• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 aylık bebeğim var ve boşanıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi dnzkm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle hakkınızda hayırlısı olsun insaAllah ekonomik özgürlüğünuz olması harika ailenize en de manevi destek alır artık evladiniza çok iyi bir mutlu bir aile olursunuz ama bence imkânınız varsa eğer ailenizle aynı evde yasamayin yakın olun ama aynı evde rahat edemezsiniz zaten umarım en az hasarla en karlı bir biçimde yeni hayatınızı kurarsiniz Allah yar ve yardımcınız olsun ...

Çok şükür mesleğiniz varmış yazdıklarınıza göre bilinçli siniz de öyle güzel bir hayat kurabilirsiniz ki yeter ki isteyin

Bir yıllık evliydik 3 aylık bebeğim var eşimle boşanıyorum hem sorumsuzluk hem kumarı küfürü canıma tak etti. Bebeğimle kendi düzenimi kurup kendi evimde yaşıcam. Baba evine dönmek istemiyorum çünkü babamda çok aksi biridir kesin kavga ederiz. Ama herzaman bana destek olacaklar çalışan bi anneyim zaten. Yeni bir hayata başlamak korkutuyor. Bunu deneyimleyen var mı acaba? Başarabileceğimi duymaya ihtiyacım var
Evi kendinize özguleyin o gitsin siz duzeninizde devam edin. Bir yandan da para biriktirirsiniz. Kiraya çıkarsanız birikim yapma imkanınız olmaz. Ayrıca tüm kadınlara da buradan sesleneyim kumar küfür bir anda baslayacak şeyler değildir bozuk ahlak en başından bozuktur ve sizler kimseyi düzeltmek için dünyaya gelmediniz ve sizler de aileleeinizin birtanesisiniz. Canınızı kimsenin yanmasına izin vermeyin ve doğru insanı seçme kriterlerinizi sorgulayın lütfen

Bir yıllık evliydik 3 aylık bebeğim var eşimle boşanıyorum hem sorumsuzluk hem kumarı küfürü canıma tak etti. Bebeğimle kendi düzenimi kurup kendi evimde yaşıcam. Baba evine dönmek istemiyorum çünkü babamda çok aksi biridir kesin kavga ederiz. Ama herzaman bana destek olacaklar çalışan bi anneyim zaten. Yeni bir hayata başlamak korkutuyor. Bunu deneyimleyen var mı acaba? Başarabileceğimi duymaya ihtiyacım var
Merhaba öncelikle yaşadıklarınız icin geçmiş olsun zordur bilirim bu süreç
Ben de suan 3.5 yaşında olan kızımla birlikte bu zorlu yoldan geçtim ve boşandım siddet küfür yüzünden
Emin ol düzelmiyorlar burda bir arkadaş aile terapisti düşün falan demiş ama hiçbir terapist mayası bozuk olan adamı düzeltmeye yetmiyor
İsim var ailem destekti bu ikisi sizde de varmış sırtınız yete gelmez sakın ola ki korkmayın güzel günler bizi bekler 💕🌸

Merhaba öncelikle yaşadıklarınız icin geçmiş olsun zordur bilirim bu süreç
Ben de suan 3.5 yaşında olan kızımla birlikte bu zorlu yoldan geçtim ve boşandım siddet küfür yüzünden
Emin ol düzelmiyorlar burda bir arkadaş aile terapisti düşün falan demiş ama hiçbir terapist mayası bozuk olan adamı düzeltmeye yetmiyor
İsim var ailem destekti bu ikisi sizde de varmış sırtınız yete gelmez sakın ola ki korkmayın güzel günler bizi bekler 💕🌸
Vallahi içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim Allah hepimize yardım etsin 🙏

Vallahi içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim Allah hepimize yardım etsin 🙏
Ne demek 🙏🏻
İnsana bu süreçte kendi gibi süreçlerden insanlarla konuşmak çok iyi geliyor
Ben Nisan ayında boşandım çok iyiyim o zamanlara göre ara sıra vuruyor tabi duygusal yanımdan ama hiçbir şey o adamla aynı evde yasamak kadar kötü olamaz deyip geçiyorum

Peki şuan kendisi askerde 16 sında dönüyo ve dava açılamıyor. Asker dönüşü henüz dava açılmadığı için görme hakkı var mı biliyor musunuz?

Ne demek 🙏🏻
İnsana bu süreçte kendi gibi süreçlerden insanlarla konuşmak çok iyi geliyor
Ben Nisan ayında boşandım çok iyiyim o zamanlara göre ara sıra vuruyor tabi duygusal yanımdan ama hiçbir şey o adamla aynı evde yasamak kadar kötü olamaz deyip geçiyorum
Ya bide hep çocuktan vuruyolar. Bebesi umrumda olmayan adam bi anda bebek maral gözlü oldu. Herhafta görecem istediğim zaman gelip görecem diye işi yokuşa sürüyo

ya biliyorum destek olmak için konuyu açmışsınız sizi de kırmak incitmek istemem ama neden bu kadar acele ettiniz çocuk yapmak için (allah bebeğinizi iyi insanlarla karşılaştırsın sağlıklı mutlu ömür nasip etsin inşallah ) korkmadınız mı hiç

Aslında bir yükten kurtulmak olarak bakın . Kumar illetinin ilerde karşınıza ne çıkaracağınızı bilemezsiniz. İyi yapmışsınız. Allah güzel günler yaşatsın size ve yavrunuza. İleriye bakın :)

Nişanlılık döneminde harika biriymiydi ki hemen ilk gecede hamile kaldınız? 1 yıllık evlilikte 3 aylık bebeğinizin olması biraz ürküttü beni. Evliliklerin oturması en az bir yıl sürüyor, 1 sene olmadan evlilikler oturmadan bebek düşünmek çok doğru gelmiyor bana, bu süreçte en azından neyin ne olduğunu görebiliyorsun iyi veya kötü.
Umarım bundan sonra herşey gönlünüzce olur.

1 yıllık evlilikte çocuk olunca mı başladı kurama sorumsuzluklara. Bu kadar kötü adamlardan çocuk yapıp bir de o çocukta onarılmayacak yaralar açıyorsunuz. Evet annesi babası boşanan ilk çocuk o olmayacak ama biraz da geleceği düşünerek çocuk yapsak keşke 🤦🏼‍♀️
İnşallah ayaklarınızın üzerinde durursunuz.

Ah be canım anneliği başarabilen bunu mu başaramayacak. İnsanın içindedir azmi. Kimseye katlanmak zorunda değilsin bu dünyaya 2. Kez gelmeyeceğiz. Çocuğunun rıskını kumarda kaybeden adamın yanında zaten o çocuğu büyütemezsin. Hayatın tüm güzellikleri senin ve bebeğinin yanında olsun inşallah.

Ah be canım anneliği başarabilen bunu mu başaramayacak. İnsanın içindedir azmi. Kimseye katlanmak zorunda değilsin bu dünyaya 2. Kez gelmeyeceğiz. Çocuğunun rıskını kumarda kaybeden adamın yanında zaten o çocuğu büyütemezsin. Hayatın tüm güzellikleri senin ve bebeğinin yanında olsun inşallah.
Aminn çok çok teşekkür ederim 🙏

Arkadaşım da ihanet nedeniyle 3 aylık bebeği varken boşandı. Oglu 3 yaşında. Gayet de mutlu oğluyla. Parklar, tatiller keyfine bakiyo. Olmasi gereken mutsuz olunan yerden uzaklasmak zaten.

Çok güçlü bir insansınız. Eminim ki çok mutlu olacaksınız evladınız ile. 😊

Back
X