- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 35
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Kızlar 3 aylık bebekle tatile gidilir mi sizce anne baba ve bebek zor olur mu İstanbul Antalya arası yolculuk bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 4 aylıktı gittiğimde 2 gün alışma süresi oldu kalabalığı görünce ağladı falan ama 8 de uyuyordu bebek arabasında bizde takılıyorduk ama gündüz denize girsen de bebek hep seninle emiyo falan ama kafam dağılmıştı benim... Yolda da oto koltuğunda uyumuştu gidene kadar ama 2 veya 3 saatte bir mola verip kaldırıyordum ben...Kızlar 3 aylık bebekle tatile gidilir mi sizce anne baba ve bebek zor olur mu İstanbul Antalya arası yolculuk bu arada
Ben de Almanya’da yaşıyorum , 3 ve 6 aylıkken Türkiye’ye gittik . Hava atmak için söylüyorum , hemiiiide birinde arabaynanBen bebeyle almanya ya gıttım bacım antalya nedır kıha bebe durmadı o ayrı konu
![]()
Gidilir de bütün akşam otel odasında oturursunuz :)Kızlar 3 aylık bebekle tatile gidilir mi sizce anne baba ve bebek zor olur mu İstanbul Antalya arası yolculuk bu arada