- Konu Sahibi castleinthesnow
Giden gitmistir sen kendi hayatina bak neden takip ediyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O sevmemiş ki, aramamış...Ona cogu zaman kızıp nefret etsem de hala seviyorum. Onu tekrar rehberime ekleyip whatsapp profiline baktım. Çok yakışıklı, havalı bir fotoğraf koymuş. Benleyken hiç öyle şeyler koymazdı. Gözüme daha bir yakışıklı geldi belki artık sevgilisi vardır fotoğrafı yeni sevgilisi çekmiştir... Ağladım.. Üç ay oldu ya üç.. 3... Bir mesaj bile atmadı öldüm mü kaldım mı. Ben çok sevmişim kızlar hiç bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim yasımın.Çıldırıcam artık
Anlamadım belki sevgilisi vardır diyodrum okumuyor musunuzYeni biriyle tanis unuturur.
Profildeki resmini yeni sevgilisinin cektigini nerden anladin![]()
Anlamadım belki sevgilisi vardır diyodrum okumuyor musunuzYeni biriyle tanis unuturur.
Profildeki resmini yeni sevgilisinin cektigini nerden anladin![]()
Ben ayrılmadım o bitirdiBenden başkasıyla olamaz kafasıyla ayrıldıysanız yanlış yapmışsınız zaten, öyle böyle en haketmeyenler bile bir bakıyorsunuz mutlu. Bu dünyanın dengesine,düzenine akıl sır ermez o yüzden bunları düşünmeyin.Eski sevgiliniz iyi bir insan, iyi bir arkadaş,iyi bir evlat vs olabilir ama sizin için iyi bir sevgili değilmiş ki ayrılmışsınız. Çok yakışıklı da olsa demekki üzülmüşsünüz. Söyleyin şimdi kaşına gözüne bakıp gönlünüzü doyurabilir misiniz? Hem ayrıldıktan sonra insan iyi hatıraları maalesef daha çok anımsar, lütfen size yaptığı hataları anımsayın, neden ayrıldığınızı anımsayın.
Sevmese 1 bucuk sene cıkmazdık değil mi??O sevmemiş ki, aramamış...
1 buçuk yılNe kadar sureli çıkmıştınız canım :)
Sen ne yazdigini bilmiyorsun ki tatlimAnlamadım belki sevgilisi vardır diyodrum okumuyor musunuz
Tamam zamanında sevmiş sonra da içinde bitirmiş o zaman.Sevmese 1 bucuk sene cıkmazdık değil mi??
Böyle bi yorum gelmese şaşardım. Şuan sevmiyor olabilir zamanında sevdi.
"Belki artık sevgilisi vardır yeni sevgilisi çekmiştir" dedimSen ne yazdigini bilmiyorsun ki tatlim
Foto cekinmis diyorsum belki yeni sevgilisi cekmistir demissin.:))
Aynisin soyluyorum istee yeni sevgilisinin cektigini nerden anladin diyorum."Belki artık sevgilisi vardır yeni sevgilisi çekmiştir" dedim
Türkçe dilbilgisi, cümlede anlam falan çalışın siz bence anlamıyorsunuz :)Aynisin soyluyorum istee yeni sevgilisinin cektigini nerden anladin diyorum.![]()
Belki artık sevgilisi vardır ne demek?Aynisin soyluyorum istee yeni sevgilisinin cektigini nerden anladin diyorum.![]()
Türkçe dilbilgisi, cümlede anlam falan çalışın siz bence anlamıyorsunuz :)
Ona cogu zaman kızıp nefret etsem de hala seviyorum. Onu tekrar rehberime ekleyip whatsapp profiline baktım. Çok yakışıklı, havalı bir fotoğraf koymuş. Benleyken hiç öyle şeyler koymazdı. Gözüme daha bir yakışıklı geldi belki artık sevgilisi vardır fotoğrafı yeni sevgilisi çekmiştir... Ağladım.. Üç ay oldu ya üç.. 3... Bir mesaj bile atmadı öldüm mü kaldım mı. Ben çok sevmişim kızlar hiç bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim yasımın.Çıldırıcam artık
Ona cogu zaman kızıp nefret etsem de hala seviyorum. Onu tekrar rehberime ekleyip whatsapp profiline baktım. Çok yakışıklı, havalı bir fotoğraf koymuş. Benleyken hiç öyle şeyler koymazdı. Gözüme daha bir yakışıklı geldi belki artık sevgilisi vardır fotoğrafı yeni sevgilisi çekmiştir... Ağladım.. Üç ay oldu ya üç.. 3... Bir mesaj bile atmadı öldüm mü kaldım mı. Ben çok sevmişim kızlar hiç bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim yasımın.Çıldırıcam artık
Üç aydır hiç haber almadım ondan ortak arkadaşımız yoktu. Ama ben de aramadım mesaj atmadım.
Anlamadım belki sevgilisi vardır diyodrum okumuyor musunuz
Ben ayrılmadım o bitirdi
Sevmese 1 bucuk sene cıkmazdık değil mi??
Böyle bi yorum gelmese şaşardım. Şuan sevmiyor olabilir zamanında sevdi.