canım doktoruma söyledim ama deri fazlalığı var ödem var zaten orjinal burnunda eğriydi filan dedi vallahi bilmiyorum ama böyle üzülüyorum bakıcam bi çaresine canım sen ne düşünüyorsun
karamelcim benimde yamuk önden şişler inince belirginleşti iyice hiç içime sinmiyor
Sana katiliyorum dg62. Gececek olsa simdiye kadar gecerdi 3. Ayda burun ne olacagini az cok belli ediyo. Bi de bnmki kapali yapildi yani tamamen iyilesmesine az kaldi artik.
canım fotografın var mı ? barız yamukluk varsa nasıl ınkar ettı doktor? onceden asımetrısı olan burunlar tamamen ıyılesmıyor dıyor doktorlar canım...benm de asımetrıktı çoko hafıf bı kayma vardı..hala az da olsa var ama çok sıs
Arkadaşlar daha önce açtığım bir konuda başımda geçenleri ve yeni burnumdan memnun olduğumu söylemiştim.Eski burnuma nazaran hala daha öyleyim eskisinden çok daha iyi.
Ancak önden bakınca resimlerde filan burnum sola doğru eğri duruyor.sol profilden daha düzgünken sağ profilden kemerli gibi dümdüz..doktora ısrarla sordum kavis yapmadınız mı diye hafif kavisli olacak dedi ameliyattan sonra ve kontrole gittiğimde ama yok,yok,yok! o yetmezmiş gibi önden olan yamukluğu burnumu inceleyenler de söylemeye başladı.
Ayrıca göz altı çukurlarımın olduğu kısımla burun sırtı arasında top gibi şeyler geliyor elime her iki tarafta da kocaman.Bazen diyorum doktor kemik mi unuttu orda,yanlışlıkla kemik mi koydu düşünmüyo değilim
Tecrübeli arkadaşlar yaşadıklarını yazarsa çok sevinirim,3ay-6ay arası değişim oluyor mu?yamukluk azalır mı...
Sabah doktoruma gidicem ama gelin görün ki sıkıntıdan uyku tutmadı o yuzden paylaşmak istedim,..
dg62 bitanem ya nazar mı değdi ne oldu bilmiyorum keşke dedim çok iyi olana kadar kimseye söylemeseydim yolda çevirenler bile oldu çok güzel die kırmızı ışıkta camı açıp soralar :)) ahh diyorum şimdi sence canım serdar hocayamı söylemeliyim yoksa başka bir doktora yaptırsammı yanlızca ucu yapılıcak caten gürüyorsun ya yandan çok güzel canım senin burnundüa mükemmel çok beğeniyorum :)
canım sen dün yazmışsın ya allah tarafından doktorum beni aradı beren masajlar ne alemde die bende bir güzel içimi döktüm canım emre ilhan nasıl bir numuraysa benim doktorumda çok çok iyi canım ben dürüstçe söyledim hocam başka doktora yaptırıcam ama bozarlar die korkuyorum dedim ne dese beğenirsin berencim sen benim için iyi bir arkadaşsın sakın gitme ama bekli kışa kadar biriz yumuşasın otursun hala beğenmiyorum dersen yaparım dedi canım düzelmezse ğeğr fotolarını bana mail atabilirmisin yaptırırken önden onları göstersem zaten dedim sadece ucu sorunlu tamama gel dedi işte yarın gidicem saolsun bitanedir ve çok iyi bir cerrah canım gerek kalmadı yanı başka doktora allah duydu dualarımım zaten istediğim olsun adak adadım vallahei yaa :) canım işte ne bilim nazarda değiyo gerçekten sende dikkat et o fıstık buruna bitenem :)
Kesinlikle oyle kapali olanlarda burun deliklerinde asimetri cok oluyor sizde oldu mu? O yuzden ben acik teknigi tercih ettim. Eger eski burnunuz cok yamuksa ameliyat sonrasi cok az kalabilme ihtimali var yamuklugun ama cok belirtin degil tabi. Annem de kardesim de ameliyat oldu hic sorun yasamadik burun ameliyati gercekten cok riskli cok zor
origami bitanem serdar hocadan şüphem yoktu zaten ama onu üzmememk için gitmemiştim üstüne şuna inandım kibarlık saygı herşeyi çözüyor canım işte bakıcak yarım yine masajlaradevam edicem sonra düzelmezse kışın yapıcak işallah :)
dg62 canım serdar hocam yengeç burcu aşırı duygusal kibar ilgili bilenler tanıyanlar bilir hep arar sorar abi gibi hatırnaz birisi canım dedi açık açık ben yaparım kimseye gitme bozarlar profilden harika ön kısmada çare birlikte bulucaz dedi çok yoğun ama asla üşenmez canım çok iyi birisi bitanem maşallah diyeyim emre hoca çdk güzel burunlar yapıyor arkadaşlarda bilir serdar hoça olmasaydı emre hocaya olucaktım ben bitanem aman sağlam olsun burnun nazar değmesin canım resimler için sonsuz teşekürler bitanem
benım burun deliklerimde asimetri yok. zaten burun deliklerime şekil verilmedi. eski burnum yamuk değildi ameliyattan sonra yamuldu
Hadi ya cok uzuldumdoktorunuzla gorustunuz mu peki ne diyor bu duruma?
şişlikten olabilir diyo canım. 6. aydan sonra bir şey denilebilirmiş. ama bence görünen köy kılavuz istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?