Kendimden örnek vereyim arkadaşım;
Ben de ilişkilerde bu ısrar huyuna karşıyım.
Kesinlikle sevmem böyle üst üste aramaları vs..
Sevgilim de bunu bilir; araması gerekiyorsa önce mesaj atar ''müsait misin'' diye.
Eğer müsait değilsem/ cevap vermiyorsam kesinlikle aramaz. Üstelemez.
Herkes sevmeyebilir canım, bunu anlayışla karşılamak gerek.
Bu demek değildir ki; ''lanet olsun'' deme hakkına sahip olunmalı.
Ama demeseymiş, bunu güzel bir dille söyleseymiş daha iyi olurmuş, seni kırmasaymış keşke...

bunaltmışsın nedemek yaa 2 saat sevgilisiyle iletişimde olmamak ne demek sanki işi gücü varda görüşemiyor alışveriş işte müsait değilim diyeceğine 2dk konuşsun, valla yanında başkası varda konuşamıyo gibi geldi bana

yorumlarda ilginç helede şu zamanda 2 saat görüşmemek bana çok garip geliyor insan bir msj atar, nişanlım çalıştığı sürekli msjlaşırız adam alışverişte sanki devlet meselesi çözüyoda musait değil değişik

Son düzenleme:
Belki o an ki sinirle söylemiştir. Umarım hatasını anlar. Acaba son durum nedir?

Valla ben uzun zamandır görmediğim arkadaşımla buluşurken arıyorum "bitanem böyle böyle merak etme tamam mı" diye sonra 4 saat arkadaşımla geziyorum mesaj atmıyoruz o sürede.
Çokta seviyorum erkek arkadaşımı nesi garip "hele de şu zamanda" yapacak adam sizle konuşurken de yapar yapacağını böyle peşine dedektif olmaya gerek yok.
Evet sevgilisi bi'mesaj atabilirdi belki "müsait değilim dönücem bitanem vs vs" diye oyüzden geçmiş muhabbetlerin etkisi var diye düşündüm ben.

Ben dışarı çıkınca annemle bile 2 saatte iletişim de olmuyorum sevgilim niye haber verdiğim halde " yok ya 2 saat iletişimde olmamak ne demek" diyebilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…