- 30 Nisan 2016
- 3.708
- 4.664
- 133
- Konu Sahibi Canan_mehtap
- #41
bir iki yaş deseydin neysede 
bebek daha.

bebek daha.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gitmiştim. Tek sıkıntısı bebeğin çocuk koltuğunda çok uzun süre hareketsiz kalması sakıncalı olduğundan sık sık mola vermek gerekmişti.Kızlar 3 aylık bebekle tatile gidilir mi sizce anne baba ve bebek zor olur mu İstanbul Antalya arası yolculuk bu arada
O kadar küçükken yanında sen ol yeter, otel falan anlamaz. Emsede mama yesede sorun olmaz, rahat olursunuz. Bence aklın kalmasın, düşündüğün gibi korkunç olmayacak. Bir sonraki tatilde 1.5 yaşında olacak, işte o zaman gerçek dehşeti yaşayacaksınızBende öyle düşünüyorum ama geceleri otelde ağlarmı cok diye aklım kalıyo
Normalde nasıl bir bebek evdeBizde öyle düşündük emer uyur gece otelde ağlarmı acaba diye merak ediyorum açıkçası
Yol hariç korkacak bişey yoktur aslında. Kolik veya alerjik(alerji için diyet yapmanız gerekebilir) değilse, otelde rahat edersiniz. Gürültüde uyur, dışarıda gezmede uyur.. Yeter ki hasta olmasın..Bebeğim daha doğmadı hamileyim yazı düşünüyorum şimdiden :)) seneye ekim başı gibi düşünüyoruz
Evet orasını tahmin edebiliyorum Ekim başı tercih etme nedenim hem şakın olur hem çok sıcak olmaz diye düşündümKolik bir bebek değilse ağlamaz. Ama şu var 3 aylık bebek gece uyanır emer, altını değiştirmek gerekir, bunları da gözönünde bulundurun.
bebegim 3 aylıkken İstanbul'dan Bodrum'a gitmiştik. Genelde uyuduğu için cok sorun yaşamamıştık uyandığı zamanlarda mola vermiştik çünkü asla durmuyodu. Yolculuk 12 saat sürmüştü normalde 8 saat falan sürüyodu :)
Normalde nasıl bir bebek evde
Yol hariç korkacak bişey yoktur aslında. Kolik veya alerjik(alerji için diyet yapmanız gerekebilir) değilse, otelde rahat edersiniz. Gürültüde uyur, dışarıda gezmede uyur.. Yeter ki hasta olmasın..
Ama bazı bebekler uyumayı sevmez, işte o zaman sıkıntı :)
Oğlum 25 günlükken 3 saatlik yolu, 7 saatte gittik.
Allahım, o neydi öyle tövbeler olsun!
Beni asfalta gömün diye haykırıyordum en son.
Ama işte benim çocuklar bir anormal zaten
Milletin bebesi gözünü açmaz 3 haftalıkken, benimki uyumayı bırakın eti kopuyormuşcasına çığlık atıyordu her bir şeyin içine konduğunda.
3 buçuk yaşında ve yeni yeni arabada şehir içi ağlamadan sızlamadan bir yere gidiyoruz.
Şehir dışı denemedik uyanıkken, henüz cesaretimiz yok
gideceğimiz zaman gece 2 de çıkarız ve sabah uyanma saatlerine varmayı hesaplarız.
Sakin bir bebekle gidilir neden gidilmesin :)
Aman aman nerde akıllı uslu bir çocuk var, hep onları izleyin.Allah kolaylık versin o zaman size benimkide öyle olmaz inş diyim kendisi hakkında bir fikrim Yok doğmadı henüz :))))
Bende öyle düşünüyorum ama geceleri otelde ağlarmı cok diye aklım kalıyo
Düzelirler ya bende çok yaramaz mız mız bir çocukmuşum sonradan düzelmişim:))))Aman aman nerde akıllı uslu bir çocuk var, hep onları izleyin.
Bol bol dua edin, sağlıklı, hayırlı, uyumlu evlat olsun diye.
Öff benim çilekeş analığım incelenmeli baştan sona
İlki böyle de, ikincisi de aynı yani benden doğanların kaderi olsa gerek.
Ben o kadar küçükken gitmedim ama kızım 11.5 aylıktı ilk tatilimizde,eşimle aynı anda,aynı masada oturup değil yemek yemek,kahve bile içememiştik.
Oğlum11 aylikken gittik yine ve bence zordu zira yeme içme sıkıntı, zaten yürümeye çalişıyor,sürekli elinden tut yürüt vs ki kızıma göre oyalanabilen sakin bir bebek oğlum,ona rağmen.
Hatta eşime dedim daha küçükken daha kolay olurdu,altını temizle,besle, gazını çıkart uyu ne rahattık,keşke gecen sene oglan ufakken gitseydik diye.
Arabayla gitmiştik ama arabada uyumayı seviyor iki çocuğumda,yolculuk zorlamadı,bol bol mola verdik sadece zira sıkılmasinlar,hareket etsinler diye.
Bence gidilir kısacası. Sadece eskisi kadar özgür hareket edemezsiniz,uyku saati vs derken ama keyifli gecirilebilir,hatta dinlendirici olur.