- 24 Mart 2016
- 125
- 45
- 98
- 31
- Konu Sahibi Elbise delisi
-
öncelikle Allah yardımcınız olsun diyerek başlayımArkadaşlar Merhaba şu anda 85 kilodayim. 3 ayda 65 kiloya inebilir miyim? Düğün Var 3 ay sonra. Önerileriniz neler ? Yardım istiyorum.!!
Tesekkur ederim. :)) ben kendi fikrimi söyliyim. Günde 4.5 litre su içip 1 saat yürüyüş yapsam dediginiz gibi de gunluk 1500 kalorinin ustune cikmasam sizce nasıl olur.öncelikle Allah yardımcınız olsun diyerek başlayım
bence 65 kiloya kesinlikle ulaşırsınız tabii azim ederseniz öncelikle kendinize bir aylık hedef yapın mesela ilk ay sonunda hedefiniz 7 kilo vererek 78 kiloya ulaşmak olsun resmen bunu kalem kağıtla yapın ve çok sık göreceğiniz yere mesela buzdolabının üstü gibi asın o sizi hergün uyarsın, yiyeceğiniz zaman kendinizi engelleyin ve aynen devam edin sabah uyanınca 2 bardak ılık su için arada bu suların içine limon veya sirke koyun 3-4 fincan yeşil çay için ve yediklerinizi bir siteye saydırın her yediğinizi oraya kaydedin ve öncelikle 75 kiloya düşünceye kadar günlük 1500 kaloriyi geçmeyin sonrada diyelim 75in altına düştünüz o zamanda 1300-1400 70 in altına düştüğünüzdede 1300ü geçmeyin öyle işte sürekli düşürmeniz gerekiyor sonra zamanla nasıl şıkır şıkır kilolar verdiğinizi göreceksiniz bende 65 lerden 56 lara düştüm şimdi çok mutluyum ama asıl hedefim 53-54 onu görmeden banada rahatlık yok arada bırakıyom arada geri alıyom ama hep devam ediyom bizimde topiğimiz var incelemek isterseniz veya gelirseniz ordan hep birlikte kilo vermeye devam ederiz çok katı kurallarımız yok esneğiz bekleriz vya başka sorularınızda olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım bilginiz olsun...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esnek-diyet-arkadasligi.708543/
canım ama 4.5 litre çok 3 litreyi geçmesin içtiğiniz su o kadarda fazlayı uzmanlar önermiyor...Tesekkur ederim. :)) ben kendi fikrimi söyliyim. Günde 4.5 litre su içip 1 saat yürüyüş yapsam dediginiz gibi de gunluk 1500 kalorinin ustune cikmasam sizce nasıl olur.
54 ile hamile kalip 85 ile doguma girmiştim.Arkadaşlar Merhaba 1.65 boyundayim şu anda 85 kilodayim. 3 ayda 65 kiloya inebilir miyim? Düğün Var 3 ay sonra. Önerileriniz neler ? Yardım istiyorum.!!
54 ile hamile kalip 85 ile doguma girmiştim.
1 sene gecmeden kilolari verdim eski kiloma kavusmustum
Ozel bi diyet yapmadim ama yediklerime dikkat ettim sadece hamur tatli vs kesmistim.
Simdi Uzerinden 5 sene gecti 65 kg oldum yani kilo aldim bana gore cok cok fazla ben hep 54 kg olan biriydim
Ciddi anlamda tepem atti bu sene fit giricem yaza dedim kararimi verdim
Subat ayinda basladim martin ortasinda 8 kg verdim yabi 1.5 ay dolmadan 8 kg verdim 57 kg yim su anda zayifladim diye 2 hafta bosladim kendimi şimdi yine basladim cok az bisey kaldi 3.4 kg verdim mi tamamdir.
Neler yaptiklarimi paylasiyim.
Zayiflarkende vucut sarksin istemedim ben birde onun sıkılasmasi icin ayrica ugrasamazdim.
Ayrica kalorili beslendim ben onun inanilmaz faydasi var. Gunde 1000 i gecmemeli yedikleriniz gecerse kilo veremezsiniz
Sabah 7 de 1 saat kosu tempolu
Maydonoz limon kürü yaptim metebolizma acaip hizlandirdi wc cikmakta onemli haftada 4.5 defa çıkıyorum
15 gun boyunca her defa maydonozu yaptim
Snr kahvaltimi ettim . Ben sekeri tuzu tamamen kestimne yersem yiyim seker tuz yok ve oyle alistim artik obur turlude ben yiyemiyorum
Gunde 1 dilim kepeklo ekmek harici asla yemedim eger kacirdigim olursada ertesi gun acisini cikartip o gun yemedim ekmek.
