Alkol direk göbeğe yağ yapıyormuş canımKızlar kusura bakmayın. Yazdı gitti gibi oldu ama bir kaç gündür psikolojik anlamda biraz sıkintiliydim .. şimdi iyiyim çok şükür2 gündür yapıyorum diyeti mi. Hem puan olarak hemde indirdigim program üzerinden. Orda hesaba göre 1500 kalori almam gerekiyo ama puanı 45 de felan bitiyor aç olmuyorum 1500 kaloriyi bulamıyorum . Başladığım gün regl oldum. Aslında 2 gündür regl ile birlikte devam ediyorum. Ay sonuna kadar tartimi cam. Sormak istediğim bir şey var. Aranızda arada alkol alan varmi. Kilo verirken mesela viski rakı 0 puan ama almaya korkuyorum. Eşim akşam çıkalım bişeyler içelim diyo ama ne yapsam ki
Bende bebeğim 6.ayına girdiği andan beri diyet yapıyorum şuan 11 aylık toplam 11 kg verdim uzun süredir yapınca zor gidiyor kilolarGünaydın kızlar ancak yaza bildim 9 aylik bi bebeğim var fırsat bulamıyorum gram oynamamisim 74.900sabahtan 2 yumurtalı omlet ,peynir 5 zeytin, kizarmis ekmek 1 dilim aksama da artık ya tavuk ya köfte. vermem lazim bu kiloları yaza kadar kız kardeşim nişanlanabilir
Ben de geçen ay emzirme yi bıraktım yani bebeğim bıraktı böylece ciddi bi şekilde diyete yönlendim geçen ay 4 kilo verdim cok zor veriyorum kabizlik problemim var yarın dışarı çıkınca ilk işim şu yeşil kahveyi alıp denemek olacak ins.Bende bebeğim 6.ayına girdiği andan beri diyet yapıyorum şuan 11 aylık toplam 11 kg verdim uzun süredir yapınca zor gidiyor kilolar
Valla ben hiiiiiiç hayır demiyorummmKızlar kusura bakmayın. Yazdı gitti gibi oldu ama bir kaç gündür psikolojik anlamda biraz sıkintiliydim .. şimdi iyiyim çok şükür2 gündür yapıyorum diyeti mi. Hem puan olarak hemde indirdigim program üzerinden. Orda hesaba göre 1500 kalori almam gerekiyo ama puanı 45 de felan bitiyor aç olmuyorum 1500 kaloriyi bulamıyorum . Başladığım gün regl oldum. Aslında 2 gündür regl ile birlikte devam ediyorum. Ay sonuna kadar tartimi cam. Sormak istediğim bir şey var. Aranızda arada alkol alan varmi. Kilo verirken mesela viski rakı 0 puan ama almaya korkuyorum. Eşim akşam çıkalım bişeyler içelim diyo ama ne yapsam ki
Kayısının kendini mi kaynatiyorsun yani? Yoksa kayısı çayı mı var?? Nasıl yapıyorsun bir anlatsana.Bu arada her gün 4 fincan 2 si kayısı 2 si kiraz sapı çayı içiyorum. Bir arkadaşımı hafif bir diet le inanılmaz zayiflat ti . Şiddetle öneririm. 10 gün bole devam edip. 10 gün sonra da yoğurt kurun başlıcam. Pazartesiye de spora başlıyorum
B baskullu tebrik ederim çok güzel kilo vermişsinSelam kizlar, yazdiklarinizi hic birini okuyamadim, eve gelir gelmez hemen ozel mesaj kutumu acip listemizi yaptim, haydi bakalim ekliyorum Eki Görüntüle 1488857
eskiden de en sisman bedim merak etme
Ben yokumSelam kizlar, yazdiklarinizi hic birini okuyamadim, eve gelir gelmez hemen ozel mesaj kutumu acip listemizi yaptim, haydi bakalim ekliyorum Eki Görüntüle 1488857
Yok marketten Lipton alıyorum hazır. Diyet yapmadığım dönemde bile 3 kilo ayda rahat veriyorum. Dikkat etsem ucucakmisimKayısının kendini mi kaynatiyorsun yani? Yoksa kayısı çayı mı var?? Nasıl yapıyorsun bir anlatsana.
Peki haftada kaç gün ve neler?? Kilo vermede degisiklik oldumu pekiValla ben hiiiiiiç hayır demiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?