3. Ameliyatım için Prof. Dr. Serdar ÖZTÜRK Hocada karar kıldım! 25 Kasım Büyük Gün!

Arkadaşlar 25 Kasım'a gün aldım,revizyon konusunda başarılı, içime en çok sinen isim Serdar Hoca oldu. Yalnızca bir konuda endişem var, burun deliklerimin büyük olduğunu , kanatlardan kesi yaparak küçülteceğini söyledi. İz kalacağı için endişeliyim, bu konuda ne dersiniz sizce değer mi, bu izler kalıcı izler, istersen yapmam dedi. Bir de kapalı ameliyat yapacağı için burnumun ucundaki hataları nasıl düzeltecek bilemiyorum, bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim, özellikle Serdar hocanın hastaları yardımcı olursa çok çok memnun olurum.

canim karar vermene sevindim umarim hersey istedigin gibi olur.. zeki hocadan neden vazgectin acaba bu konuda da bana yardimci olabililirsen cok sevincem :)

Arkadaşlar 25 Kasım'a gün aldım,revizyon konusunda başarılı, içime en çok sinen isim Serdar Hoca oldu. Yalnızca bir konuda endişem var, burun deliklerimin büyük olduğunu , kanatlardan kesi yaparak küçülteceğini söyledi. İz kalacağı için endişeliyim, bu konuda ne dersiniz sizce değer mi, bu izler kalıcı izler, istersen yapmam dedi. Bir de kapalı ameliyat yapacağı için burnumun ucundaki hataları nasıl düzeltecek bilemiyorum, bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim, özellikle Serdar hocanın hastaları yardımcı olursa çok çok memnun olurum.

canım benim burnumda açık teknik yapıldı ve dikişler vardı kesinlikle hiç bir iz kalmıyor sakın endişelenme..:34:

Neden Serdar bey merak ettim

Canım benim hikayem çok uzun, 2 ameliyatta da hüsrana uğradım ve bu işin çok çok yetenekli bir doktorun yapması gerektiğini geç anladım. Serdar bey bakar bakmaz hataları söyledi, bazı doktorlar bu hataları göremedi, Serdar hoca çok titiz ve mükemmeliyetçi bir doktor bana da böyle bir doktor lazımdı. görüştüğüm 10 doktor arasında nihayet Serdar hocayı seçtim, çok fazla güven verdi, ücret olarak da 6.500 tl ödicem. Salı sabahı ameliyata giriyorum, inş bu kez yüzüm güler.

canim karar vermene sevindim umarim hersey istedigin gibi olur.. zeki hocadan neden vazgectin acaba bu konuda da bana yardimci olabililirsen cok sevincem :)

Canım yazamadım sana kusura bakma yoğun bir hafta geçirdim. Zeki hocaya da güvenmiştim ama tekrar gittiğimde kendisini bulamadım, asistanıyla görüştük, eğiklik konusunda serdar hocayla aynı şeyleri söyledi ama burun deliklerin normal küçültme yapmaya gerek yok dedi, halbuki serdar hoca deliklerin aşırı büyük olduğunu söylüyor ben de onunla aynı fikirdeyim. Serdar hoca bir de tekrar açık teknik olmamalısın o kesi yeri yeterince zarar görmüş dedi, bu da kafama yattı. Ucuz etin yahnisi hesabı olsun istemiyorum, zeki hoca çok iddialı konuşmuyor, yaşadığım olumsuzluklar normalmiş gibi karşıladı bu da düşündürdü, ayrıca burada gördüğüm fotolar da beni tatmin etmedi, yaptığı burunların burun delikleri büyük gibi geliyor. Kısacası Serdar hoca görüştüğüm ilk doktordu ve beni acayip rahatlatmıştı, onun yanına her gidişim de bu rahatlığı hissediyorum ve bu kez para mevzusunu düşünmicem diye bir karar aldım, önemli olan doktora için ısınması canım, bir de serdar hoca revizyon konusunda ün yapmış, zeki hocanın hastalarını tanımıyorum fazla, o yüzden riske atmak istemedim. Umarım doğru bir karar vermişimdir. Sen görüştün mü Zeki hocayla?

