3 Ab Donmuş ve Pgt yapılmış Embriyo

Zoe8329

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
41
13
8
41
Merhaba 39 yaşındayım. 2. Tüp bebek denemem. 1. de 3 embriyo oluştu, kaliteleri iyiyidi. 3 de genetikten kötü geldi.

2. Demede 3 tane yumurta gelişti. 2 tanesi 5. Güne gitti. Genetikten 1 i 3 ab olarak iyi geldi.

Doktor %40 şansınız var diyor. Olumlu bir tablo çizmiyor. Nötür.

Benzer durumda olan, ya da benzer durum yaşayıp gebelik elde edebilen var mı acaba ?

Selamlar,
1. denememde benim de sonuclarim sizinki gibiydi, 3 embriyo da genetikten gecememisti. 2. ve 3. de birer tane gecirdim. Genetikten gecmis embriyonuz var ve 3ab. Bu kotu kalite bir embriyo degil, iyi derecede ve kromozomlarina bakilmis ve normaldir denmis. Tebrik ederim, bunu elde etmek icin ne cabalar veriyor tup bebek surecinden gecenler.

Bakin asagiya bir imaj ekliyorum. Sizinki Good yani Iyi kategori de ve doktorunuzun soylediginden daha yuksek bir canli dogum olasiligi var. Bir de tabii, baska rahatsizliklariniz var mi bilmiyorum ama bu olasiliklar hep ortalama olasiliklar. Hamileliginize engel teskil edecek bir sorununuz yoksa boyle karamsar olmaya gerek yok.
Screen Shot 2022-01-09 at 23.09.12.webp

Selamlar,
1. denememde benim de sonuclarim sizinki gibiydi, 3 embriyo da genetikten gecememisti. 2. ve 3. de birer tane gecirdim. Genetikten gecmis embriyonuz var ve 3ab. Bu kotu kalite bir embriyo degil, iyi derecede ve kromozomlarina bakilmis ve normaldir denmis. Tebrik ederim, bunu elde etmek icin ne cabalar veriyor tup bebek surecinden gecenler.

Bakin asagiya bir imaj ekliyorum. Sizinki Good yani Iyi kategori de ve doktorunuzun soylediginden daha yuksek bir canli dogum olasiligi var. Bir de tabii, baska rahatsizliklariniz var mi bilmiyorum ama bu olasiliklar hep ortalama olasiliklar. Hamileliginize engel teskil edecek bir sorununuz yoksa boyle karamsar olm
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Hem kendimi yalnız hissetmedim, hem umut oldunuz, hem de sesimi duyan biri var dedim kendime, umarım sonuçlarımız iyi olur.

Ben 2.'de 1 tane gecirince, yasimdan da dolayi, 1 tane daha olabilmesi icin 3. denemeyi yaptim. Sizin yasiniz genc. Stres olmadan pozitif kalmaya calismak lazim. Yurek dolusu sevgiler

Merhaba 39 yaşındayım. 2. Tüp bebek denemem. 1. de 3 embriyo oluştu, kaliteleri iyiyidi. 3 de genetikten kötü geldi.

2. Demede 3 tane yumurta gelişti. 2 tanesi 5. Güne gitti. Genetikten 1 i 3 ab olarak iyi geldi.

Doktor %40 şansınız var diyor. Olumlu bir tablo çizmiyor. Nötür.

Benzer durumda olan, ya da benzer durum yaşayıp gebelik elde edebilen var mı acaba ?
Canım hangi doktorda tedavi görüyorsunuz?Yaşlarımız yakın.Benim de 5 tane başarısız denemem var.

Bht clinic Volkan Turan. 5 deneme sizi çok yormuştur :( umarım en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz.

Valla yormaz mı yordu 😞Şimdi 6. Denemedeyim , toplanan 11 yumurtamın sadece 2 tanesinin döllendiğini öğrendim bugün.Onlar da gidecek 3. Güne veya 5. Güne bilmiyorum. 5. Denememde tuttu diye sevinirken boş gebelik oluştu 😞Bilmiyorum benden mi Yoksa labaratuvarlardan mı ama benim hep 10-12 arası toplandı onlardan da hep 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Sadece son denememde 2 ay üst üste havuzlama yapmıştık , bilmiyorum ilaçların etkisiyle mi havuzlamadık 2. Ayında 6. Gün embriyosu elde etmiştim ve tutmuştu onu transfer edince.
Yorucu cidden ama sağlıklı 5. Gün embriyosu elde ettiğine dua et canım .Ben İzmir’deyim burada denediğim 3 farklı merkezde aynı şey oldu, İstanbul’a gelip yazın deneyeceğim.Son bir şans lavaratuvardan olup olmadığını göreceğim.O yüzden sordum doktorunu.Teşekkürler

Valla yormaz mı yordu 😞Şimdi 6. Denemedeyim , toplanan 11 yumurtamın sadece 2 tanesinin döllendiğini öğrendim bugün.Onlar da gidecek 3. Güne veya 5. Güne bilmiyorum. 5. Denememde tuttu diye sevinirken boş gebelik oluştu 😞Bilmiyorum benden mi Yoksa labaratuvarlardan mı ama benim hep 10-12 arası toplandı onlardan da hep 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi. Sadece son denememde 2 ay üst üste havuzlama yapmıştık , bilmiyorum ilaçların etkisiyle mi havuzlamadık 2. Ayında 6. Gün embriyosu elde etmiştim ve tutmuştu onu transfer edince.
Yorucu cidden ama sağlıklı 5. Gün embriyosu elde ettiğine dua et canım .Ben İzmir’deyim burada denediğim 3 farklı merkezde aynı şey oldu, İstanbul’a gelip yazın deneyeceğim.Son bir şans lavaratuvardan olup olmadığını göreceğim.O yüzden sordum doktorunu.Teşekkürler
Ne demek rica ederim. Bir yardımım dokunacaksa özelden de yazabilirsin. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Moralimizi yüksek tutalım.

Back
X