Kızlar herkese merhaba.5 şubat da dogum yaptım. Bebegim 3600 doğdu ilk ay 1 kilo almisti gayet normal ilerliyorduk.2.ay kontrolünde 500 gr aldığını gördük ama doktorum normal olduğunu belirtti bnde kolik bir bebek olduğu için fazla takılmadım kilosuna .Ancak 2.ay asisina gittiğimizde yani kontrolden 15 gün sonra hiç kilo almadığını gördük sağlık ocağında.Hemen takipli doktoruma gittim ve bana mama vermemi söyledi. Bu arada bebegim sadece anne sütü aliyor ve biberon emzik asla kabul etmiyor.Kasikla zorla ara ara mama vermeye çalıştım ve 3.ay kontrolunde hiç kilo almadığını görünce doktorumuz kan ve idrar tahlili istedi.Kan tahlili gayet temiz çıktı hersey normal ancak idrar kültüründe bir bakteri üremis ve o bakteri sadece hastanede yatan yoğun bakım hastalarında oluyormus.Doktor da çok şaşırdı bu duruma net bisey de diyemedi.Neden olabilir diyorum rahat ol annesi deyip gecistirdi. Açıkçası çok canım sıkıldı bu duruma.Baska bir prof a randevu aldik ona gidecegiz ama benim gbi bu durumu yaşayan var mı aranızda?Gayet güzel emiyor bebegim ac kaldığını pek düşünmüyorum. Sütüm yaramadi desem ilk ay güzel kilo almisti .Mama vereyim diyorum bu kez de biberon vs almiyor..zaten kolik bir bebek asla durmuyor hep agliyor.3 aydir normal bir günümüz yok.Sastim kaldim ne yapacağımı bilmiyorum. 4 yaşında da bir oğlum var o da pek kilolu degildi ama aylik 300 400 gr mutlaka alirdi