1 haftada 15 kg verilmez bence en fazla 7 kg verilir o bile sakıncalı ben 6 ayda 23 kg verdim spor ve düzenli yemek yiyerek şok diyetler sağlığımızı elimizden alıyor kilolarımızı değil
1 haftada 15 kg verilmez bence en fazla 7 kg verilir o bile sakıncalı ben 6 ayda 23 kg verdim spor ve düzenli yemek yiyerek şok diyetler sağlığımızı elimizden alıyor kilolarımızı değil
arkadaşlar elma sirkesi zayıflatıormuş diye duydum bilen ya da deneyen var mı :uhm: başlamayı düşünüorm inşalla işe yarar :S ama deneyn warsa yazsn ona göre kullanalım yani..
hımm..tşk ederim ben de başlamayı düşünüyorum..peki kilo vermeye yardımcı oluyor mu metabolizmayı hızlandırdığını ve kilo verdirdiğini söylemişlerdi..deneyen daha ii bilir :CüvCüv:elma sirkesini sabahleyin bir bardak suya bir tatlı kaşığı bal ve sirke koyup içiyordum diyet yaparken vücuda zindelik veriyor sanırım.
bence diyete başlama ben diyet yaptım verdiklerimin 2 katını geri aldm..sabah kahvaltı et öğlen hafif şeyler ye akşam yemeği yeme meyve ye yerine bol bol su iç haftada 3 gün spor yap ayda 7 kilo garanti veriorsn metabolizman hızlıysa daha fazla da verebiliyosun kaydirigubbakcemile2Aynen canım ben artık yarın kesin başLıyorum diyete yeter artık :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?