3 ay gebelık iştahsızlık

nur kaynak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
269
-15
18
24
arkadaşlar merhaba öncelikle sizlere bırsey sorucam sormadan edemıyorum çünkü ben hamıleyım 3 aylık aşırı iştahsızlık var birsey yıyemıyorum zorlada yiyince ınsan bı degısık oluyo midem bulanıyo sonra normale dönermı bu sizce yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşlar merhaba öncelikle sizlere bırsey sorucam sormadan edemıyorum çünkü ben hamıleyım 3 aylık aşırı iştahsızlık var birsey yıyemıyorum zorlada yiyince ınsan bı degısık oluyo midem bulanıyo sonra normale dönermı bu sizce yorumlarınızı bekliyorum
3. Ayın bitsin mide bulantısı geçer yerine doymak bilmeyen bir mide gelir :)

Bende ilk 3 ay çok az yedim hatta hiç kilo almadım ama 4.ayda midem bi açıldı maşallah durdurabilene aşk olsun 😂

İnşallah be
Bende ilk 3 ay çok az yedim hatta hiç kilo almadım ama 4.ayda midem bi açıldı maşallah durdurabilene aşk olsun
İnşallah benımde oyle olur cunku cok kotuyum nezmn geçecek dıye bekliyorum zorla yıyorum sonra bı mıde bulantısı akşama kdr dusunuyorum onu yesem mıdem bulanırmı

Ben de ilk üç ay çok iştahsızdım bulantım vardı
Şimdi de mutfaktan çıkamıyorum aklım fikrim yemekte hep ne yesem diyorum doymuyorum 😄 18 haftalık bebeğim

geçer 4. ayda. bende öyleydim ne yesem kusuyordum. yemek görünce bile kusuyordum. kuru ekmek, çubuk kraker yemekten başka bişey yaamıyordum. 7. aya geldim iki aydır doymak bilmiyorum. bir aya düzelicek hersey merak etmeyin canınızı sıkmayın

Doğumuma az kaldı.
İştahım gebelik süresince hep azdı.
Bünye meselesi.
Ama sağlıklı beslenmek için kendimi zorladım.
Bebek önemli çünkü.
Yapacak bir şey yok.
Sizinki düzelir belki.
Ara ara artıp azalma olabiliyor.
Güzel olan tarafı gereksiz kilo almayıp rahat bir hamilelik yaşamak. Fakat dengeli ve besleyici şeyler tüketmek zorundayız. O ayrı konu.

Doğumuma az kaldı.
İştahım gebelik süresince hep azdı.
Bünye meselesi.
Ama sağlıklı beslenmek için kendimi zorladım.
Bebek önemli çünkü.
Yapacak bir şey yok.
Sizinki düzelir belki.
Ara ara artıp azalma olabiliyor.
Güzel olan tarafı gereksiz kilo almayıp rahat bir hamilelik yaşamak. Fakat dengeli ve besleyici şeyler tüketmek zorundayız. O ayrı konu.
Galıba bnde cok kılo almıycam oyle hısedıyorum

geçer 4. ayda. bende öyleydim ne yesem kusuyordum. yemek görünce bile kusuyordum. kuru ekmek, çubuk kraker yemekten başka bişey yaamıyordum. 7. aya geldim iki aydır doymak bilmiyorum. bir aya düzelicek hersey merak etmeyin canınızı sıkmayın
Serumla ayakta duruyorum umarım bugunlerde geçer bebişime bazen nıye benı yoruyosun bakıyım dıyorum😂😂😂

Back
X