3 ay sonra düğünüm var ama yaşayamıyorum heyecanımı..

Abinizin bunları yaşatmaya ne hakkı var?

Alsın karısını gitsin, milleti neden huzursuz ediyor?

Yok boşanmıyor, yok ayrı eve çıkmıyor o ne öyle.

abin karısını psikiyatriste götürsün
yok gelmem bilmem ne derse evde tutmasın
çünkü bu kadın tedavi olmazsa çocukların da psikolojisini bozacak
çocuklar da anormal olacak

valla bilmiyorum onu da asla kabul etmez..

üzülerek söylüyorum ama
kadının ciddi sorunları var
ve başınıza dert olmuş
annesine babasına haber verseniz de
gelip bir konuşsalar belki davranışlarına çeki düzen verir
ama sokma akıl da yedi adım gider

bence bu kadının derdi evi ayırmak..
o yüzden bu kadar huysuz..
abin inat edeceği yere ayırsın evini birde öyle denesin hiçbirşey kaybetmez..
böle huzursuzluğu göre göre hala nasıl ayrılmam diyor anlamadoım gitti..
abinde çok hatalı

nereden tanıştı abin bu kadınla.. görücü usulü mu severek mi yapıldı bu evlilik? sizin evlilik öncesi ne kadar tanısmıslıgınız var

ama öylede denedi zaten ayrıydılar ki.. seviyoda eşini ama hem kendine hem ona zarar vermektense beraber yasamayı tercih ediyo

nereden tanıştı abin bu kadınla.. görücü usulü mu severek mi yapıldı bu evlilik? sizin evlilik öncesi ne kadar tanısmıslıgınız var

önce hoşlandı.. evlenmeden önce bitakım şeyler yasadıkları için evlendi kimse de istemedi evlenmelerini ıkı tarafta karsı cktı ama evlendıler smdıde goruyolar ebelerının donlarını tövbe tövbe.. annecm oruc oruc bu sıcakkta dısarda bunalmıs evde söylenıp duruyomus cinli kızım düzelmez diyo ben de onla bir olmamak için cıktım dısarı dedı..

7 adım gitse bile az bi nefes alırız fakat ailesi de bıktı artık

Aynı benim yengem...al birini vur ötekine.Dayımı şimdi çocukları da sevmiyor,çünkü hep nefretle yetiştirdi..kadının dayımla konuşması bile hep kavga için,dayımın cebinden paralarının hepsini habersiz alıyor kendisi çalıştığı halde.Marketten bişey alncaksa liste yapıp dolaba asıyor dayımı alsın diye.Karı koca ilişkisi kalmadı aralarında.Dayım bize gelirken bile habersiz geliyor,yengem duyarsa kavga çıkarıyor çünkü..Böyle kadınlar çocukları nefretle büyütüyo naparsa yapsın o kadın boşansınlar ,bi kere şans vermiş sonuçta...

öyle ayrıyken de abim bize geldiği zaman kıyamet kopardı gitmiceksin diyorum sanaaaaa bağırır böyle.. abım hep ben erkek olsam karsımda bu böyle konusamaz diyo moraki bozuluyo çok.. garibim napsın.. 2 kardesız onu böyle görünce yiyiorum kafayı..

Evet benim dayım da öyle korkak...kılıbık demek istemiyorum ama böyle boşanmaya cesaret edemiyo.Ben anlamıyorum bu kadınlar ne istiyolar.Halbuki görseniz dayım evi de temizler,kahvaltı için fırından gider sıcak ekmeğini alır,pazar kahvaltısı için gider börek alır çeşit çeşit...sizin abiniz de böyledir allah bilir.Yine de yaranamıyolar ya.Çocukları da dolduruyodur şimdiden büyüyünce soğuk olcaklar babalarına..bizim başımıza geldi siz de izin vermeyin böyle olmalarına.O kadının bedduası da haksız yere tutmaz istediği kadar beddua etsin,döner gelir gene kendini bulur.

ilk önce evi ayırsın. daha sonra eğer psikiyatriste gelmezsen boşanacağım senden diye tehdit etsin.

Allah yardimciniz oldun ama bu böyle kesinlikle cekilmezz hem sana yazik ve abinede cocuklar da öyle büyürler o kadinin elinden cocuklari da almak lazim onlarin psikolojisi bozular!!! Sen ayri eve cikmalisin kesinlikle yoksa senin huzurunu da bozar kesin o zaman esinle hic iyi olmaz

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…