E eda4646 Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2021 180 68 18 30 26 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi eda4646 #1 Selam kizlar 2.aşilamam tutmadi 3. Aşilama için iğnelere başladik inşallah tutar cunku son aşilama olcak ondan sonra tup bebeğe geçmem gerekicek aramizda aşilamasi tutanlar varmi?
Selam kizlar 2.aşilamam tutmadi 3. Aşilama için iğnelere başladik inşallah tutar cunku son aşilama olcak ondan sonra tup bebeğe geçmem gerekicek aramizda aşilamasi tutanlar varmi?
izmirlibjkkartal Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 2.253 4.176 83 26 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi eda4646 #2 eda4646 .!.: Selam kizlar 2.aşilamam tutmadi 3. Aşilama için iğnelere başladik inşallah tutar cunku son aşilama olcak ondan sonra tup bebeğe geçmem gerekicek aramizda aşilamasi tutanlar varmi? Genişletmek için tıkla... İnşallahh tutar son olsun da gerek kalmasın aşılamaya umarım çok ağrılı bir işlemmi bende araştırmaya başladım ve çok pahalı mı acaba
eda4646 .!.: Selam kizlar 2.aşilamam tutmadi 3. Aşilama için iğnelere başladik inşallah tutar cunku son aşilama olcak ondan sonra tup bebeğe geçmem gerekicek aramizda aşilamasi tutanlar varmi? Genişletmek için tıkla... İnşallahh tutar son olsun da gerek kalmasın aşılamaya umarım çok ağrılı bir işlemmi bende araştırmaya başladım ve çok pahalı mı acaba
izmirlibjkkartal Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 2.253 4.176 83 26 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi eda4646 #3 eda4646 .!.: Selam kizlar 2.aşilamam tutmadi 3. Aşilama için iğnelere başladik inşallah tutar cunku son aşilama olcak ondan sonra tup bebeğe geçmem gerekicek aramizda aşilamasi tutanlar varmi? Genişletmek için tıkla... Din rüyamda bebek haberi aldım kendm regl oldm belkide o haber sizden gelecektir :))))
eda4646 .!.: Selam kizlar 2.aşilamam tutmadi 3. Aşilama için iğnelere başladik inşallah tutar cunku son aşilama olcak ondan sonra tup bebeğe geçmem gerekicek aramizda aşilamasi tutanlar varmi? Genişletmek için tıkla... Din rüyamda bebek haberi aldım kendm regl oldm belkide o haber sizden gelecektir :))))
E eda4646 Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2021 180 68 18 30 27 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi eda4646 #4 izmirlibjkkartal .!.: İnşallahh tutar son olsun da gerek kalmasın aşılamaya umarım çok ağrılı bir işlemmi bende araştırmaya başladım ve çok pahalı mı acaba Genişletmek için tıkla... İnşallah canim aşilama ağrısız bi işlem 5dkk sürüyo devlette masrafsiz sadece iğnelere para verdim
izmirlibjkkartal .!.: İnşallahh tutar son olsun da gerek kalmasın aşılamaya umarım çok ağrılı bir işlemmi bende araştırmaya başladım ve çok pahalı mı acaba Genişletmek için tıkla... İnşallah canim aşilama ağrısız bi işlem 5dkk sürüyo devlette masrafsiz sadece iğnelere para verdim
E eda4646 Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2021 180 68 18 30 27 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi eda4646 #5 izmirlibjkkartal .!.: Din rüyamda bebek haberi aldım kendm regl oldm belkide o haber sizden gelecektir :)))) Genişletmek için tıkla... İnşallah
izmirlibjkkartal .!.: Din rüyamda bebek haberi aldım kendm regl oldm belkide o haber sizden gelecektir :)))) Genişletmek için tıkla... İnşallah
RemoveBeforeFlight Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2017 360 179 53 27 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi eda4646 #6 eda4646 .!.: Selam kizlar 2.aşilamam tutmadi 3. Aşilama için iğnelere başladik inşallah tutar cunku son aşilama olcak ondan sonra tup bebeğe geçmem gerekicek aramizda aşilamasi tutanlar varmi? Genişletmek için tıkla... Merhaba hayırlı olsun. Arka arkaya mı yapıyorsunuz 3.yü?
eda4646 .!.: Selam kizlar 2.aşilamam tutmadi 3. Aşilama için iğnelere başladik inşallah tutar cunku son aşilama olcak ondan sonra tup bebeğe geçmem gerekicek aramizda aşilamasi tutanlar varmi? Genişletmek için tıkla... Merhaba hayırlı olsun. Arka arkaya mı yapıyorsunuz 3.yü?
E eda4646 Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2021 180 68 18 30 27 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi eda4646 #7 RemoveBeforeFlight .!.: Merhaba hayırlı olsun. Arka arkaya mı yapıyorsunuz 3.yü? Genişletmek için tıkla... Merhaba evet öyle oldu
RemoveBeforeFlight .!.: Merhaba hayırlı olsun. Arka arkaya mı yapıyorsunuz 3.yü? Genişletmek için tıkla... Merhaba evet öyle oldu
RemoveBeforeFlight Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2017 360 179 53 27 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi eda4646 #8 eda4646 .!.: Merhaba evet öyle oldu Genişletmek için tıkla... Şansınız giderek yükseliyor demekki:) umarım hayırlısıyla güzel haberlerinizi alırız.
eda4646 .!.: Merhaba evet öyle oldu Genişletmek için tıkla... Şansınız giderek yükseliyor demekki:) umarım hayırlısıyla güzel haberlerinizi alırız.