• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ayda 75 erkek!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hatun kişiyi ülkemizede bekliyoruz :KK52::KK52: bakalımne inciler döktürür :KK8::KK8:

adamlar kendilerine çok bakıyolar ama ya, gidince hangisi italyan hangisi diğer milletlerden direk anlıyon:KK53::KK53:
Bir de tabii karakter farkı var. İtalyan sonuçta Akdenizli adam, sıcakkanlı, çapkın falan. İskandinav daha mesafeli, daha soğuk duruşlu. Ama kadına saygı esas İskandinavımda (hemen de sahiplendim : D )

italya olmazsa danimarkaya gidicem
ordan sana getirirm artık :110::KK53:
Bu arada Kopenhag'ta Danimarkalı bir arkadaş bana 'aşk büyüsü' yapmıştı kendi ifadesiyle, bir daha gidecektim Kopenhag'a. Hala gidemedim. Onu bulursan çemkirir misin benim için tutmadı büyüsü bak gidemedim bir daha!:KK62:

trevi çeşmesine 3 kere bozuk para attın mı tamamdır, ardından yüksek yüksek tepeleri söyleriz artıkın kk dan:KK70::KK70::KK70:

ay koptum :KK70::KK70:
ne de güzel konuşuyon sen öyle bal damliy bal :KK53:

Bu arada Kopenhag'ta Danimarkalı bir arkadaş bana 'aşk büyüsü' yapmıştı kendi ifadesiyle, bir daha gidecektim Kopenhag'a. Hala gidemedim. Onu bulursan çemkirir misin benim için tutmadı büyüsü bak gidemedim bir daha!:KK62:

ay umarım gitmem valla buz gibidir :110:

Kadınlara Coğrafya Dersleri diye bir kitap var bu arada, farklı milletten erkekleri anlatıyor. Geyik bir kitap, eğlenmek için okuyabilirsiniz isterseniz:KK53:

55 yaşındaki kadına teyze demişsiniz hepiniz:KK4: kınıyorum çekemediniz değil mi:KK8: 3 ayda 75 erkek, ay başına 25, vay anam vay:KK59:

55 yaşındaki kadına teyze demişsiniz hepiniz:KK4: kınıyorum çekemediniz değil mi:KK8: 3 ayda 75 erkek, ay başına 25, vay anam vay:KK59:
acaba sadece yemek mi yemiş :)

Back
X