• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 15 kilo diyetini deneyen var m?

cnm bnm de annem diyor bişeyler ye..ama yok bu sefer kararlıym buqn 2 elmadan başka bişe yiyemedim..nedenini de pek anlamş değilim

İnş. canım sonuçLarını bekLiyorum... KraLicee süpersin canım ;) :teytey:

sonuçlarımı yazarım buraya ne oldu diye :))))))))

inşallah zayıflarım yaaaa en yakın erkadaşımın ekimde nişanı var güzel bir kıyafet almak istiyorum kaydirigubbakcemile3

bakalım artıkkkkkkk :))))

ınş. canım hepimiz zayıfLayaLım ekime kadar hayde hayde zayıfLarsın canım sen, bekLiyor oLucaz sonuçLarını :ecrin_bebek:

kızlar istedkten sonrayapamıcağımız şey yok bnm de eylülde kuznmn düğünü war 10 kiloyu wermem lazm : (

yok cnm dördüncü gün yarın daha yarın bakıcam..ama kilo verdiğimi hissedioyrum çnkü göbek vardı azcık o gitti :dance:

su içmekten sudan bıktım : D elma da yiyemiorum artık midem almıor aç aç qeziyorum..Cnm sen 1 kilodan başka verdin mi ??

Canım moraLim bozuLur diye çıkmadım :gitme:bugün tartıya cuma günü tartıLcam o zaman soLerim sana kaydirigubbakcemile5

su içmekten sudan bıktım : D elma da yiyemiorum artık midem almıor aç aç qeziyorum..Cnm sen 1 kilodan başka verdin mi ??

tmm cnm..yha benim yüzüm sivilce doldu sende oldu mu öyle bişe ? :çok üzgünüm:

aman dikkat e sağlığına cnm kilo vericem diye sağlığından olma sakın yasakkelime

unutma sağlığın herşeyden önce gelir yerimseniben

3 litre su içme 2 litre su içsen yeterli uzmanlarda diyolar zaten günde 2 litre s için diyolar..

sadece su ile elmayla yaşanmaz aman haa dikkat et:1no2:

ben diyete başlayamadım yaa sanırım nevsime hakim olmalıyım bugün sabah börek getirmişlerdi işe ondan yedim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ama p.tesi hem spor yapıcam günde 1 saat felan hemde diyete başlıycam :dance:
asansör yerine merdivenlerden çıkıcam...günde 2 litre su içicem kurtulacağım bu kilolardan yaaa:oklava::oklava:

yazarım yine.....zemuszemus

aman dikkat e sağlığına cnm kilo vericem diye sağlığından olma sakın yasakkelime

unutma sağlığın herşeyden önce gelir yerimseniben

3 litre su içme 2 litre su içsen yeterli uzmanlarda diyolar zaten günde 2 litre s için diyolar..

sadece su ile elmayla yaşanmaz aman haa dikkat et:1no2:

ben diyete başlayamadım yaa sanırım nevsime hakim olmalıyım bugün sabah börek getirmişlerdi işe ondan yedim :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ama p.tesi hem spor yapıcam günde 1 saat felan hemde diyete başlıycam :dance:
asansör yerine merdivenlerden çıkıcam...günde 2 litre su içicem kurtulacağım bu kilolardan yaaa:oklava::oklava:

yazarım yine.....zemuszemus

haklısın sağlık her şeyden önce geliyor ama kilolu olmakta bir çok hastaşığa yol açıyor..ben de diyet yapamıyorum ikinci günde bırakıordum ama her şey beynde bitiyor yeter ki iste olur.. : )

Back
X