Canim benim burnum da 4ayi bitirdi ne yazik ki hala yamuk. Fotolarda ozellikle resmen biri yumruk atmis da burnum sola kaymis gibi duruyo. Dr sislikten olablr demisti 1.aydayken ama sislikler azaldikca egrilik daha da belli oldubenim de sag tarafta bahsettigin gibi bi kemik cikintisi var. Sanki yanda cikmis kemer gibi
Canim benim burnum da 4ayi bitirdi ne yazik ki hala yamuk. Fotolarda ozellikle resmen biri yumruk atmis da burnum sola kaymis gibi duruyo. Dr sislikten olablr demisti 1.aydayken ama sislikler azaldikca egrilik daha da belli oldubenim de sag tarafta bahsettigin gibi bi kemik cikintisi var. Sanki yanda cikmis kemer gibi
inşallah öyledir canım. ama benimki kesin yamuk. evet ya kesinlikle ameliyatın etkisini 3 günde atıyorsun ama bunlar bekle bekle geçmiyor.
doktorunuz kim arkadaşlar ? bende 3. ayımdayım ilk başlarda yamukluk yoktu son 1aydan fazla ortaya çıktıherkesin aa burnun yamuk neden yaptırdınki düz burnunu iyice bozdurdun demelerimi canımı çok yakıyor doktoruma gittim 1 hafta önce ödem dedi masaj verdi bastıra bastıra masaj yaptı ama o anlık bile düzelmedi gececek hepsi dior ve ben hiç inanmıyorum inanamıyorum çünkü ne kadar çok kişi var ameliyat yaptıran bu yamukluk ortaya çıktımı düzelmior (( ve benimde sol profilden gayet güzelken sağ taraftan hafif bi kemer ve burnumun içi daha çok görünüor bu durum en nefret ettiğim şey sanırım revizyon olucam tekrar ((
canım fotografın var mı ? barız yamukluk varsa nasıl ınkar ettı doktor? onceden asımetrısı olan burunlar tamamen ıyılesmıyor dıyor doktorlar canım...benm de asımetrıktı çoko hafıf bı kayma vardı..hala az da olsa var ama çok sıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?