Sebebi ise alışverişteyken onu üstüste aramam.Alışverişe çıkalı 2 saat olmuştu hiç ses vermeyince bende arıyayım dedim.İlk aradıgımda meşgule verdi mesaj atmasını bekledim atmayınca tekrar aradım bu sefer hiç cevap vermedi bende mesaj attım alışverişteyken telefonlar açılmıyomu diye, cevap vermedi 5 dk sonra tekrar aradım,açtı ve şuan müsait degilim arıcam seni dedi bende tamam dedim.10 dk sonra bana mesaj attı lanet olsun sana lanet lanet lanetsin sen... benim bildiğim insan düşmanına bela okur karşındakinden bi kötülük gördüğü zaman bela okur.peki 3.5 yıldır hayatımda olan biri neden bela okur?
100 kere de arasan öyle bir şey demeye hakkı yok. Açmaz telefonunu işi bitene kadar sonra arar çok meşgulse. Lanet okumak da ne demek sanki çok önemli bir iş yapıyor. Altı üstü alışveriş.Şu anda konuşuyor musunuz peki düzeldi mi aranız?
hayır..o mesajlrdan yarım saat sonra aradı yine hakaret etti gerizekalımsn salakmsn diye bende suratına kapadım..bi kaç kere msjla konuştuk ama benim onu aramamın sebebi güvenmememmiş onun alışverişte degilde başka yerde oldgnu düşünmemmiş bu harektlrmden çok yorulmş sıkkılmış bunalmış
bunaltmışsın nedemek yaa 2 saat sevgilisiyle iletişimde olmamak ne demek sanki işi gücü varda görüşemiyor alışveriş işte müsait değilim diyeceğine 2dk konuşsun, valla yanında başkası varda konuşamıyo gibi geldi bana
yorumlarda ilginç helede şu zamanda 2 saat görüşmemek bana çok garip geliyor insan bir msj atar, nişanlım çalıştığı sürekli msjlaşırız adam alışverişte sanki devlet meselesi çözüyoda musait değil değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?