3 aylık bebek kilosu

mrvclk06

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2025
6
2
1
26
merhaba hanımlar, benim kızım 2360 gr doğdu şuan 3 aylığız ve 5000 gr. Kilo alımı normal mi sizce, sizin bebişleriniz kaç kiloda yorumlarda buluşalım

İlk 4 ay birer kiloya yakın hatta fazla bile alırlar sonra bu hız azalır yani ilk aylara göre normal

Doğum kilosunu 2 ye katlamış. Gayet iyi maşallah. Sağlıkla büyüsün

merhaba hanımlar, benim kızım 2360 gr doğdu şuan 3 aylığız ve 5000 gr. Kilo alımı normal mi sizce, sizin bebişleriniz kaç kiloda yorumlarda buluşalım
Mamayla alıyorsa biraz sıkıntı, anne sütü ile alıyorsa çok güzel

Oğlum 2.590 gr doğdu 3,5 aylığız 8 kg şuanda ama bence doktorunuz ideal diyorsa doğrudur . Her bebeğin gelişimi bir olmuyor kız ve erkek kilo alımı bile farkediyordur

çocuğ ne yedirdiniz valla çok merak ettim
Emziriyorum sadece çok su içiyorum ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum . Bel ve sırt ağrım aşırı oluyor yataktan alıp tekrar koymak bile gece yoruyor çok şükür tabiki ama herşeyin fazlasıda bazen zarar olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…