nisan da ilk aşılamamı yaptırdım tutmayınca benim isteğimle bu ay rahim filmi çektirdim. bu ay da olmazsa 2. ve 3. aşılamamı yaptıracağım.o da olmazsa mikroenjeksiyon ve ilaçlı tüp bebek denerim herhalde.ben zaman kaybetmek istemiyorum.yaşım oldu 27 daha ilk bebek ortada yok.eşimin de yaşı var.ama daha fazla insanın canını sıkan, doktorun bir engel yok deyip te yine de ortada bebek olamaması.vakti değil diyorum zaman diyorum ama o da bir yere kadar...zaten ilk aşılamada tutan ben daha duymadım...
cnm rahim filmini nerde cektirdin? benim dr. um mecidieyekoy de ALKA adli bi yer soyledi, eger bu 2. asilamam da tutmazsa ( 10 gun sonra regl gunum) ben de cektiricem de, kimisi narkozlu kimisi de narkozsuz ben de kararsizim bende panik atak var bide, ve asilama oncesi spkeulum takilirken bile ciglik atan biriyim, canim tatli yani, sen nerde cektirdin ve narkoz aldin mi? bide benim dr. eger rahim filminde kanallarin aciksa asilamaya devam edecegiz dedi, offff daha kac kere devam edecek peki? zaten her asilamadan sonra 1 ay ara verdirtiyo bende kist yapti klomen dedim ya, sen de hap olarak bisi verdi mi? kist yapmadi galiba sende? bende 1. asi tutmayinca kist yapinca bide dr. umuz bu ay asi yapmayalim kistleri ilacla azdirmayalim dedi esinizle calisin dedi, ama 1 ay benim icin nasil uzun geldi ve gecmek bilmedi anlatamam, prs gunu 2. asilamami yaptirdigimda gormeliydin beni 23 nisan cocuklari gibiydim.....