3 ac kalitesinde 5. gün embriyosu transferi olanlar gebelik elde ettiniz mi?

Kesinlikle öyle ol der ve olur. kalite tabii ki insanın canını skıyor ama kısmet ve doğru adımlarla ilerlemek çok önemli. daha motive olmak inanmak emin olun şansı arttırıyor :)

Kesinlikle öyle ol der ve olur. kalite tabii ki insanın canını skıyor ama kısmet ve doğru adımlarla ilerlemek çok önemli. daha motive olmak inanmak emin olun şansı arttırıyor :)
Hiçbir zaman ümidimi kaybetmedim. Negatifler üzüyor tabii ama Rabbimin biİm içim kararladığı vardır deyip tüm gücümle yola devam

Hiçbir zaman ümidimi kaybetmedim. Negatifler üzüyor tabii ama Rabbimin biİm içim kararladığı vardır deyip tüm gücümle yola devam
süper ben de kötü zamanlar geçirdim. 1.5 senede 5 kez anestezili işlem geçirdim çocuk sahibi olabilmek için. bir kez tüp bebek denedim 3 embiryo oluştu yumurta kalitem de iyiydi mesela. ama olmadı hiçbiri tutmadı hakkım da kalmadı. herseye baştan başladım ve Rabbim nasip etti. eminim olacak. sağlıklı beslenin kendiniz açısından herseyi yapın içiniz rahat etsin ve sonra akışa bırakın.

Ne kadar benziyor, ben de işlemler geçirdim öncesinde.. Elimden geldiğince beslenmeme, harekete, suya, vitaminlere dikkat ediyorum. Biraz da kafamı rahatlatsam tamamdır

Ne kadar benziyor, ben de işlemler geçirdim öncesinde.. Elimden geldiğince beslenmeme, harekete, suya, vitaminlere dikkat ediyorum. Biraz da kafamı rahatlatsam tamamdır
umarım sonu da benzer. kafa çok rahatlamıyor illa düşünüyor insan. sevdiğiniz şeyleri yapın. size dua edeceğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…