3 ayda 15 kilo diyetini deneyen var m?

oLsun cnm bügun teLafi edersin :) yada kaçamak yaptığın kadar spor yap tatLım meseLa 300 kaLoriLik birşey yedim 3oo kaLoriyi sporLa yakmaya çaLış

evet bugün bende k-fleks diyetine başladım 15 gün hiç bozmuycam klava:

bakalım ne olacakCADIARZU

KraLicee ne kadar kilo vermişsin ???

5. günüm bugün..5 günde 3 kilo süper ama yha geri alırsam diye korkuyorum.. sen kaç kilo verdin canımm ..?? :1hug:

bi bışarı çıktım herkes nasıl kilo verdin diye soruyor valla ya..süper işe yaradı...bazıları su kaybetmişsindir diyorlar su kaybetmeme imkan yok çünkü günde 2 ltreden fazla su içtimm hihoyyyt

Canım ben cuma günü tartıLcam tartıLıp direk buraya yazıcam zaten kesin vermişimdir bende hissediyorum çünkü kaydirigubbakcemile2
Tbe beLLi oLcak sositososito

Canım ben cuma günü tartıLcam tartıLıp direk buraya yazıcam zaten kesin vermişimdir bende hissediyorum çünkü kaydirigubbakcemile2
Tbe beLLi oLcak sositososito

ya vermemek mümkün deil ztn hiç kalori almadık yarndan snra her sabah 3 km bisiklet sürecem bu sefer başarıcaz sanırım : ) 68 den 68e düştüm 58e kadar inecem

Süpersin canım evet kiLo verince insanın kendine güveni artıyo... alkisalkisalkis
Canım bu diyette spor yapmayın diyoLar ama ... :1ninca:

canım diyet yarn bitior altı günden fazlası zararlıymış..ara vericem 3 4 gün o arada da kilo almamak için spor yapıcam..

kızlar ne derseniz deyin 2o kg fazlası olan biri olarak tek tip diyetin kendinlikle ama kesinlikle zararlı oldugunu düşünüyorum

Kızlar bu nasıl diyet şok oldum:1shok:
İnsan 1 hafta boyunca hiç bir şey yemeyip aç ta kalsa..15 kilo verilmez gibi geldi bana..:uhm:
Sağlıktan olmakta var sonuçta a.s.

Tamam canım o arada spor yaparsın evet diyetten başka yoLu yok bu işin ama benim hırsım çabuk kırıLdı ve bugün diyeti bozdum :gitme: mafoldumben
Dağçiçeği canım 6 ayda oLcakmış o diyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…