3 aydır deniyoruz ama...

sadece_ben

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
942
1.899
658
Manisa
slm bayanlar... Eşimle 3 ay önce çocuk yapmaya karar verdik. Olmuyor bir türlü. Artık sinirlerim bozulmaya başladı . Çevre baskısı zaten ayrı bir konu... Millete henüz istemiyoruz diyoruz, manalı manalı bakışlar... Tedavi mi olsak diye düşünmeye başladık. Sizce erken mi? Bilgisi, fikri olanlar yazsın lütfen. Kimseyle paylaşamıyorum.

Selam
Uç ay cok uzun bir süre değil
Biraz daha bekleyebilirsiniz eğer doktora gorunmediyseniz siz ve esınız gorunebilirsiniz.
Hiç stres yapmadan denemeye devam edin.
İnsallah olur.

cnm doktorlar bir yıl süre veriolar..
bir yıl boyunca korunmamanıza rağmen olmuyosa gelin diyorlar..
3 ay daha çok erken..
sen stres yapıosun ya, ondan da olmuyo olabilir.. akışına bırak..
ovulasyon günlerini takip et ( adetin ilk gününden 14 gün say) o günlerde ilişkide bulunmaya gayret edin...
içiniz rahat etmiyosa ki bence daha erken, bi dr a gözüküp sen ve eşin muayene olabilirsiniz..
En kısa zamanda hamileyimmm diye bi konu açarsın inş :)

canım biz 8 ay bekledik,
bu işin formülü senin az stres yapman...
hiç bişey düşünmeyeye çalış, fazla düşündükçe olmuyor..
ben ne zaman ki Allahın bi bildiği var, hayırlısı diyip takmamaya başladığım bir zamanda oldu..
inşallah en kısa zamanda sende hamile olursun

3 ay kisa bi sure
dr a gitseniz $imdi git 9 ay sonra gel der sana
ama stresi elde, birakmazsan 9 senede geçse olmayabilir
e$inle birlikteyken aklina bebek gelmemeli

bır senedır denıyorum benımde olmuyor :) artık bıraktım oluruna :) 3ay cok ama cok az bı sure 7senedır olmayanlar var.. sende stres yapma lutfen 1 sene dene olmassa tedavı olursunuz canım

canım herkezın başına gelebılır önemlı olan sabırlı olmak eşinle bırbırınıze destek olmak yuvayu kurdunuz devamınıda sız sağlıcaksınız yeterkı bırbırınıze destek olun ve pes etmeyın

Hayirli zamanda olsun
Bir kerede oldu ama hamileligim devam edecekmi etmeyecekmi bilmiyorum bile
Tedavi icin cok erken daha bence sorun yoksa mutlaka olur

Büyük ihtimal korunmuyoruz niye olmuyo diye kafana taktıkça takıyosun ve birlikteliğinizde aklından acaba bu sefer oldu mu diyosun hal böyle olunca da olmuyo. Cidden stres çok büyük etken.

3 ay çok çok erken can sıkmak için ama yine de bi'doktora görünmekte fayda var bence. Kafanızda bazı şeyler netleşir bi'sorun var mı yok mu bilirsiniz.

Milleti de takma lütfen bu sefer de doğurursun aa kardeş yapmıyo musunuz, tek çocuk olmaz diye kafa ütülerler.

Allah dileyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

tatlım bizde 7 aydır deniyoruz ama olmadı henüz doktora falan gittinmi folikasit veriyor istersen kullan bide ilişkiden sonra hemen kalkmaman gerekiyor

yasın eger buyukse hemen vakıt kaybetmeden doktora gıdın ve tedavıye baslayın derım bende cok ıstıyorum korunmadıgımız halde cocugumuz olmadı tam bu sene 9 cu senem tup bebek denedık negatıf sonuc aldık tekrar denıcem vakıt kaybetme derım

amin inş canım çok sağol.
bundan sonra günlere dikkat edeceğim..

Allah sana tez zamanda bebek nasip eylesin ve tabi bana da. Ben çok sorun etmiyorum aslında çevre baskısı olmasa ... biraz bekleyelim olmazsa biz de tedaviye başvuracağız...

tatlım bizde 7 aydır deniyoruz ama olmadı henüz doktora falan gittinmi folikasit veriyor istersen kullan bide ilişkiden sonra hemen kalkmaman gerekiyor

bır senedır denıyorum benımde olmuyor :) artık bıraktım oluruna :) 3ay cok ama cok az bı sure 7senedır olmayanlar var.. sende stres yapma lutfen 1 sene dene olmassa tedavı olursunuz canım

Allah hepimize nasip etsin inşaallah. Henüz doktora gitmedik. internetten araştırıyoruz yöntemleri , yolları... Her aybaşımda eşim üzülüyor o üzülünce ben de üzülüyorum . Görümcemin geçen sene bebeği oldu. Eşimin ailesinden büyük baskı görüyoruz. Bayramda da gittiğimiz her yerde yine aynı şeyler olacak aynı sözleri duyacağız

keşke insanların ağzı torba olsa da büzsek

bizde 2 büçük yıldır evliyiz ve hiç bir zaman korunmadık ....

bilmem niye öyle oluyor...gerçi bunu hiç konuşmadık ama....

haklısın... eşinle konuşmayı denesen...

ya aslında

ben ona evlendikten bir kaç ay sonra fark ettim birimizde sorun olduğunu ...çocuk istediğin zaman bana

teklifini yap demiştim ....

çünkü ben sadece ben çocuk istiyorum diye yapalım istemedim ....

hoş bu aralar çok sorunlarımız oldu maddi açıdan ...

çocuk olmadığı iyi oldu aslında...

ama bir gün gerçekten gönülden istediğini anlarsam ve beni ikna ederse buna...

tabi ki ilgilenirim ...ben babasız büyüdüm ve...o yüzden korkuyorum yani ...

eşimin istemesi gerçekten çok çok çok önemli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…