3.5 yıllık sevgilim bana : "Sana lanet olsun" dedi.

Buradaki olayda beyfendi hic müsait olmadığını soylememis avm lerde telefon açılamayan iki durum var. Bir wc iki deneme kabini ve bir süre sonra nezaket gereği dönülür ve durum izah edilir. Ötesi kabalıktir. Ister sevgiliye isterrkadaşa yapilsin yanlıştır.
En onemlisini unutmusum sinema

Son düzenleme:

Benim yaptığım en büyük yanlışlardan biri-ydi Arada geliyolar yine ama dizginliyorum.. Yapma öyle yıpratırsın ilişkini, örnek olarak ben varım. Çok üzüldüm bu hareketlerim yüzünden. Adamı rahat bırak 2 3 4 saat her dakika haberleşicek değilsiniz ya. Fazla gitme üstüne Canım..

aynen bende öleyim müsait olmadığımda ısrarla arayanlara sinir oluyorum bazen bende cevap vermem telefona
Sevgiliniz kova burcu mu? Sadece bunu merak ediyorum..Selametle..

bencede kova burcu... benim eşimde kova burcu o da hiç hoşlanmaz ısrarla arayanlardan meşgule alır telefonu

Bunalmasini anlarim, sinirlenmesini anlarim da seni arayacagim dedikten yarim saat sonra attigi mesajda lanet okumasini anlamam. Bana aradigin vakitte yapmaya calistigi "isi" bozmussun ve ona sinirlenmis gibi geldi

valla cnm 3,5 yıllık sevgili senin sevgilin huyunu suyunu bilmen lazım biz ne desek boş iyide yapmış diyen çıkar kötü yapmış diyen de. sevgilin belki üst üste rahatsız edilmeyi sevmiyor ya da benim nişanlım gibi telefonda konuşmayı sevmiyordur.yani zor bir durum belki gerçekten açamıcak bir durumdaydı sen üstüste arayınca çok sinirlendi olabilir insanlık hali bizlerinde sinirlendiği patladığı anlar oluyor ya da alışverişte değildi başka yerdeydi sana alışverişteyim dedi anlama diye telefonu açmak istemedi zor durumda kalıncada üste çıkmak için sana lanet okudu onu sadece allah ve sevgilin bilecek artık cnm çok uzatma derim ben benimde 3,5 yıllık bir ilişkim var ve kavga ve sinirlilik anında neler söyleniyor sonra uçup gidiyor bu kadar hassas olma derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…