- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
haklısınız tabi ki.. bende asla oturmak istemem ama bu halede maalesef kendisi getirdi hiç kimse hoşnut değil abimde dahil ama korkuyo artık kadından.. ve birde boşasa ailesi de asla kabul etmiyor kızlarını onlara da öyle yapıyomus babası da artık bıkmıs
kötüyle kötü ol demiyorum ki
kötüye dersini ver ki kötü olmayı bıraksın
valla abin yapacak ne yapacaksa
birde ailesi ne durumda ? ne diyor??
Sizin 3 ayınız var, kurtulup kendi hayatınıza bakın, muhattap bile olmayın. Hatta mümkünse düğüne de gelmesin, sorun çıkarır falan orda. Allah korusun. Ama annenize babanıza üzüldüm ben. Bence abiniz de anne-babnızın huzurunu, iyiliğini düşünerek ayrı eve çıkmalı. Bi daha ne halt yerlerse yesinler. Abinize de yazık ama sonuçta kendi seçimi, kendi kararı. Siz - biz karşıdan çok kötü görürüz ama Allah içine sevgi vermiştir, onun için katlanıyordur ya da onun da imtihanı budur. Abiniz iyi niyetli olduktan sonra Allah adaletsiz bırakmaz kimseyi emin olun. Bunu bi çok kez yaşadım. Gözlerimle şahit oldum kaç sefer; Allah kimsenin ettiğini kimsenin yanına kar bırakmıyor. Yengeniz Beddua Tanrısı gibi... Bırakın konuşsun... Allah haksız yere yaptığı o bedduaları döndürüp döndürüp başına gönderir zaten...
yazdıklarınıza bakarak aklıma ilk gelen şey kadının akıl sağlığının yerinde olmadığı ikna ederek yada zor kullanarak sinir hastalıkları hastanesine götürün bir yakınımda aynı şekildeydi artık çareyi götürmekte buldular ve gerçekten ciddi ruhsal sorunları olduğu anlaşıldı 1 ay kafar hastanede yattı şimdide ilaçlarla daha sakinleşti önüne geçip ilgilenmezseniz dahada büyük zararlar verebilir allah korusun
allah onu bildiği gibi yapsınhiç oralı olmuyorlar annesi zaten yaşlanmış kadıncağız babası desen utanıyo artık..
normale döndümü yani.. ama asla ilaç kullanmaz ki
asla karışmaz annem.. çok değişik bi kadındır.. ben yazmazdım buraya da daralm artk bunaldm.. bugun aksamdan sabaha kadar kadın secdede dua etti onlara.. çünkü onlar mutsuz olunca bizde mutsuz oluyoruz üzülüyoruz mutlu olsunlar.. ama istemiyor ayrı eve çıkmak evet abim pasif aslında değildi ama yüz göz olundu maalesef saygı kalmadı edilmeyen küfürler kalmadı lackalastılar çok fazla.. keske aynı evde olsanız bide o adam aynı yataga giriyor.. seviyorda ama şöyle de bi durum var mesela esler kavga edince birinin bi hava alması lazm dimi bi sakinlesmesi lazm abim biraz yürümek ister kitler kapıya üstüne öyle bi kadın.. aslında bi rapor alsak alabilsek.. belki çocuklarda bizde kalır.. çocukları da ruh hastası yetiştircek yoksa.. evimiz dubleks asla asağı inmez artık.. çocukları da yollamaz asagıya yollarsa da dayak yerler bu kadar basit..
cnm böle kısıler namaz kılarak beddua etse ne fayda.. allah bılıyor senı aileni o kadını... elbetteki rabbim beddua etmeyın dıyor. beddua etmek cok buyuk gunah hemde bunu namaz kılarak yapıyor. vıcdanın rahat olsun cnm cunku allah buyuk..
Kadının psikolojisi berbat halde ama onu bu duruma abinizin getirmediği ne malum?
Ne demek boşanırsan çocukların kokusuna hasret kalırsın, dağ başı mı burası?
Neden mutsuz bir hayat yaşıyorlar boşansınlar siz de kurtulun abiniz de çocuklar da.
