3. Ameliyatım için Prof. Dr. Serdar ÖZTÜRK Hocada karar kıldım! 25 Kasım Büyük Gün!

mystery02

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
204
5
318
Ankara
Arkadaşlar 25 Kasım'a gün aldım,revizyon konusunda başarılı, içime en çok sinen isim Serdar Hoca oldu. Yalnızca bir konuda endişem var, burun deliklerimin büyük olduğunu , kanatlardan kesi yaparak küçülteceğini söyledi. İz kalacağı için endişeliyim, bu konuda ne dersiniz sizce değer mi, bu izler kalıcı izler, istersen yapmam dedi. Bir de kapalı ameliyat yapacağı için burnumun ucundaki hataları nasıl düzeltecek bilemiyorum, bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim, özellikle Serdar hocanın hastaları yardımcı olursa çok çok memnun olurum.

Canım Çağ Hastanesinde yapıyormuş, bir de hastanede kalmayacaksın dedi, bu konu da beni düşünüdürüyor, önceki ameliyatlarda 1 gece hastanede kalmıştım.
Hastanede kalmak kendi isteğine bağlı olarak oluyor diye biliyorum ama bencede gerek yok zaten 3 sat sonra tamamen kendine geliyorsun ben hiç yatmadım, ev daha iyi

Hastanede kalmak kendi isteğine bağlı olarak oluyor diye biliyorum ama bencede gerek yok zaten 3 sat sonra tamamen kendine geliyorsun ben hiç yatmadım, ev daha iyi

Bunu öğrendiğim iyi oldu, ben kalmam gerekir diye düşünüyordum, çünkü öncekilerde serum takılıyordu, ağrı kesici iğne vs. yapılıyordu, umarım gerek kalmaz, yeter ki burnum iyi olsun son olsun bu ameliyat artık.

Evet serum takılıyo agrı kesici fln ilk gün yatakda daha konforlu oluyo. Beni 8 saat sonra kaldırdılar yataktan hatta başım dönüyodu elim ayagım titriyodu kalmak daha iyi sanki.

Bunu öğrendiğim iyi oldu, ben kalmam gerekir diye düşünüyordum, çünkü öncekilerde serum takılıyordu, ağrı kesici iğne vs. yapılıyordu, umarım gerek kalmaz, yeter ki burnum iyi olsun son olsun bu ameliyat artık.

Ben de cag hastanesinde oldum. sabah erken oldum aksam 6da ciktim. fazlasiyla yetiyor hastane, kalmana hic gerek yok. hastane guzel ama emin ol evde daha rahat edersin. ben de kalmayi cok istemistim Serdar bey gerek yok tavsiye etmem dedi. hakliymis :)

Ben de cag hastanesinde oldum. sabah erken oldum aksam 6da ciktim. fazlasiyla yetiyor hastane, kalmana hic gerek yok. hastane guzel ama emin ol evde daha rahat edersin. ben de kalmayi cok istemistim Serdar bey gerek yok tavsiye etmem dedi. hakliymis :)

Ben de saat sabah 05.30'da orda olcam, akşam 6'ya kadar baya vakit var zaten, hoca da gerekli görmüyorsa bir bildiği vardır ;) peki burun kanatlarındaki izlere ne diyosun canım, ben açıkçası kapalı ameliyat olacağı için endişeliyim, sanki burnumun ucunda kesi yapmayınca oradaki bozukluğu düzeltemeyecek gibi hissediyorum, tekrar gidip görüşeceğim. Senin şişlikler indi mi nasılsın şimdi?

Ben de saat sabah 05.30'da orda olcam, akşam 6'ya kadar baya vakit var zaten, hoca da gerekli görmüyorsa bir bildiği vardır ;) peki burun kanatlarındaki izlere ne diyosun canım, ben açıkçası kapalı ameliyat olacağı için endişeliyim, sanki burnumun ucunda kesi yapmayınca oradaki bozukluğu düzeltemeyecek gibi hissediyorum, tekrar gidip görüşeceğim. Senin şişlikler indi mi nasılsın şimdi?

benim burun deliklerim zaten kucuktu, mudahale olmadi o yuzden. bende sislikler haa duruyo valla, napicam bilmiyorum. kisiden kisiye degisiyo. bazi seyler de sansa kaliyo bence.

ben 15 gün önce serdar hocaya ameliyat oldum. burun deliklerim küçültüldü. izler hala belli ama iyileşme var bence. 1 senede belirsiz bi hal alıyormuş dikişler bence kafaya takılmayacak kadar azalır. serdar hoca banada sordu ama ben burun delikleri büyük kalan hastaları garip bulduğum için razı oldum. eğer hoca gerek görüyorsa yaptır. hatta hoca kendi burnundaki izleride gösterdi ben iz falan göremedim:))))

burun ucu konusuna gelince benim burun ucum çok genişti ve orasıda daraltıldı. gayette güzel yapmış:) şuan şiş olduğu halde ötekine göre küçük:) ameliyatın başarılı geçiçektir girerken rahat ol:)

Arkadaşlar 25 Kasım'a gün aldım,revizyon konusunda başarılı, içime en çok sinen isim Serdar Hoca oldu. Yalnızca bir konuda endişem var, burun deliklerimin büyük olduğunu , kanatlardan kesi yaparak küçülteceğini söyledi. İz kalacağı için endişeliyim, bu konuda ne dersiniz sizce değer mi, bu izler kalıcı izler, istersen yapmam dedi. Bir de kapalı ameliyat yapacağı için burnumun ucundaki hataları nasıl düzeltecek bilemiyorum, bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim, özellikle Serdar hocanın hastaları yardımcı olursa çok çok memnun olurum.

bn de bu hafta içinde serdar hocayla görüüştüm.. bana da size dediklerinin aynısını söyledi..burun delikleri konusunda özellikle..kendisinde de bu izlerden oldugunu söyledi ama bn pek farkedemedim izleri..zamanla cok belirsiz hale geliyor anladııgım kadarıyla

Dr serdar beyin her burun hastası revizyon oluyor mu canım birde revizyon ücreti ile ilk ameliyat ücreti aynı fiyat mı acaba
dediğine göre şuana kadar hiçbir hastası revizyon olmamış. bu konuda çok iddialı. fiyatı da sizin burnunuzun durumuna göre veriyor. gidip görüş bence:)

Back
X