3 ay sonra düğünüm var ama yaşayamıyorum heyecanımı..

Ciddi ciddi hasta sanırım..
Doktor için ikna edin Allah sabır versin..

Allah sabır versin böyle insanlarla uğraşmak çok zor. Haksız edilen beddua sahibini helak eder, sahibine döner sıkma canını sen Rabbim her şeyi görüyor ve biliyor. Böylesi bir kadına ne denir bilemiyorum ama yaptıkları tamamen haksızlık hele de abinin iyi bir işi varken bırak kağıt topla demesi ne kadar saçma. Rabbim hepinize sabır versin ne diyeceğimi şaşırdım

Ben abin gibilere uyuz oluyorum biliyor musun?
Evlenmiş iyi bir işi, kazancı var neden hala annenin başına bela oluyor afedersin?

Ne bu ısrar yani?
Yengen huysuz sorunlu biri üstelik, en mutlu evliliklerde bile sorunlar olur.
Neden sizi evliliğinin sıkıntılarına ortak ediyor?
Bu ne bencillik yaa.
O yükü taşıyamayacak olan adam evlenmesin.
Üstüne çocuk da yapmış. Çok huysuz, iğrenç bu kadından!

Eminim kendisi ve siz dört dörtlüksünüzdür.

Her kadın kendine ait eşyalarıyla, ayrı evde evliliğini yaşamak ister.
Abiniz bu durumda inat ederken aile büyükleri karşısına alıp oğlum biz istemiyoruz,
yuva üstüne yuva olmaz. Belli karın da mutlu değil biz de mutlu değiliz ayrı eve çıkın artık demiyor mu?

Demiyorsa ve bu konuda ciddi girişimlerde bulunmuyorlarsa geçin o melekliği ve şikayetleri..

Kadının huysuzluğundan daha ciddi sorun varsa o da abinin bencilliği..

tabi dışardan bakılınca sizin gibi düşünür insan.. ayrı evdeydi neden kocasını elinde tutamadı.. biz ona hep diyoruz kocanı ikna et çık.. benim abim öyle odun gibi de biri değil yufka yürekli duygusal bi adam.. ama ikna et kısmını bu zorbalıkla dırdırla vs. ypmaya çalısınca olmuyo tabiki de.. boşanmak istiyo abim ki aynı evde celb gönderdi kadın gitmedi hani kusura bakma ama bizde evimizden cümbür cemaat o gitsin diye çıkamayız dimi.. adam sinemaya gitmek ister gitmez adam dısarda yiyelim der gitmez adam basbasa tatıle çıkalım çocuklar annende veya annemde kalsın der gitmez sen benim çocuklarımı neden istemiyosun diye abime vazo fırlatır.. e insan olanda bi yere kadar dayanıyo.. babam hep diyo ayrı eve çıkın sizi cekmek zorunda değiliz diye gidin diyo 60 yasında adamım kaldıramam diyo ama adam gitmiyo haa pardon ayrı evi de şu sekilde istiyo annesinin sokagında veya apartmanında her her sn girip çıkabıleceği bi yerde olsun istiyor.. e o zaman da olmuyo.. sen okumamıssın diyosun ki iyi bi işi kazancı olan diyosun.. kadın işinin yapmasını da istemiyo ki babasıyl beraber kağıt toplasın istiyo.. vs vs vs vs..

O kağıt toplama mevzusunun bi aciklamasini yapıyor mu yani neden öyle istiyor bi de hep mi böyleydi sonuçta sorunlu biri abin sevgiliyken falan farkedemedi mi?

yarın olsa da beklenen gün olmaz

Annesinin yakının da ev tutmak istemesinde ne gibi sorun var. Hem sizin için daha iyi olmaz mı yiğenleriniz de aklınız kalmaz. Anneanne dede onlara göz kulak olur.
Birde yengeniz loğusaymış çok pardon da o kadar kötüydü madem yengeniz abiniz böyle bir bayandan neden çocuk sahibi oldu ki çocuğu hiç düşünen yok.
Ben en çok çocuklara üzülüyorum kadın kötü ohhh ama akşam gel beraber olalım.
Yengeniz kadar benim için abinizde suçlu. Çocuk tek başına olmuyor malum.

abine söyle alsın karısını gitsin. artık ayrı bir aileler. size yapışık yaşamak zorunda değiller.

yengem istediği zaman öyle bi kandırıyo ki öyle bi tatlı dilli oluyo ki.. çocuğa güvenerek istediğini yapabileceğini sanır hep.. fakat değil 3, 13 çocuk olsa yok öyle bir dünya.. aynen çocuklarda pırlanta ananesının dedesının yanında p.ç diye itip kaksınlarmı çocukları.. maalesef yapıyolarda çünkü daha önce 1 yl ayrı kaldıklarında byük çocuğu baya bi itip kakmışlar ki çocuk artık gitmek bile istemiyo o tarafa.. ama yengemin hatası keske o tatlı dilini fesatlıkta değilde eşiyle ayrı ev kurma baskısında kullansa dimi..

Son düzenleme:
O kağıt toplama mevzusunun bi aciklamasini yapıyor mu yani neden öyle istiyor bi de hep mi böyleydi sonuçta sorunlu biri abin sevgiliyken falan farkedemedi mi?

yarın olsa da beklenen gün olmaz

sevgiliyken de böyleydi hatta abim psikoloğa falan götürmüş ama çok seviyodu baskasının adını bile anmazdı hala da öyle.. açıklaması yok ben öyle istiyorum bitti.. ama olmuyo karıyerını neden bırakıp gitsn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…