• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 15 kilo verip zayıf gelin olucam yardım yardım help meeee

• Konu Sahibi Konu Sahibi glsmh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

glsmh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
354
0
26
Gaziantep
merhaba ben gülsüm 75 kiloyla dün diyete ve spora basladım . 16 haziranda düğünüm var 1 haziranda gelinlik almaya gidicezz zayıf bir gelin olup süzülmek istiyorumm sisko gelin olup fotgraflarıma bakıp bakıp utanmak istemiyorum bana fikirlerinizle bildiklerinizle uyarılarınzla yardımcı olur musunuz beklşyorum

dukan diyetini annem uyguladı süper bir diyet ve verilen kilolar kesinlikle geri alınmıyo ama dişini sıkman lazım biraz :)) şekeri ve ekmeği unutucaksın :)) diyeti ayrıntılarıyla internette bulabilirsin :)

canım günlüğün hayırlı olsun. vericez kiloları başka çaremiz yok:8::8::8::8:

akupunktur yaptırıyorum deneyebilirsin.. ben daha 2. haftanın içindeyim ama çok kilo verenler var

dukan diyetini annem uyguladı süper bir diyet ve verilen kilolar kesinlikle geri alınmıyo ama dişini sıkman lazım biraz :)) şekeri ve ekmeği unutucaksın :)) diyeti ayrıntılarıyla internette bulabilirsin :)

dukan diyetimi tamam ararstırıyorumhemen

gelincik selamlar hoşgeldin öncelikle:54:

spor da yapmalısın kanaatimce 3 ayda 15 kilo zor oluyor çünkü bünye bi süreden sonra yavaşlayacak ilk başlardaki gibi akıp gitmeyecek direnecek sana ama sporunu da ciddi bi şekilde yaparsan sıkılaşırsın taş gibi bi gelincik olur herkesleri büyülersin:21::21:

bende 3 ayda 20-25 kilo vermek istiyorum çok zor ama işimi sıkacağım işte biraz istersen sana destek olabilirim :)

Back
X