Cogu sabah haftanin 2.3 gunj mercimek corbasi ictim ekmeksiz o da metebolizma canlandiriyor
Oglen aksam farketmiyor ne yersem yiyim ekmeksiz yiyorum baslarda zorlaniyorsun ama alisiyor sun. Ara öğünlerde aciktigim zaman yesil elma kuru kayisi incir tukettim kalorisi dusuk hem metebolizma hizlandiriyor. Aksam 6 dan snr asla yemek yemiyorum. Cok acikirsam havuc yogurt elma salata kalorisi dusuk seyler ile gecistirdim veya gun icinde meyveli yogurt icine cilek kalorisi cok dusuk elma dograyip zencefil zerdecal katip onlarda gobek eritiyor cok iyi oluyor diye diye ben su anda 2 ogun yemek yiyorum ve hep aparatif syleer zaten kuculuyor mide istemiyorsun
Sabah ogle aksam toplamda 3 saat tempo yürüyüş yaptim. Sabah karin egzersizleri 40 dk aksam pilates ve 200 mekik gun icinde calistim evde kendim ve su cok onemli 2 lt iciyorum hareket kesinlikle onemli. Canin cukolatada cekse 1 tatli kasigi bilemedin 2 kalorisine bakip yiceksin cok hizli kilo verirsin o sekilde.
Simdi mutluyum hem zayifladim hem skilastim selulutlerimde gitti pilates sayesinde spor tavsiye ederim. Tek basinq hiç bisey olmuyor. Ha ben bunlari zayiflamak icin yaptim ama cok alistim kendime program hazirladim haftanın 3 gunu pilates 2 gunu karin egzersizleri olarak duzenledim . Yuruyusler olmazsa olmaz. Kucuk kiyafetlerine git gel surekli bak giy ben birde oyle yaptim hep denedim olmadikca hirslandim :)
Ve alttaki ben son halim ile
Harikasıniz. Muhteşem olmuş. Ama ben sizin gibi hayatta olamam. Ben 85 kilodan 65 kiloya iniyim. Başka hiç bir şey istemiyorum54 ile hamile kalip 85 ile doguma girmiştim.
1 sene gecmeden kilolari verdim eski kiloma kavusmustum
Ozel bi diyet yapmadim ama yediklerime dikkat ettim sadece hamur tatli vs kesmistim.
Simdi Uzerinden 5 sene gecti 65 kg oldum yani kilo aldim bana gore cok cok fazla ben hep 54 kg olan biriydim
Ciddi anlamda tepem atti bu sene fit giricem yaza dedim kararimi verdim
Subat ayinda basladim martin ortasinda 8 kg verdim yabi 1.5 ay dolmadan 8 kg verdim 57 kg yim su anda zayifladim diye 2 hafta bosladim kendimi şimdi yine basladim cok az bisey kaldi 3.4 kg verdim mi tamamdir.
Neler yaptiklarimi paylasiyim.
Zayiflarkende vucut sarksin istemedim ben birde onun sıkılasmasi icin ayrica ugrasamazdim.
Ayrica kalorili beslendim ben onun inanilmaz faydasi var. Gunde 1000 i gecmemeli yedikleriniz gecerse kilo veremezsiniz
Sabah 7 de 1 saat kosu tempolu
Maydonoz limon kürü yaptim metebolizma acaip hizlandirdi wc cikmakta onemli haftada 4.5 defa çıkıyorum
15 gun boyunca her defa maydonozu yaptim
Snr kahvaltimi ettim . Ben sekeri tuzu tamamen kestimne yersem yiyim seker tuz yok ve oyle alistim artik obur turlude ben yiyemiyorum
Gunde 1 dilim kepeklo ekmek harici asla yemedim eger kacirdigim olursada ertesi gun acisini cikartip o gun yemedim ekmek.
Cogu sabah haftanin 2.3 gunj mercimek corbasi ictim ekmeksiz o da metebolizma canlandiriyor
Oglen aksam farketmiyor ne yersem yiyim ekmeksiz yiyorum baslarda zorlaniyorsun ama alisiyor sun. Ara öğünlerde aciktigim zaman yesil elma kuru kayisi incir tukettim kalorisi dusuk hem metebolizma hizlandiriyor. Aksam 6 dan snr asla yemek yemiyorum. Cok acikirsam havuc yogurt elma salata kalorisi dusuk seyler ile gecistirdim veya gun icinde meyveli yogurt icine cilek kalorisi cok dusuk elma dograyip zencefil zerdecal katip onlarda gobek eritiyor cok iyi oluyor diye diye ben su anda 2 ogun yemek yiyorum ve hep aparatif syleer zaten kuculuyor mide istemiyorsun
Sabah ogle aksam toplamda 3 saat tempo yürüyüş yaptim. Sabah karin egzersizleri 40 dk aksam pilates ve 200 mekik gun icinde calistim evde kendim ve su cok onemli 2 lt iciyorum hareket kesinlikle onemli. Canin cukolatada cekse 1 tatli kasigi bilemedin 2 kalorisine bakip yiceksin cok hizli kilo verirsin o sekilde.
