Yok canim ya kiydim paraya stride ridder aldim biciriga ama gene de sag ayak ice basiyoAyy yerim ben onuuuuu
panduf tarzı yumuşak ev tipi ayakkabılardan giydirmiuorsun de mi?onlar yapıyor çünkü öyle.
Iyi Akşamlar kızlar ben bu akşam bim den tam buğday ekmeği aldım dilimleri çok ince 2 dişim tarttım 19 gram geldi bunu kızarsak 7 olur mu)
Hımmmm bebişsel bir durum yaniiYok canim ya kiydim paraya stride ridder aldim biciriga ama gene de sag ayak ice basiyo
Niye olmuyor ki normal ekmek 12 kızarınca 8 oluyor benim ekmek 9 kızarınca 7 niye olmuyormuş he ya hatırladım kızOlmaz olmaz olmaz değil olamaaaaazzzkurnaz seniiii
hatırlıyor musun semra hanım derdi çooook eskidenn
Olur oluuuur bal gibi olurNiye olmuyor ki normal ekmek 12 kızarınca 8 oluyor benim ekmek 9 kızarınca 7 niye olmuyormuş he ya hatırladım kız))
Canım bugün çok kötü oldum valla ya yediğim 10 gr bitter Yaktı beni Yada ekmek yemedim içim yorgun düştüm ( sanki bahane ürettim heCok iyi gidiyosun ecrin, uyma seytana uymaaaa, ekmek yok
Aynen arkadaşım iyi ki varsınızOlur oluuuur bal gibi olurmaksat muhabbet
canim bendemi yapsam acba. benim cocukluktan beri kabizligim var. dikkate almiyorum pek. haftada 2 kere falan cikiyorum.unlari yapim ben de ozamanTa
Tatlim ben hersabah yulaf kepeginden omlet yapiyorum 1 yumurta + 1 y.k.tulaf kepegi ile gem ekmek gibi oluyor,hem siturucu hem kabizliga birebir, bir y.k.ogutulmus keten tohumu da cok uyi geliyor kb si az bunlarin. Ve mutlaka tavugun yaninda brokoli yiyorum muthis bagirsak calistiriyor, ben sadece 1 gun kabizlik cektim, bunlari yaparak cok rahatim,normalde kabizlikla ilgili cok sorun cekerdim ama bunlar kesinlikle önlüyor
canim o ekmekten olmaz ama,canin cekiyosa ye. zaten olcusunu bildikten sonra sorun olmaz.ender sarac,kubilay falan veriyor diyetlerinde ince dilim ekmekler. yani sen puani tuttur ye. hem senin 2 hafta doldu bence. ekmegin uzerne nutelle zamanin geldiCanım bugün çok kötü oldum valla ya yediğim 10 gr bitter Yaktı beni Yada ekmek yemedim içim yorgun düştüm ( sanki bahane ürettim he
2 haftam doldu canım ödül günüm gelmişcanim o ekmekten olmaz ama,canin cekiyosa ye. zaten olcusunu bildikten sonra sorun olmaz.ender sarac,kubilay falan veriyor diyetlerinde ince dilim ekmekler. yani sen puani tuttur ye. hem senin 2 hafta doldu bence. ekmegin uzerne nutelle zamanin geldibir ogun ama
yarın sabah tartılıp msj atarım canım.kızlar, yarın bildirim günümüzzz.
baya kalabalıklaştık, listemize dahil olmak isteyenler , boy yaş ve hedef kilolarıyla beraber başladıkları ve yarınki kilolarını,
listemizdekiler sabahki kilolarını özelime mesaj atmalarını rica ediyorum,
form çok kalabalıklaştığı için sayfalar içinde bulmak çok zor oluyor,
yarın çocuğu doktora götüreceğim, ama ilk fırsatta liste tamamlanır tamamlanmaz, madalya törenini hazırlayacağım
antalyada buz ilk defa burada böyle oluyor.Bu arada bu soguk nedir arkadaslar ya, izmir izmir olali boyle soguk gormemistir, bu cemre nereye dustu anlamiyorum ki, degil yazin bahariln bile gelesi yok
Düşünen arkadaslara yardımcı olucgm kesinlikle faydasını göreceksinizsabahlari 1 tatli kasini 3 yemek kasigi light yogurda karistirip kahvaltidan yarim saat once yenilecek gun icinde 3 ana 3 ara öğun olarak erken saatlerde yemek yenilecek.18 bardak su tuketilecek. Arkdslar hic tereddüt etmeyin ben kullnyrm 3haftada 4kilo verdim diger alan arkdslarimda 8 ila 4 kilo arası verdiler tamamen bitkisel ürün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?