3 ayda 15 kilo diyetini deneyen var m?

evet canım salatlıkta hiç kalori yok ayrıca zayıflatıyormuş...kalorisz meyvelerin listesibi çıkarp meyve diyeti yapsak daha güzel olur aslında kaydirigubbakcemile5

Evet canım oyLe yapaLım sadece 1 meyveyLe besLenmeyeLim evde ne varsa yiyeLim saLataLık,armut,şeftaLi,erik... Daha mantıkLı bence buyrunnnnnnnnn

İster deneyin ister denemeyin 1 haftada değil 15 kilo, 5 kilo bile veremezsiniz..

ben 5 sene önce bir haftada 4 kg vermiştim.. çok su içerek yürüyerek merdiven kullanarak ve az yiyerek.. o sabır olsa yine yaparım ama nerdee.. anlicağın imkansız deil canm daha çok çaba da gösterebilridim o zaman ama yapmadım yetmişti bana çünkü...

süpersin cnm yaparsın yine kendine biraz güven ve hırsLı oL keşke senin o zaman vrdğin kiLoyu verebiLsem a.s.

PıRıNÇ LAPASI DıYETı

[COLOR="Black"Öncelikle şunu belirtmek gerekirse pirinç lapası diyeti çok sağlıklı bir diyettir. Pirinç çok önemli bir besin öğesidir, bir tanecik pirinç tanesi çok küçük olmasına rağman içinde E ve B vitaminlerinin dışında bazı önemli elementler ile mineralleri bünyesinde bulundurmaktadır. Yüksek seviyede potasyum içermesi nedeni ile vücudun kendi toksini temizleme faaliyeti için yararlı olan diüretik özelliği vardır. Pirinç lifli bir besin öğesidir bu özelliği ie gayet sağlıklı ve bağırsak için yararlıdır. Bunun için pirinç, mide ile bağırsak rahatsızlıkları olan ve yüksek tansiyon hastaları için çok uygun bir besin halinede bulunuyor. ıçeriğindeki kalsiyum sayesindede kemiklerin geliştirilmesi rolünde yer alır. Dış görünüm olarak cilt ile tırnakların parlaklaşmasını sağlıyor. Zengin bir karbonhidrat deposu bulunduğundan enerji verici bir besindir. Karmaşık karbonhidratı yapısında bulundurduğu için az seviyede yağ içeriği ile düşük kolesterol diyetleri için pirinç diyeti kaçınılmaz kılınmıştır. 100 gram pişirilmiş pirinçte ortalama 100 kcal bulunmaktadır ve bu da pirincin mükemmel ölçüde düşük kalorili yiyecek olduğunu kanıtlıyor. Tabiki bu bahsettiklerimiz tamamen pirincin doğal ve sade hali için geçerlidir. Pirici tereyağ ile doldurup pişirdiğinizde pirinç diyeti yapıyorum diyemezsiniz[/COLOR]

Canım noLdu? aLLah korumuş kendine dikkat et Geçmiş oLsun tatLım. Sen prinç Lapası diyeti mi yapmıştın? :uhm:

yok canım elma diyeti yapıyordum bir an ölecem sandım gözlerim karardı kalbim sıkıştı...çok kötü oldum yaa sen de dikkat et canım kendime geleyim pirinç lapası diyeti yaparım belki.. :çok üzgünüm:

Canımm aLLah korumuş waLLa sen kendine geL canım diyet kaLsın askıda sen düzeLince başLarsın lmaz: bende hangi diyeti yapıcağımı biLmiyorum ki... kafamçokkarıştı

haklısın canım ya kısa diyetler yapmalayalım böyle bir aylık diyetler uygulayalım ben biraz bakıcm sn de bulrusan haber ver cnm :1hug:

haklısın canım ya kısa diyetler yapmalayalım böyle bir aylık diyetler uygulayalım ben biraz bakıcm sn de bulrusan haber ver cnm :1hug:

k-fleks diyetini uyduladın mı cnm sen?

ben bir haftada 3 kilo verdim hemde ufak tefek kaçamaklarıma rağmen :kedi:

bi dene istersen benim 2.haftam şimdi bakalım ne olacak çokta iyi hissediyorum kendimi yerimseniben

o kadar kısa sürede çok fazla kilo vermek sağlıksız ar4kadaşlar sağlığınızı riske atmayın nasıl olsa zayıflayacağız :lepi:

Canım k-fleksin tadına ve kokusuna dayanamıyorum yapamadım onu denemeye çalışmıştım.. benim bir arkdaş tam kahwaltı edip öğle yemeğinde sebze yemeyi yiyip akşamları sadece meywe yiyerek bir ayda 7 kilo verdi..tabi spor da yaptı sabah akşam..her şeyden yemiş az az yemiş ama...denemekte yarar var. a.s.

Evet canLarım çok mantıkLı k-fLakes i denedim ama sonra bıraktım 15 günde 10 kiLo nasıL? Muzaffer Kuşhan'dan.. opuyorumnanaktan

TatLım Kuşhan'ın hazırLadığı bi diyet 15 günde 10 kiLo verdiriyormuş;

15 Gün için uygulanacak KAHVALTI ( Diyet 15 Gün uygulanacak=10kg)

 1 Dilim Kepek Ekmeği
 1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir
 Çay, Kahve (Şekersiz)

PAZARTESı
öĞLEN: 1 Simit
1 bardak Ayran

aKŞAM:Haşlanmış Tavuk Göğüs
Salata (Yağsız)

SALI
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran

AKŞAM:3 Tane Dolma
1 Kaşık Yoğurt

ÇARŞAMBA
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:6 tane Köfte
Salata (Yağsız)

PERŞEMBE
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye

CUMA
ÖĞLEN:2 haşlanmış Patates
Salata (Yağsız)

AKŞAM:Balık
Salata (Yağsız)

CUMARTESı
ÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen

AKŞAM:Haşlanmış Tavuk
Salata (Yağsız)

PAZAR
ÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. ıle 100 gr Kaşar peyniri Tost
1 bardak Ayran

AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna
1 kaşık Yoğurt

NOT: Öğün aralarında istenildiği kadar havuç, salatalık, marul, soda, kahve, çay serbest
Et porsiyonları=200gr olacak. Sebze ve etin bi,rlikte bulunduğu menülerde (örnek:kıymalı taze fasülye)-- Et (100gr) + Sebze (100gr)= 200gr şeklinde tüketilecek.

Canım ben yarın başLamayı düşünüyorum yanında sporda yapıcam benim step aLetim var her yemekten sonra 200-300 kaLori yakmayı pLanLıyorum sen ne dersin? yerimseniben vereliniortak

canım aslında çok qüzel bir diyet biraz araştırdm ama 100 kilo ve üstü olanlar bununla 10 kilo veriyolarmış acaba biz de verebilir miyiz sonra kilo almayalım çok yemek var qibime geldi de kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…