3 aydır klomen kullanıyorum. Bu ilacı bilenler lütfen yoruma

Dilanmay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
35
10
3
25
Arkadaslar ben 3 seferdir klomen tedaviis görüyorum ilkinde yumurtam büyüdü çatlatma ignesiyle catlattik ama gebe kalmadim 2. Sefer de kullandım yumurtaliklarim gelişmedi 3. Seferde kullandım şu an 2 gün önce bitti sizce bu sefer etkili olur mu benim durumumda olan var mı

Arkadaslar ben 3 seferdir klomen tedaviis görüyorum ilkinde yumurtam büyüdü çatlatma ignesiyle catlattik ama gebe kalmadim 2. Sefer de kullandım yumurtaliklarim gelişmedi 3. Seferde kullandım şu an 2 gün önce bitti sizce bu sefer etkili olur mu benim durumumda olan var mı
Merhaba bende aynı durumdaym 6 ay oldu kullanıyorum

Femara kullanın benim Klomen hep başarısız oldu.

Benim bu ay 2. Ayim klomen kullanıyorum

Ben 3 sefer klomen kulllandım 1 seferde asilama oldum ama tutmadi ilk iki klomenimde kendiliginden catladi ama tutmadi 3. De asilama oldu oda tutmadi. Ve ilacimi degistirdim bu ay bende pcos var ve femeranin dahaa iyi geldigini duyddum bu ay doktorumdan femera istedim saolsun direk verdi. Ve 2. Asilamami oldum femerayla suan 2. Günümdeyim insallah hayrli bir sonuc alirim en güzelinden. Isteyen herkese nasip olsun jnsallah

Back
X