- Konu Sahibi sadece_ben
-
cnm doktorlar bir yıl süre veriolar..
bir yıl boyunca korunmamanıza rağmen olmuyosa gelin diyorlar..
3 ay daha çok erken..
sen stres yapıosun ya, ondan da olmuyo olabilir.. akışına bırak..
ovulasyon günlerini takip et ( adetin ilk gününden 14 gün say) o günlerde ilişkide bulunmaya gayret edin...
içiniz rahat etmiyosa ki bence daha erken, bi dr a gözüküp sen ve eşin muayene olabilirsiniz..
En kısa zamanda hamileyimmm diye bi konu açarsın inş :)
Allah sana tez zamanda bebek nasip eylesin ve tabi bana da. Ben çok sorun etmiyorum aslında çevre baskısı olmasa ... biraz bekleyelim olmazsa biz de tedaviye başvuracağız...yasın eger buyukse hemen vakıt kaybetmeden doktora gıdın ve tedavıye baslayın derım bende cok ıstıyorum korunmadıgımız halde cocugumuz olmadı tam bu sene 9 cu senem tup bebek denedık negatıf sonuc aldık tekrar denıcem vakıt kaybetme derım
tatlım bizde 7 aydır deniyoruz ama olmadı henüz doktora falan gittinmi folikasit veriyor istersen kullan bide ilişkiden sonra hemen kalkmaman gerekiyor
bır senedır denıyorum benımde olmuyor :) artık bıraktım oluruna :) 3ay cok ama cok az bı sure 7senedır olmayanlar var.. sende stres yapma lutfen 1 sene dene olmassa tedavı olursunuz canım
Büyük ihtimal korunmuyoruz niye olmuyo diye kafana taktıkça takıyosun ve birlikteliğinizde aklından acaba bu sefer oldu mu diyosun hal böyle olunca da olmuyo. Cidden stres çok büyük etken.
3 ay çok çok erken can sıkmak için ama yine de bi'doktora görünmekte fayda var bence. Kafanızda bazı şeyler netleşir bi'sorun var mı yok mu bilirsiniz.
Milleti de takma lütfen bu sefer de doğurursun aa kardeş yapmıyo musunuz, tek çocuk olmaz diye kafa ütülerler.
Allah dileyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
bizde 2 büçük yıldır evliyiz ve hiç bir zaman korunmadık ....
bilmem niye öyle oluyor...gerçi bunu hiç konuşmadık ama....
demek ki çocuk düşünmüyorsunuz ... O zaman sıkıntı yapmayın.
evet ...ama insan yine de düşünuyor
altında hangi hastalık yatıyor diye:44:
haklısın... eşinle konuşmayı denesen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?