3 ay oldu ayrılalı ama üzüntüden sağlığım bozuldu.

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Beni hiç sevmiyordu biliyorum ama ben onu çok seviyordum. Adı konulmamış bir ilişki yaşamaya başladık ama baktım bir adım atmayacak, insanlar da adımızı çıkarmaya başladılar. Ben de iletişimi kestim onunla. Şu an benden nefret ediyor. Herkese de beni kötülüyor. Ben ise çok yalnız kaldım. Yemek yiyemiyorum 2 ayda 8 kilo verdim ve saçlarım döküldü. Bunu nasıl atlatabileceğimi bilmiyorum.

Kurtulmussun pis adi herif. Neyıne uzuluyorsun ?sevmedıgını bıldıgın halde .. Kurtulduguna sevın sabret gececek bugunler .. Ben yastık bastım kafama gunlercr agladım .. Ama gecti şükür ..gececek sımdide uzuldugume uzıluyorum

Hepsi geçiyor.
Önce dağlara taşlara haykırarak ağlayasın geliyor. Sonra ağlamaz oluyorsun.
Düşünmez oluyorsun.
Bu süreçte sağlığınızı ön planda tutmalısınız.
Çünkü sağlık geri gelmiyor.

Ne hakla kötülüyormus.hem adı konmamıs hem sevmiyormus.sende dogru olanı yapıp girmişsin.madem ayrılmak istemiyordu aklı nerdeydi.gerci körülemesi karaktersz oldugunu gösteriyor.kurtulmussun

Çok yazık gerçekten insanlar 40 senelik eşlerinden teri geliyor da boşanıyorlar iki ayda adı konulmamış bir süreç için mu bu perişanlık ne diyim Allah daha büyük dert vermesin

Kurtulmana cok sevindim o korkak heriften. Insanlar konusur konusur sonra unutur merak etme. Acin şuan sana hep surecek gibi gelebilir ama gececek. Kalici bir hata yapmadan kurtulmussun. Buna şükret. Zamanla hafifleyip bir gun tamamen bitecek.

Beni hiç sevmiyordu biliyorum ama ben onu çok seviyordum. Adı konulmamış bir ilişki yaşamaya başladık ama baktım bir adım atmayacak, insanlar da adımızı çıkarmaya başladılar. Ben de iletişimi kestim onunla. Şu an benden nefret ediyor. Herkese de beni kötülüyor. Ben ise çok yalnız kaldım. Yemek yiyemiyorum 2 ayda 8 kilo verdim ve saçlarım döküldü. Bunu nasıl atlatabileceğimi bilmiyorum.
yaş kaç ?

Onun kotulediginden eminmisin?
Kim ne diyormus?

zamanla unutacaksın silkelen kendine gel canım

Back
X