Abinizin bunları yaşatmaya ne hakkı var?
Alsın karısını gitsin, milleti neden huzursuz ediyor?
Yok boşanmıyor, yok ayrı eve çıkmıyor o ne öyle.
abin karısını psikiyatriste götürsün
yok gelmem bilmem ne derse evde tutmasın
çünkü bu kadın tedavi olmazsa çocukların da psikolojisini bozacak
çocuklar da anormal olacak
valla bilmiyorum onu da asla kabul etmez..
bence bu kadının derdi evi ayırmak..
o yüzden bu kadar huysuz..
abin inat edeceği yere ayırsın evini birde öyle denesin hiçbirşey kaybetmez..
böle huzursuzluğu göre göre hala nasıl ayrılmam diyor anlamadoım gitti..
abinde çok hatalı
nereden tanıştı abin bu kadınla.. görücü usulü mu severek mi yapıldı bu evlilik? sizin evlilik öncesi ne kadar tanısmıslıgınız var
üzülerek söylüyorum ama
kadının ciddi sorunları var
ve başınıza dert olmuş
annesine babasına haber verseniz de
gelip bir konuşsalar belki davranışlarına çeki düzen verir
ama sokma akıl da yedi adım gider
Aynı benim yengem...al birini vur ötekine.Dayımı şimdi çocukları da sevmiyor,çünkü hep nefretle yetiştirdi..kadının dayımla konuşması bile hep kavga için,dayımın cebinden paralarının hepsini habersiz alıyor kendisi çalıştığı halde.Marketten bişey alncaksa liste yapıp dolaba asıyor dayımı alsın diye.Karı koca ilişkisi kalmadı aralarında.Dayım bize gelirken bile habersiz geliyor,yengem duyarsa kavga çıkarıyor çünkü..Böyle kadınlar çocukları nefretle büyütüyo naparsa yapsın o kadın boşansınlar ,bi kere şans vermiş sonuçta...
öyle ayrıyken de abim bize geldiği zaman kıyamet kopardı gitmiceksin diyorum sanaaaaa bağırır böyle.. abım hep ben erkek olsam karsımda bu böyle konusamaz diyo moraki bozuluyo çok.. garibim napsın.. 2 kardesız onu böyle görünce yiyiorum kafayı..[/QUOTE konunuzu okudum gercekten cok zor bi durum umarim kendi yuvanizda esinizin ailesiyle mutlu olun insallah kayinvalideniz yada digerleri sizi korur kollar
öyle ayrıyken de abim bize geldiği zaman kıyamet kopardı gitmiceksin diyorum sanaaaaa bağırır böyle.. abım hep ben erkek olsam karsımda bu böyle konusamaz diyo moraki bozuluyo çok.. garibim napsın.. 2 kardesız onu böyle görünce yiyiorum kafayı..[/QUOTE konunuzu okudum gercekten cok zor bi durum umarim kendi yuvanizda esinizin ailesiyle mutlu olun insallah kayinvalideniz yada digerleri sizi korur kollar
nasıl iyi insanlar.. onlarda çok sever abimi çok üzülüyorlar..
nasıl iyi insanlar.. onlarda çok sever abimi çok üzülüyorlar..
Siz yinede abinizin hayatini bu kadar detayli anlatmayin nisanlinizin ailesine ilerde bisey olur kafaniza kakinc olmasin
Siz yinede abinizin hayatini bu kadar detayli anlatmayin nisanlinizin ailesine ilerde bisey olur kafaniza kakinc olmasin
benim anlatmama gerek olmuyo ki daha istemeye geldikleri gün belli etti yengem kendini.. gecen gün onkarın yanında bağırmalar çağırmalar.. huyu öyle maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?