3 aylık bebegim var ve diyet yapsam zararı olurmu?

guzelkizMS

İnsanın kaderi güzel olcakmış...
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
2.400
404
373
kızlar ben kg vermek istiyorm çünkü boyum 160 kg 70 kendimi sıkmasam alırım sıktım halde 5 kg aldım ve ben şok dyet yapsam bebegime zararı olurmu bana yardımcı olurmusunuz yada bebgi olup emziren annler burda birikelim ve birbirimize destek olup kg verelim bu arada benim 3 çocugum

bence spor yap emziriyorsan yemekden kesmen olmaz bol bol su ic bol sivi tuket zayiflarsin

fazla spor da sut uretimini azaltiyormus.,..disini sık bence..bebegin daha onemli. diyet isi sonraya kalsin. doktorum bana sut uretimi benzin gibidir demisti. nasil arabaya benzin koymazsan araba gittimez , yiyip icmezsen de sut uretimi az olur. sadece su icersen sutun vitamin degeri dusuk olurmus...

merhba canm bende mayısda doğum yaptım ilk gebeliğimdi
hamilelikten önce 64 hamileliğin zirvesi 81 idim doğumdan sonra 71 geldim 1 hafta içinde 68 oldum 4. ayımı doldurdum vee 78 kiloyum =)
hatta artarak devam ediyorum cunku cocuklara bakarken (2zler) kendimi bişeyler hemde kalorisi yüksek şeyler mesela cukulata kurabiye kek çerez cips ekmek arası bişeyler (canım cektiii) yerken buluyorum yemek hariç ve bu yediklerimin sutume falan faydası yok.. zaten ben sağıyorum 350-400 mlden fazla sutumde yok ... neyse o ayrı bir konu ama sutumuzun deliler gibi yememizi gerektirmediğini biliyorum şok diyet değilde sağlıklı besleme diyeti yapalım mı ? sporada vaktim yok diye kendimi kandırmıycam cunku kurabiye kek yapmaya vakit bulabiliyorum yemek var vakit azda olsa var motivasyon yok senin kiloların nasıldı ne yapmayı dusunuyorsun ?

varmı bizim gibi doğum yapmış pofuduk anneler

aynen canım beni anlattın resmen çikolata tatlı pasta börek hastası oldum resmen sütüm var allaha çok şükür ama midem agzıma çıkana kadar yiyesin gelio kendime engel olamuyorum ben sok diyet yaptım 2 kg gitti şuan 67 kgyum 70 kgdan 67 düştm akşmları 68 oluorum tok karnıma benm boyum kısa oldugu için mecbur vermek zorundayım ben pasta böregii tamamen kaldırdım 1 2 haftadır ve 1 km yyürüyüşe çıkıorum ve genelde 6 dan sonra çok çok açlıktan kıvaranmadm sürece yemek asla yemiorum 6 dan sonra yediklerim belimi kalınlaştırdı

iyi yaptın basladın kilolar yerleşmeden vermek en mantıklısı yoksa annem beni doğurup 70 kilo kalıp 110 olmuş insan sonra ben 23 yasımdayım yeni kilo verdi bende anneme cekmişim. bende kesicem hamur işini ama tatlısız yapamıuorum yemek yemim ama tatlı yiyim cok kötu ya -(

emziklilik döneminde de sağlıklı bir beslenme programıyla, diyetisyen tarafından hazırlanmış bir programla zayıflayabilirsiniz.ancak burdaki ezbere diyetlerden faydalanmanız hata olur, çünkü emziklilik dönemi bebeğiniz ve sizin için en önemli dönemlerdendir.bu nedenle ihtiyaclarınızı karsılayarak kilo vermeniz gerekir

Bebeğinizi emzirdiğinizi için hayli fazla kalori yakıyorsunuz. Kilolarınızdan ötürü emzirmeyi bırakmayın lütfen. Bol sıvı tüketmeye özen gösterin. Su, komposto, ısırgan otu çayı bu tip içecekler sütünüzü arttıracaktır. Gerekli vitamin ve mineralleri alıp, çokça da sıvı tükettiğiniz taktirde diyet yapmanızda bir sakınca yok. Günde üç öğünden fazla yemeyin, bolca meyve ve sebze tüketin, süt ve süt ürünlerini beslenmenizden eksik etmeyin. İşlenmiş gıdalardan kaçının. Hamur işi, kızarma ve bol yağlı şekerli tatlıların ne size ne de bebeğiniz bir faydası olur. Bu tip gıdaları tüketmekten kaçının. Bol şans. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…