- Konu Sahibi ekici_bebek
-
Ya canım şimdiye kadar çoktan başlamam gerekiyodu mamaya etrafımdan hep engel oldular. Bebişim küçücük kaldımeğer açmış kuzum geçen ay 300 gr almış bu ay 600 gr almış. Mamayı yediremedim tok olduğu için yemiyo dediler 600 gr da kaldık. Şimdi başka mamaya başladım bunu yiyiyo inş. Bi an önce toparlarız.
Cnm benim oğlum üç aylık ken 6.5 kiloydu. Bence sen etrafı dinleme sevdiği bi mama ver. Mama kötü bişey değil ki. Benim oğlum da mama alıyo.
Ya canım şimdiye kadar çoktan başlamam gerekiyodu mamaya etrafımdan hep engel oldular. Bebişim küçücük kaldımeğer açmış kuzum geçen ay 300 gr almış bu ay 600 gr almış. Mamayı yediremedim tok olduğu için yemiyo dediler 600 gr da kaldık. Şimdi başka mamaya başladım bunu yiyiyo inş. Bi an önce toparlarız.
Biliyorum canım o mama baskısını, bkz 'sütünüz azsa' başlığıyla açtığım konu, oku gör neler çektim. Sen bebeğin kilosuyla 150yi carp, günlük alması gereken sut miktarı çıkacak cc cinsinden. Sütünü sağ durumuna bak, ona göre mama dozunu ayarla, elini de korkak alıştırma, topacik olur bi ay içinde bebisin
720 çıktı canım yer mi ki o kadar ya. Sütüm bi sağımda 60-80 arası değişiyo kızım bi kerede 80i zor içiyo. Bugün 100 vermeye çalıştım bitiremedi. Bugün 2 kere mama verdim 3 kerede sütümü. Mamaları 110cc içti. Sütü 70-80 anca içti. 420 cc anca oluyo. Gece sabah 8'e kadar 4 defa uyandırıyorum ama çok fazla emmiyor. Acaba 720 cc oluyo mudur? Neyse bu ay aldığı kiloya bakcam artık böyle karamsar davrandıkça psikolojim etkileniyo.
Seni çok iyi anlıyorum canim, bu bana dr un verdiği formül ama 120alt sinir, bi de onunla hesapla, ben yükleme yaptim resmen ust sinir 150 :) o aralikta aliyosa emin ol kilo alır, mamayi da verdikce istahlanir alir o, bebeğim gecen hafta 120cc zor iciyodu, bugun bitiyor.mamanin üstünde de ay ay alması gereken yazıyo zaten, aptamilde oyle en azından, bi de o olculere bak
Arkadaşlar benim oğlum da 3 aylık 2900 gr dogdu simdi 6400gr sutum cok azaldi sma yada benzeri mamalari icmiyor bi akil verin lütfen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklısın. Şimdiye kadar içirseydim kızımın iştahıda açılırdı belki. Şimdi 100 cc mamayı içince 4-5 saat geçmedikçe bi gram içmiyo. İlk ay her emzirmeden sonra 30cc mama veriyoduk 850 gr almıştı. Sonra doktor sütün yetiyo 30cc mamayla bu kadar kilo almaz mamayı bırakabilirsin dedi. Mamayı bıraktık hatta bi kutu mamayı çöpe attım tarihi geçti die. Yavrum 300 gr da kaldı. İnşallah bi an önce toparlarız.
İlk ay sarılık gecsin diye verdim ilk oglum da mama hic almadi biberona alışsin istiyordum alismadi süt vardı o zaman simdi sut azaldı her ay 1400gr aliyordu bu ay 600gr almış ilk oglum cok fazla zayifdi bu oglum biraz toplansin ac kalmasın istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?