canım benim burnumda açık teknik yapıldı ve dikişler vardı kesinlikle hiç bir iz kalmıyor sakın endişelenme..:34:

canım benimkini kapalı yapacak serdar hoca. Aslında tek tereddüt ettiğim konu buydu, çünkü önceki ameliyatta açık yapmışlar ve o kesi yerini çok kötü dikmişler, bi taraftan kıkırdak sarkmış :((( tekrar açık yapmadan bu hata nasıl düzelcek bu konu endişelendiriyordu, serdar hocaya sordum merak etme düzeltcem dedi ben de güvendim.

burun ucu konusuna gelince benim burun ucum çok genişti ve orasıda daraltıldı. gayette güzel yapmış:) şuan şiş olduğu halde ötekine göre küçük:) ameliyatın başarılı geçiçektir girerken rahat ol:)

Canım başta ben çok tereddüt ettim, çünkü önceki ameliyatta açık yapmışlar ve orayı çok kötü dikmişler, bir taraftan kıkırdak sarkmış, orayı tekrar kesmeden nasıl düzeltecek diye korkuyordum, serdar hoca rahatlattı beni, mantığım almıyor nasıl düzeleceğini ama kendisine güveniyorum, asıl orası sorunlu mutlaka düzelcek dedi.

canımm yağ enjeksiyonu yaptırcak mısın peki? karar verebildin mi?

Canım serdar hoca yağ enjeksiyonu yapmıyor, Selçuk hoca önermişti bana ama ben sonra vazgeçtim, çok büyük bir risk diye okudum, pişman olan insan sayısı çok fazla, hiç riske atamam, serdar hoca da hiç gerek yok nasıl olacağını bilemezsin dedi. Şu an sadece burnuma odaklandım, inş bu kez son olur.

ameliyat vidyosunu izledim o ameliyatı geçirip ilk günler ayaga kalmak mümkün degil agrıdan mahvolmuşsunuzdur

ameliyat vidyosunu izledim o ameliyatı geçirip ilk günler ayaga kalmak mümkün degil agrıdan mahvolmuşsunuzdur

Ağrı hiç hissetmedim önceki ameliyatlarımda ama tampon olduğu zaman çok kötü hissediyorsun, tek sıkıntım buydu, ilk gece tampon yüzünden hiç uyuyamamıştım ama şimdiki tamponlar daha rahatmış diye duydum.

Ağrı hiç hissetmedim önceki ameliyatlarımda ama tampon olduğu zaman çok kötü hissediyorsun, tek sıkıntım buydu, ilk gece tampon yüzünden hiç uyuyamamıştım ama şimdiki tamponlar daha rahatmış diye duydum.

hiç halsizlik sızı felan olmuyomu ilk gün ayaga kalkabiliyormusunuz

Canım benim hikayem çok uzun, 2 ameliyatta da hüsrana uğradım ve bu işin çok çok yetenekli bir doktorun yapması gerektiğini geç anladım. Serdar bey bakar bakmaz hataları söyledi, bazı doktorlar bu hataları göremedi, Serdar hoca çok titiz ve mükemmeliyetçi bir doktor bana da böyle bir doktor lazımdı. görüştüğüm 10 doktor arasında nihayet Serdar hocayı seçtim, çok fazla güven verdi, ücret olarak da 6.500 tl ödicem. Salı sabahı ameliyata giriyorum, inş bu kez yüzüm güler.

İçinin rahat olmasına çok sevindim umarım bu sefer hayal ettiğinden daha çok memnun kalırsın:)) bence de öyle olacak doktorun çok iyi çünkü. Benim için ücreti yüksek:( Ünal beyi bu yüzden tercih ettim umarım pişman olmam

yakın bir zamanda arkadasım ucuncu ameliyatını serdar beye oldu.yanlardan kesi yaparak küçülttü.şuan bi sıkıntısı yok.burnundan ve görüntüsünden oldukça memnun

canım yağ enjeksiyonu yapılacak mı? beni de haber edersen durumundan sevinirim tekrardan çok geçmiş olsun çok güzel olcak inş.

Back
X