3 aylik bebegim var bosanmayi dusunuyrm!!!

Bence çaresizlikten dönmüştür ,parasızlık ve mesleği yoksu kadınlar erkeğin kahrını çekiyor ve kızın ailesi destekm olmuyorsa

Bence çaresizlikten dönmüştür ,parasızlık ve mesleği yoksu kadınlar erkeğin kahrını çekiyor ve kızın ailesi destekm olmuyorsa
Memur. Maaşı var. Nesi çaresiz? Bence kendini değersiz hisseden kadın modeli. Kendine değer veren kadın asla koca kahrı çekmez.

Öyle deme kocası özünde iyi bir adamdır kesin

Bence kızlarımız yetiştirirken erkeğin hangi hareketine tahammül edeceğini
Açık ,açık öğretmemiz gerekiyor bu bilinç ile alakalı başı boş ve ilgisiz kızlar böyle ayı ve öküz adamların kahrını çekiyor yıllar sonra aydınlanıyor hayatını heba ediyor bir de bu öküzleri yetiştiren anneler var ,sizler varya günahın bir parçasısınız bilin bunu

Ilk basta basligi gorunce dogumdan sonra herkeste oluyor biraz bekle demeye geldim. Ama konunu okuyunca yorumum degisti. Valla arkadaşım işin gücün varmış. Bazı anneler gerçekten maddi olarak güvencesi olmadığından çekiyor. Aileni de al arkana bunun yüzüne bile bakma. Ücretsiz iznini de kullan bebeğini belli bir yaşa getir işine başla. Bu adam yola gelmez . Kendine ve kızına değer ver. Eğer o adamla kalırsan kızın da seni rol model alacak . Onun da hayatı heba olacak. Lütfen kendin ve çocuğunn iyiliği için dikkat et kendine

yeni konu acip kocasi hakkinda "normalde hic problemimiz yok" deyince bir uye bu konuyu hatirlatmak icin hortlatmis
Maddi olarak yeterli kadınların neden bunu çekiyor anlamıyorum. Al.kizni büyüt aslanlar gibi . Aman nese gideyim çay iceyim

Maddi olarak yeterli kadınların neden bunu çekiyor anlamıyorum. Al.kizni büyüt aslanlar gibi . Aman nese gideyim çay iceyim
Sevgi ve değer eksikliği ailenin kızına
Zamanında vermeyişi halen bu duygu karmaşasını eşinden alıyor

Biz kadınlar hayata eksi ile başlıyoruz
Bu çocuk doğurma ile iş hayatında gerilerde kalıyoruz ama bu comfordan erkek eksik kalmıyor ve her alanda ilerliyor

Biz kadınlar hayata eksi ile başlıyoruz
Bu çocuk doğurma ile iş hayatında gerilerde kalıyoruz ama bu comfordan erkek eksik kalmıyor ve her alanda ilerliyor
Karşındaki insana bağlı biraz açıkçası. Seni destekleyen ,sana yardım eden biriyse hiç öyle olmuyor

Erkeğin yetiştirilmesi kadınların değiştirmesi gerekiyor artık etrafta kaba , hanzo ataerkil erkek görmek istemiyorum olması gereken empatisi yüksek, vicdanlı ,yardımsever eğitimli, iyi aile terbiyesi almış değerlerimize saygılı ve ortalıkta küfür etmeyen erkek görmek istiyorum

Son düzenleme:
Bosanmamis galiba , ayri yasiyormus, orasini yanlis anlamisim. Neyse tekrar bir araya gelmisler, koca yine eve gelmiyormus.
Buda buna benzer durumlar yaşayan kadınlara örnek olsun tekrar birleşenler

Başka yorumlar da bekliyorum yazın kadınlarımız ancak biz değiştirebiliriz Dünya'yı gücünüze varın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…