Bu ne böyle ya, korku filmi gibi aile
[sıze=2]3 ay sonra düğünüm var fakat heyecan zevk tad yaşayamıyorum.. Asla nişanlımla alakalı değil.. Ailesiyle veya ailemle alakalı da değil.. Sorun abimin eşi.. Rabbım hiç kimsenin basına vermesin.. Secdelere yatıp beddualar etmeler.. Allahın isimleriyle kahrolun demeler.. Sureleri bağıra bağıra okuyup beddualar etmeler.. Sorun kocasıyla ama beraber oturduğumuz için bızede yansıyo malesef.. Nişanlımla beni çok kıskanıyo artk gelme gözleri kötü nazara geliriz dedim.. çok iğrenc bi kadın ve üstelik lohusa.. Lohusalıktan kaynaklı değil fakat davranışları ezelinden böyleydi.. Bi ara çok iyi oldu bebek yaptılar maalesef daha da çirkeflesti.. Evi ayırmak istiyor fakat abım asla istemiyor.. Abimin iyi bi işi var.. Para da kazanıyo fakat işi bırakmasını ve babasıyla beraber kağıt toplamasını istiyor.. Adam da napcağnı sasırdı bunaldı iyice evde olsa problem olmasa gene problem.. Sadece kavga ederek anlaşmayı biliyo asla konusamaz.. Vesselam evde onlarn kavgasından bunaldıgm için içimdeki heyecanı yaşayamıyorum.. Bunaldm çok bunaldm.. Annecim desen gercekten iyi bir kaynanadır.. Sezeryandı doğum yaptı kendı annesi kalmadıda yanında annem kaldı altını dahı bezledi asla iş yaptırtmaz evde peşinde döneler durur garibim napsın kocasıyla iyi olsunlar diye.. Ama anneme de beddualar el gahhar isminle kahret allahım onları demeler.. Anlatırken dahi elim ayağım titriyo inanın ki çok zor.. Allah düşmanıma dahi vermesn böyle bi kadını başa.. Kadın var rezil eder kadın var vezir eder diye gercekten boşa dememişler atalarımız çok bunaldm ablalarm.. Boşanamıyor da abim çocukların kokusuna hasret bırakır çünkü biliyor.. Gerci diyoda zaten.. Hasret bırakırım seni diye.. Dövse olmuyo sevse olmuyo nolcak böyle.. Aklımda evde kalcak evlenince napcam bilmiyorum.. Dayanamıyoruz artık geceleri sabahlara kadar bağırmalar küfürler etmeler susmuyor kadın.. Sadece konusuyor küfrediyor beddua ediyor.. Gercekten bişey yapmıyoruz yediği önünde yemediği arkasnda kocası parasını verir git gez toz ne girerken soyler ne cıkarken.. Aksam yemeklerine götürür.. Ama yok olmuyo gene huzursuzluk gene huzurluk.. Seni seviyorum der kavga ederler.. çok seviyorum niye demedn diyeçok mutsuzum ben ve ailem çok mutsuzuz.. Bir kadın herseyimizi dengemizi hayatımızı mahvetti [/sıze]
Okurken bana gına geldi. Allah sana ve ailene sabır versin. Psikolojisi bozuk demek bile az kalıyor bence ciddi anlamda sorunları var. Bedduasından falan korkma hiç bir şey olmaz. Ay daha ne diyeyim bilemedim çok üzüldüm halinize.3 ay sonra düğünüm var fakat heyecan zevk tad yaşayamıyorum.. asla nişanlımla alakalı değil.. ailesiyle veya ailemle alakalı da değil.. sorun abimin eşi.. Rabbım hiç kimsenin basına vermesin.. secdelere yatıp beddualar etmeler.. Allahın isimleriyle kahrolun demeler.. Sureleri bağıra bağıra okuyup beddualar etmeler.. sorun kocasıyla ama beraber oturduğumuz için bızede yansıyo malesef.. Nişanlımla beni çok kıskanıyo Artk gelme gözleri kötü nazara geliriz dedim.. çok iğrenc bi kadın ve üstelik lohusa.. lohusalıktan kaynaklı değil fakat davranışları ezelinden böyleydi.. bi ara çok iyi oldu bebek yaptılar maalesef daha da çirkeflesti.. Evi ayırmak istiyor fakat abım asla istemiyor.. abimin iyi bi işi var.. para da kazanıyo fakat işi bırakmasını ve babasıyla beraber kağıt toplamasını istiyor.. adam da napcağnı sasırdı bunaldı iyice evde olsa problem olmasa gene problem.. sadece kavga ederek anlaşmayı biliyo asla konusamaz.. Vesselam evde onlarn kavgasından bunaldıgm için içimdeki heyecanı yaşayamıyorum.. bunaldm çok bunaldm.. annecim desen gercekten iyi bir kaynanadır.. sezeryandı doğum yaptı kendı annesi kalmadıda yanında annem kaldı altını dahı bezledi asla iş yaptırtmaz evde peşinde döneler durur garibim napsın kocasıyla iyi olsunlar diye.. ama anneme de beddualar El gahhar isminle kahret Allahım onları demeler.. Anlatırken Dahi elim ayağım titriyo inanın ki çok zor.. Allah düşmanıma dahi vermesn böyle bi kadını başa.. kadın var rezil eder kadın var vezir eder diye gercekten boşa dememişler atalarımız çok bunaldm ablalarm.. Boşanamıyor da abim çocukların kokusuna hasret bırakır çünkü biliyor.. gerci diyoda zaten.. hasret bırakırım seni diye.. dövse olmuyo sevse olmuyo nolcak böyle.. Aklımda Evde kalcak evlenince napcam bilmiyorum.. dayanamıyoruz artık geceleri sabahlara kadar bağırmalar küfürler etmeler susmuyor kadın.. sadece konusuyor küfrediyor beddua ediyor.. gercekten bişey yapmıyoruz yediği önünde yemediği arkasnda kocası parasını verir git gez toz ne girerken soyler ne cıkarken.. aksam yemeklerine götürür.. ama yok olmuyo gene huzursuzluk gene huzurluk.. seni seviyorum der kavga ederler.. çok seviyorum niye demedn diyeçok mutsuzum ben ve ailem çok mutsuzuz.. bir kadın herseyimizi dengemizi hayatımızı mahvetti
umudumuz kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?