- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi sadece_ben
-
ya aslında
ben ona evlendikten bir kaç ay sonra fark ettim birimizde sorun olduğunu ...çocuk istediğin zaman bana
teklifini yap demiştim ....
çünkü ben sadece ben çocuk istiyorum diye yapalım istemedim ....
Hoş bu aralar çok sorunlarımız oldu maddi açıdan ...
çocuk olmadığı iyi oldu aslında...
Ama bir gün gerçekten gönülden istediğini anlarsam ve beni ikna ederse buna...
Tabi ki ilgilenirim ...ben babasız büyüdüm ve...o yüzden korkuyorum yani ...
Eşimin istemesi gerçekten çok çok çok önemli....
ya aslında
ben ona evlendikten bir kaç ay sonra fark ettim birimizde sorun olduğunu ...çocuk istediğin zaman bana
teklifini yap demiştim ....
çünkü ben sadece ben çocuk istiyorum diye yapalım istemedim ....
hoş bu aralar çok sorunlarımız oldu maddi açıdan ...
çocuk olmadığı iyi oldu aslında...
ama bir gün gerçekten gönülden istediğini anlarsam ve beni ikna ederse buna...
tabi ki ilgilenirim ...ben babasız büyüdüm ve...o yüzden korkuyorum yani ...
eşimin istemesi gerçekten çok çok çok önemli....
allah sanada konu sahibinede hayırlı ve salıklı evlat nasip etsin inş.
Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Canım 3 ay cok kısa bi süre
1 yıl korunmasız iliskiye rağmen cocuk olmazsa Dr lar araştırmaya gerek görüyor .
Etrafa kulak asma sen, Vaktini bekliyor hersey , Allah en hayırlı zamanda bebisin saglıkla gelmesini nasip etsin.
Kardeşim 1 yıldır evli, gelinimiz kpss ye çalışıyor 2 yıl cocuk yapmam dedi, hala her telf da teyzelerim ananem vs bana bile soruyorlar gebeliği varmi diye
Hic sıkma canını , ne zaman evlencen soruları biter , ne zaman cocuk sorusu baslar , 1. Yi doğurursun 2. Ne zaman , hic bitmez o sorular
Allah hayırlısını nasip etsin , sende hamişim diye yazarsın insallah
Allah sana tez zamanda bebek nasip eylesin ve tabi bana da. Ben çok sorun etmiyorum aslında çevre baskısı olmasa ... biraz bekleyelim olmazsa biz de tedaviye başvuracağız...
tatlım ben de yazayım o zaman... bikaç gün sonra ilk yılımız dolacak evliliğimiz de. hiç korunmadık. 5. ay gibi ben bi doktora gittim devlet hastanesine, "evlendiğiniz gibi çocuk düşünüyosunuz sonra da hemen ayrılmaya karar veriyosunuz" diye fırça yedim bide doktordan. biraz minyonumda.... bu arada ben 32 eşim 35 yaşında. sonra özel bi hastaneye gittim. biz pek vakit kaybetmek istemediğimizden tabi, veeee erken menopoz riskim olduğunu öğrendim. yumurta sayım çok az ve yumurtalar büyümüyorlar. Allah ol dedikten sonra tabi ki herşey olur. ancak tıbben bunun pek mümkün görünmediği söyleniyor. çünkü yumurtalarım büyümüyor ve çatlamıyor. dolayısıyla döllenme gerçekleşmiyor. ayrıca eşimin de spermleri çok normal değil, çift kafalı, uzun kuyruklu... vs. şekil bozukluğu var. bir defa tüp bebek denedim negatif sonuçlandı. demek istediğim şu ki, elbette kafana takmaman çok önemli, yaşını bilmiyorum, ne kadar zamandır evlisin bilmiyorum. ama bence bi muayeneden geçebilirsin. en azından bilirsin ve için rahat eder. evet sorun olmayan bir çift için bir yıl beklemek doğal olanı. ancak önce sorun olup olmadığını bilmek gerek diye düşünüyorum. sakın yanlış anlama moralini bozmak istemem. sadece tedbir....
bizde 3 aydır deniyoruz henüz olmadı bugün yine hasta oldum eşimde dr gidelim kafamız rahat olsun diyo
Allah sana tez zamanda bebek nasip eylesin ve tabi bana da. Ben çok sorun etmiyorum aslında çevre baskısı olmasa ... biraz bekleyelim olmazsa biz de tedaviye başvuracağız...
slm bayanlar... Eşimle 3 ay önce çocuk yapmaya karar verdik. Olmuyor bir türlü. Artık sinirlerim bozulmaya başladı . Çevre baskısı zaten ayrı bir konu... Millete henüz istemiyoruz diyoruz, manalı manalı bakışlar... Tedavi mi olsak diye düşünmeye başladık. Sizce erken mi? Bilgisi, fikri olanlar yazsın lütfen. Kimseyle paylaşamıyorum.
kızlaarr. yaradanıma şükürler olsun ki test yaptım hamile olduğumu öğrendim bu akşaammm... Ne yapmam gerektiğini bilmiyorummm çoook mutluyum. Hepinize teşekkür ederim bana umut verdiniz Allah isteyen herkese nasip etsin. Şu an memleketimdeyim bir hafta sonra yaşadığım şehre gideceğim. Bana akıl verin doktora 1 hafta sonra gitsem olur muu??? Yoksa burda da gideyim mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?