3 ayda 15 kilo diyetini deneyen var m?

neden bozdun ki cnm..ben yarn patates diyetine başlıcam istersen ebraber başlayalım o da haftada 5 kilo verdiriomuş hem elma dietinden insaflı : ) :dance:

Canım o diyette mandaLina faLan var nerden buLcaz bide ben yarın arkadşımLa dışarı çıkıcam onunLa çıkınca mutLaka pizza,hamburger türü birşey yemek zorunda kaLıyorum napıyım sence :ecrin_bebek:
yarından sonra başLasam ben oLur mu? Makarna diyetine ne dersin? kaydirigubbakcemile5

1. GÜN

Sabah : Üzerine tereyağı ya da margarin sürülmüş iki ince dilim ekmek, 2 mandalina, çay veya kahve
Öğle : 1 tabak makarna, 1 kase yağsız salata
Akşam : ½ tavuk, 1 kase yağsız salata (havuç, kıvırcık, çoban)

2. GÜN

Sabah : Üzerine tereyağı ya da margarin sürülmüş iki ince dilim ekmek, 2 mandalina, çay veya kahve
Akşam : ½ tavuk, 1 kase salata (yağsız olacak limon, sirke konabilir)

3. GÜN

Akşam : 10 adet ızgara köfte, ekmeksiz az yağlı kıymadan olacak (teflon ya da ızgara)

4. GÜN

Akşam : 10 adet ızgara köfte (ekmeksiz az yağlı kıymadan olacak (teflon ya da ızgara)

5. GÜN

Akşam : 3 biftek, 1 kase salata (yağsız)

6. GÜN

Akşam : 3 parça biftek, 1 kase salata

7. GÜN

Öğle : ½ kilo meyve
Akşam : 3 porsiyon balık, 1 kase salata

Tamam canım o arada spor yaparsın evet diyetten başka yoLu yok bu işin ama benim hırsım çabuk kırıLdı ve bugün diyeti bozdum :gitme: mafoldumben
Dağçiçeği canım 6 ayda oLcakmış o diyet

Canım..o zaman başlığı düzeltsek mi?Hataya sebep olmayalım.yerimseniben
Çok ani kilo kaybının vücutta verebileceği deformasyonları da hesaba katın kızlar.a.s a.s.

Canım biLmiyorum sanmam ama ben çok güzeL bi diyet buLdum ayrıca birşey almamızada gerek yok....

7 GÜNDE 4 KıLO
Sabah : 2 dilim kepek ekmeği, 1 domates, Yağsız krem peynir, meyve suyu veya çay

Öğlen : 1 kase çorba , 1 dilim kepek ekmeği , mevsim meyvesi

Akşam : 2 adet haşlanmış patates,yanında domates salatalık nasıL? kaydirigubbakcemile5

BaşLığı düzeLticem canım =)

1. gün
Sabah:1 dilim kepek ekmeği
2 kaşık fıstık ezmesi(Golden marka, migrosta satılıyor)
Yarım greyfurt
şekersix çay(istediğin kadar)
Öğlen:1 dilim kepek ekmeği
60 gram ton balığı
Akşam:haşlama kırmızı et
haşlanmış taze fasulye(yağsız)1 tabak
3 top dondurma
2. Gün
sabah: 1 adet haşlanmış yumurta
5 adet tuzlu bisküvi
sınırsız şekersiz çay
öğlen:1 dilim kepek ekmeği
1 kase lor peyniri
akşam:2 adet sosis
2 adet havuç rendesi(yağsız)
2 top dondurma
3. gün:
Sabah:1 haşlanmış yuöurta
3 adet tuzlu bisküvi
Sınırsız şekersiz çay
öğlen:1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
akşam: 60 gr ton balığı
brokoli veya karnıbahar salatası
2 top dondurma

bu diyetle 3 günde 4 kilo weriliormuş :bbo:

TatLım geLdim.. a.s. Dün hiç giremedim int. o yüzden yazamadım k. bakma :1hug: Çorbanın türü farketmiyomuş evde ne varsa içebiLirmişsin.Bence bu diyet güzeL.

h.q Cnmm opuyorumnanaktan özlettn kendini...bn de kiloları qeri alıcam die korkuom o yüzden bişe yiyemiorum yha : (

Evet tatLım araLarda 2 armut yedim bakaLım... eLma yemedim daha bizde armut diyetini yaparız beLki kaydirigubbakcemile3

ya cnm dayanamadım bn bozdum diyeti :çok üzgünüm: nolacak öle yha qeri almaktan çok korkuom o kiloları..elma diyetine başlıcam yine....senağlama

6 ay olucaktı ))

tiptoniq, off_dedim isimli arkadaş, kendi yazdığı mesaj içindeki 6'nın yanına "ay" kelimesini yazmayı unuttuğu için "6 ay olucaktı" demiş.. ...yoksa "6 ayda 15 kilo verilir " demek istememiş...zaten 6 ayda normal bir diyetle de 15 kilodan cok cok fazla kilo verilir ..canım, istersen başlığı düzelt, millet yanlış anlamasın... yerimseniben

Evet canım hakLısın asLında ama ne kadar sürede veriLeceği hakkında bir biLgim yok ama onu 3 ay yapıyım bence.... :ecrin_bebek:

KraLicee tatLım bende bozdum çünkü babam dün akşam baLık ızgara faLan getirmişti onu yedim...
15'nde eLma diyetine başLayaLım mı ne dersin artık kesin başLayaLım yedikçe kendimden iğreniyorum ve çok pişman oLuyorum...mafoldumben :gitme:

evet yha ben de yiyince pişman oluyorum kendimden enfret etmeye başladım..offf ya şu kilolardan tam olırak nasıl kurutlcaz olr cnm yarn elma diyetine başlayalım süper olurrr istediğimz kiloya ulaşana kadar yapalım onu....istediğimz kiloya verince bırakır spora başlarız yedklerimize de dikkat ederiz kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…