- Konu Sahibi Canan_mehtap
Belki bebeğe göre değişir ama, ben yine de yürek mi yediniz siz der, kaçarım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git cnm git. Mümkünse bir kanguru edin. Kafa dağıtırsın az ferahlarsın. Ben kırkı çıkmadan çıkmıştım tatile. Muhteşemdi.Kızlar 3 aylık bebekle tatile gidilir mi sizce anne baba ve bebek zor olur mu İstanbul Antalya arası yolculuk bu arada
Bızım çilemizde evden cıktıktan sonra basladı. Havaalanına kadar susmadı yetmedı orda da susmadı 3saat agladı memeye yapısık. Yetmedı ucakta zarzarzar. Indık eve geldık bayıldı hopp uykuya ordayken sakındı bir nebze ne zaman kı donme zamanı geldı ozaman tekrar zar zar zar yarabbıl alemın cogu kadın bana burda gıtme dedıydı kafama edeyımBen de Almanya’da yaşıyorum , 3 ve 6 aylıkken Türkiye’ye gittik . Hava atmak için söylüyorum , hemiiiide birinde arabaynanburaya kadar bebemle hava attığıma göre , gerçeği söyleyeyim ; anam değil ebem ağladı
uçak kolayda araba bir yerden sonran
gerçi suç bende 3 aylık çocukla 2200km yol gitmeyi düşünmek ne demek
![]()
Bızım çilemizde evden cıktıktan sonra basladı. Havaalanına kadar susmadı yetmedı orda da susmadı 3saat agladı memeye yapısık. Yetmedı ucakta zarzarzar. Indık eve geldık bayıldı hopp uykuya ordayken sakındı bir nebze ne zaman kı donme zamanı geldı ozaman tekrar zar zar zar yarabbıl alemın cogu kadın bana burda gıtme dedıydı kafama edeyım![]()
![]()
Uçakta bi kahve bile içirtmedi. Sürekli hostesler pervane etrafımızda sıcak su ıstermısınız battanıye yastık ıstermısınız ama nafıle bacım. Bebe huysuz. Kızlar fıstık. Ben olsam kacırmazdımşimdi gülüyoruz da o anda çok fena oluyor
Bence zor olur diye düşünüyorum çünkü bebeklerin ne zaman ne yapacakları belli olmuyor ki bi gün iyi bi gün gazlı illa bişey çıkıyor sıkıntı olabilirKızlar 3 aylık bebekle tatile gidilir mi sizce anne baba ve bebek zor olur mu İstanbul Antalya arası yolculuk bu arada
Bebeğim daha doğmadı hamileyim yazı düşünüyorum şimdiden :)) seneye ekim başı gibi düşünüyoruzBebeğiniz sakin bir bebek mi? Yolda uyur mu? Tatile ne zaman çıkacaksınız? Üşümesin yollarda
bebekken daha kolay bence buyudukce hersey zorlasıyor
Ben bebeyle almanya ya gıttım bacım antalya nedır kıha bebe durmadı o ayrı konu
![]()
Bence gidilir çok huysu değilse hareketleri kısıtlı en azından bu ayda
Biz oğlum 4 aylıkken 1200 km yol gittik. Yol boyunca uyudu, molalarda uyandı emzirdim altını değiştirdim. Ama çok rahat oto koltuğu olması lazım ve kemerlerini de bağlayın. Terlememesi için çok sıkı giydirmeyin, sık sık kontrol edin ve bol bol yedek kıyafet alın yanınıza.
Bebeğe göre değişir. Yani üç aylık bebek beslenir uyur sürekli. Sakinse gidilebilir büyüdükçe daha zor oluyor yemek yemiyor olur olmadık ağlıyor falan
Kolik bir bebek değilse ağlamaz. Ama şu var 3 aylık bebek gece uyanır emer, altını değiştirmek gerekir, bunları da gözönünde bulundurun.Otelde ağlarmı geceleri onu düşünüyorum acıkçası :///