3 ay sonra düğünüm var ama yaşayamıyorum heyecanımı..

yazdıklarınıza bakarak aklıma ilk gelen şey kadının akıl sağlığının yerinde olmadığı ikna ederek yada zor kullanarak sinir hastalıkları hastanesine götürün bir yakınımda aynı şekildeydi artık çareyi götürmekte buldular ve gerçekten ciddi ruhsal sorunları olduğu anlaşıldı 1 ay kafar hastanede yattı şimdide ilaçlarla daha sakinleşti önüne geçip ilgilenmezseniz dahada büyük zararlar verebilir allah korusun

Sizin 3 ayınız var, kurtulup kendi hayatınıza bakın, muhattap bile olmayın. Hatta mümkünse düğüne de gelmesin, sorun çıkarır falan orda. Allah korusun. Ama annenize babanıza üzüldüm ben. Bence abiniz de anne-babnızın huzurunu, iyiliğini düşünerek ayrı eve çıkmalı. Bi daha ne halt yerlerse yesinler. Abinize de yazık ama sonuçta kendi seçimi, kendi kararı. Siz - biz karşıdan çok kötü görürüz ama Allah içine sevgi vermiştir, onun için katlanıyordur ya da onun da imtihanı budur. Abiniz iyi niyetli olduktan sonra Allah adaletsiz bırakmaz kimseyi emin olun. Bunu bi çok kez yaşadım. Gözlerimle şahit oldum kaç sefer; Allah kimsenin ettiğini kimsenin yanına kar bırakmıyor. Yengeniz Beddua Tanrısı gibi... Bırakın konuşsun... Allah haksız yere yaptığı o bedduaları döndürüp döndürüp başına gönderir zaten...

abim seviyo ama artık oda kalmadı tek derdi çocuklar her defasında kapı orda diyo hayatnda sesını yukseltmeyen sakın sessiz adam zıvanadan cıkıyo yerı gelınce.. bide rahattır sakındır soğukkanlıdır ama oda deliriyo bazen sigarası yoktu sigaraya basladı alkol yok allahtan ama ona da baslar cunku artık kendımı uyusturmak ıstıyorum uyusturmazsam katlanamam diyo Allah korusun

normale döndümü yani.. ama asla ilaç kullanmaz ki

normale döndümü yani.. ama asla ilaç kullanmaz ki

sinir hastalıkları olanların tamamen iyileşmesi zor diye biliyorum bu yakınımızda tamamen iyileşmedi ama önceki gibi bağırıp küfür etmeleri saldırganlıkları azaldı ilk zamanlarda yengeniz gibiydi daha sonra saldırganlıkları başladı şuan daha sakin tedavi gördüğü süre içerisinde ikna ediyolar ilaç kullanması için eğer ikna olmasa bile yemek tabağına bile karıştırılıp verilir böyle bir rahatsızlık ortaya çıkarsa

Cevap basit. Abiniz ya boşanacak ya evi ayıracak. İş abinizde bitiyor maalesef.

Ayrı ewide haketmiyor..

Boşanmalı abin bu kadından..

İnan hiç bişi yapamaz, çocuklarınıda görür..

Abin o kadının gözünü bir şekilde korkutmalı...

Seni çok iyi anlıyorum canım bir tane de bizde var ama Allah için bizim ki küfür felan etmez. Abimin dengesini de bozdu kadın iki kere işde boşancam dedi abim yalvar yakar bida yapmıycam bida olmuyacak dedi geri barışdılar ama yine aynı düzeleceğini sanmıyorum. Gerçek den seni çok iyi anlıyorum yaşamayan bilemez annem şeker hastası abim evlendikden sonra daha da yükseldi şekeri... Biz de ayrılmasını çok istiyoruz ama abim ben bunla aynı evde yapamam diyip gitmiyor kaç kere dedik ev ev üstüne olmuyor diye ama anlamıyor abim... Abimin eşinde yalan ve iftira. boşdan boşa yemin etmeler böyle şeyler var...Artık bizde davranışını çözdük ona göre inanmıyoruz ne dese , Allah sabır versin

Kadının psikolojisi berbat halde ama onu bu duruma abinizin getirmediği ne malum?
Ne demek boşanırsan çocukların kokusuna hasret kalırsın, dağ başı mı burası?
Neden mutsuz bir hayat yaşıyorlar boşansınlar siz de kurtulun abiniz de çocuklar da.
Bu ne böyle ya, korku filmi gibi aile

cnm böle kısıler namaz kılarak beddua etse ne fayda.. allah bılıyor senı aileni o kadını... elbetteki rabbim beddua etmeyın dıyor. beddua etmek cok buyuk gunah hemde bunu namaz kılarak yapıyor. vıcdanın rahat olsun cnm cunku allah buyuk..

içim acıyo gencecik kadın.. ben istemem öyle bi evliliğim olsun ama bu evliliği bu hale getirende o..

bide abimin psikolojisini düşünün bi erkek sonucta küfreden bi karısı var fena.. ne bileyim herseyi yapıyo ama yaranamıyo sürekli hır gür o sanki zevk alıyo gibi.. ama bizim içimiz yanıyo.. dün geceyi bize zehir etti bak sahursuz oruc tutuyoruz.. bunun da sebebi o.. hem ailemiz bizim çok ılımlı ses yükseltmeyen bi aileydi o ailemize girene kadar..

Son düzenleme:

allah ıslah eylesin :/ inşallah düzelir

Okurken bana gına geldi. Allah sana ve ailene sabır versin. Psikolojisi bozuk demek bile az kalıyor bence ciddi anlamda sorunları var. Bedduasından falan korkma hiç bir şey olmaz. Ay daha ne diyeyim bilemedim çok üzüldüm halinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…