Simdi mutluyum hem zayifladim hem skilastim selulutlerimde gitti pilates sayesinde spor tavsiye ederim. Tek basinq hiç bisey olmuyor. Ha ben bunlari zayiflamak icin yaptim ama cok alistim kendime program hazirladim haftanın 3 gunu pilates 2 gunu karin egzersizleri olarak duzenledim . Yuruyusler olmazsa olmaz. Kucuk kiyafetlerine git gel surekli bak giy ben birde oyle yaptim hep denedim olmadikca hirslandim :)
Ve alttaki ben son halim ile
Olamam diye birsey yok . Olur, once kendini inandiricaksin. Yaz geliyor ve az kaldi o.halde her yedigin seyin kalorisine bak gun ici 1000 i gecmesin ve aksam yeme. Hamur kes 1 hafta tut kendini sonrasi cok kolayHarikasıniz. Muhteşem olmuş. Ama ben sizin gibi hayatta olamam. Ben 85 kilodan 65 kiloya iniyim. Başka hiç bir şey istemiyorum
Su içip hamuru tam kesersem olur herhalde. Bide günlük 1 saat yürüyüşOlamam diye birsey yok . Olur, once kendini inandiricaksin. Yaz geliyor ve az kaldi o.halde her yedigin seyin kalorisine bak gun ici 1000 i gecmesin ve aksam yeme. Hamur kes 1 hafta tut kendini sonrasi cok kolay
Ekmek yiyebilirsin sana agir gelebilir ilk etapta hamur yememek daha sonraki zamanlarda tamamen kesersen daha iyi olur.Su içip hamuru tam kesersem olur herhalde. Bide günlük 1 saat yürüyüş
O kadar bağımlısı değilim sadece sabah kahvaltisinda bir dilim beyaz ekmek yesem olur muEkmek yiyebilirsin sana agir gelebilir ilk etapta hamur yememek daha sonraki zamanlarda tamamen kesersen daha iyi olur.
1 dilim kepekli ekmek 54 kalori
Kizarmis ekmegin kalorisi daha dusuk
Gunde 3 dilim yesen yeter sana
Beyaz hamuru hayatindan cikarmani tavsiye ederim keza princ pilavi yerine bulgur tercih edersen daha iyiO kadar bağımlısı değilim sadece sabah kahvaltisinda bir dilim beyaz ekmek yesem olur mu
Sabahlari mercimek corbasi icersen haftada 2.3 defa iyi olur ekmeksiz miden hafifler bagirsaklar calisir
Yogurt kuru var birde oda tok tutuyor gobek eritiyor
4 yemek kasigi yagsiz yogurt
1 cay kas zencefil tarcin zerdecal karistirip yiceksin 1 saat snr kahvaltini yapican gunde 3 defa her ogunden 1 saat once yemelisin aksam yatarkende uzerine hic bisi yenmicek 2 hfta boyunca haftada 2 defa yapilmali
Ben denedim cok ise yaradi suzgec gibi cekiyor karni
Maydonoz kuru var oda odem atiyor metebolizma canlandiriyor bide tok tutuyor 15 gun boyunca her sabah ac karnina 2 avuc maydonoz blendirdan geciriyorum 1 adet limon sıkılıcak icine hemen tuketiyorum 15 dk snr kahvalti
Su zaten surekli icin de tatli istiyor insanin cani 1 , 2 tatli kasigi nutella, incir veya petibor biskuvi veya 1 tane lokum onerebilirim ben oyle yapiyorum bu arada 56 kg olmusumm :)Verdiğiniz bilgiler çok güzel kesinlikle uyacagim. Şu an adetliyiM. Bittikten hemen sonra başlayacağım. Haa bide hastalık döneminde nasıl bir diyet önerirsiniz. Su sürekli içeyim mi
Harika çok güzel. Kesinlikle bende baslayacagimSu zaten surekli icin de tatli istiyor insanin cani 1 , 2 tatli kasigi nutella, incir veya petibor biskuvi veya 1 tane lokum onerebilirim ben oyle yapiyorum bu arada 56 kg olmusumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?