3. Anket kaçıncı tüp bebek denemeniz de başarılı sonuç aldınız ?

Tüp bebekde sabrınızın sınırı nerede ? Hangi şıkkı oyladığınızı herkes görebilecek!

• Dördüncü deneme başarısızlıkla sonuçlandı.

OY: 0 0,0%
  • Dördüncü denemede hamile kaldım.

• Beşinci denemede hamile kaldım.

• Altıncı deneme başarısızlıkla sonuçlandı.

• Yedinci denemede hamile kaldım.

• Sekizinci deneme başarısızlıkla sonuçlandı.

• Sekizinci denemede hamile kaldım.

• Dokuzuncu denemede hamile kaldım.

• Onuncu deneme de başarısız sonuç alanlar,yılmayanlar.

• Onuncu denemede hamile kaldım.

• 11. deneme başarısızlıkla sonuçlandı.

• 11. denemede hamile kaldım.

• 12. deneme başarısızlıkla sonuçlandı.

• 12. denemede hamile kaldım.

• 13. deneme başarısızlıkla sonuçlandı.

• 13. denemede hamile kaldım.

• 14. deneme başarısızlıkla sonuçlandı.

• 14. denemede hamile kaldım.

• 15. deneme başarısızlıkla sonuçlandı.

• 15. denemede hamile kaldım.

• Ankete Katılan
    93

aslında söylediklerin doğru canım yaş beslenme problemin ne olduğu da önemli yaş konusunda da yalnız değilsin ben de 35 yaşındayım birinci deneme negatif ikinciyide inşallah ekimde yaptıracağız fazla zamanda kalmadı 20 gün sonra başlıyoruz inşallah sende ikincide başarırsın inşallah Allahım inşallah hepimiz başarırız

böyle bir genelleme yapılması dogru olmaz.çünkü tüm problemler ortadan kalkınca hamile kalınabiliyor.benim arkadaş 10 denemede başardı .

kızlar merhaba ben 28 yaşındayım.bu sayfayı okuyonca yaşadıklarımı yazmak istedim.size morel olacağına eminim.ben evlendikten 7 ay sonra hamile kalabildim.ama daha sonra hiç korunmamamıza rağmen 6 yıl hamile kalamadım.nereye gittiysek eşimden kaynaklanan sperm bozukluğu çıktı karşımıza bizde tüpbebek yaptırmaya karar verdik.3 tane embriyo konuldu birisi tuttu allaha şükür.şimdi 9 ve tüpbebek yönemi ile olan 2 buçuk yaşında kızlarım var.ilk kızımdan 6 yıl sonra tüpbebek yardımı ile ikinci çocuğuma kavuştuğum için bundan sonrada yine ancak tüp bebek yardımı gerekir dşüncesi ile hiçbir doğum kontrl yöntemi almadık.ama 2 buçuk yılın sonunda şimdi ALLAHIN bi lütfu olmalı bu kendi kendine yardımsız hamile kldım.şuan 4. ayımdayım.ve cumartesi günü bi oğlum olacağını öğrendim.yani hep duyuyorsunuzdur ama kafanız rahat olacak.karşılaşırız devamlı tam umutları yitirmişken kendiliğinden hamile kalanları.dilerim hepiniz en yakın zamanda Alahım dileklerinizi kabul edip kucaklarınızı bebişlerle doldurur.dualarım sizinle çünkü yaşayan bilir bu duyguyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…