peşinde olmakla ne alakası vargüven konusundan bahsetmiyorum zaten, normal şartlarda ki çoğu insan öyledir sevgilisiyle iletişimini kesmez 2 saat 4 saat görüşmemesi bence garip. biz 7 senedir birlikteyiz hep msjlaşırız konuşuruz hala, valla insanın sevdiğinin 4 saat aklına gelip msj atmaması bana ilginç geliyor tabi herkes bir olucak diye bi kaide yok bana yazdığınız için cevap veriyorum
Sebebi ise alışverişteyken onu üstüste aramam.Alışverişe çıkalı 2 saat olmuştu hiç ses vermeyince bende arıyayım dedim.İlk aradıgımda meşgule verdi mesaj atmasını bekledim atmayınca tekrar aradım bu sefer hiç cevap vermedi bende mesaj attım alışverişteyken telefonlar açılmıyomu diye, cevap vermedi 5 dk sonra tekrar aradım,açtı ve şuan müsait degilim arıcam seni dedi bende tamam dedim.10 dk sonra bana mesaj attı lanet olsun sana lanet lanet lanetsin sen... benim bildiğim insan düşmanına bela okur karşındakinden bi kötülük gördüğü zaman bela okur.peki 3.5 yıldır hayatımda olan biri neden bela okur?
Sebebi ise alışverişteyken onu üstüste aramam.Alışverişe çıkalı 2 saat olmuştu hiç ses vermeyince bende arıyayım dedim.İlk aradıgımda meşgule verdi mesaj atmasını bekledim atmayınca tekrar aradım bu sefer hiç cevap vermedi bende mesaj attım alışverişteyken telefonlar açılmıyomu diye, cevap vermedi 5 dk sonra tekrar aradım,açtı ve şuan müsait degilim arıcam seni dedi bende tamam dedim.10 dk sonra bana mesaj attı lanet olsun sana lanet lanet lanetsin sen... benim bildiğim insan düşmanına bela okur karşındakinden bi kötülük gördüğü zaman bela okur.peki 3.5 yıldır hayatımda olan biri neden bela okur?
sırf sevgilisiniz diye her dk sizinle konuşmak zorunda değil
her insanın bi hayatı var. orada alışverişte dolanırken bir şeylere bakarken vs ısrarla aramanın mantığı ne ki, müsait olsa açar zaten demek ki o an açmak istememiş .
böyle her dk el telefonda olursa insan da bıkar tabi ''nasılsa önemli bir şey değildir sonra ararım'' diye düşünür. mıç mıç ilişkiler çabuk yıpranır söyleyeyim. sürekli aramak, günde 500 msj atmak falan. çok saçma bana göre. sevgiliniz hayatınız temelinde olabilir ama tamamında olmasın.
sebebi ise alışverişteyken onu üstüste aramam.alışverişe çıkalı 2 saat olmuştu hiç ses vermeyince bende arıyayım dedim.ilk aradıgımda meşgule verdi mesaj atmasını bekledim atmayınca tekrar aradım bu sefer hiç cevap vermedi bende mesaj attım alışverişteyken telefonlar açılmıyomu diye, cevap vermedi 5 dk sonra tekrar aradım,açtı ve şuan müsait degilim arıcam seni dedi bende tamam dedim.10 dk sonra bana mesaj attı lanet olsun sana lanet lanet lanetsin sen... Benim bildiğim insan düşmanına bela okur karşındakinden bi kötülük gördüğü zaman bela okur.peki 3.5 yıldır hayatımda olan biri neden bela okur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?